#Kibariye hadi bana gel müzik dinle

Farah Zeynep Abdullah - Bana Neler Vadettin 01:33

Farah Zeynep Abdullah - Bana Neler Vadettin

news..

Ziynet Sali Bana Da Söyle

sallama..

irem derici yazsın bana 03:56

irem derici yazsın bana

toy..

zeynep bastık bana sorma 00:32

zeynep bastık bana sorma

live..

Neslihandan Simaya - Bu Kız Kesin Bana Yürüyecek 14:08

Neslihandan Simaya - Bu Kız Kesin Bana Yürüyecek

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 153. bölümünde Neslihan Doğrusöz podyuma arkadaşı Arda Bey ile çıktı ve Arda Bey'in çizdiği jürinin fotoğraflarıyla jüriyi mest etti. Bu sırada Öykü Serte..

  • ANKA tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Işıl kundakçı:'İbrahim Tatlıses Bana Zorla Sahip Oldu' 00:53

Işıl kundakçı:'İbrahim Tatlıses Bana Zorla Sahip Oldu'

Işıl Kundakçı, 1991’de İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde ‘babalık davası’ açmıştı. Avukatının sunduğu dava dilekçesinde şu ifadeler yer alıyordu: “Müvekkilim ile İbrahim Tatlıses film setinde tanışmıştır. Işıl Kunda..

  • ANKA tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allahım Babamı Bana Bağışla 02:50

Allahım Babamı Bana Bağışla

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

İmdat Diye Bağırıp Bana Saldırdı Diyeceğim 00:53

İmdat Diye Bağırıp Bana Saldırdı Diyeceğim

Mehmet (Tamer Yiğit) ve Ahmet (Süleyman Turan) zengin işadamı Sururi Bey'in (Vahi Öz) oğullarıdır. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki oğluna da gece hayatını, eğlenceyi ve içkiyi yasaklamıştır. Ahmet ve Mehmet t..

Acı ile Karışık  Tuzak Kurdular Bana 04:27

Acı ile Karışık Tuzak Kurdular Bana

Acı ile Karışık - 1969 Acı ile Karışık filmde, bir sokak şarkıcısı ile sevdiği kızın yaşadıkları anlatılır. Osman, küçük saz arkadaşlarıyla beraber sokak sokak dolaşıp şarkı söyler. Fakat kazandığı para kaldığı evin kir..

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse 01:57

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya dün akşam “Arzu Tramvayı” oyununu izlemek için Zorlu Uniq Hall’de görüntülendi. Oyun öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya “Tiyatro bambaşka bir dünya hani derler..

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular 14:48

Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular

Lerzan Mutlu’nun olay olan o fotoğrafı, Bülent Ersoy ile arasındaki davaya konu olmuştu. Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş’la yaşadığı olaylarla ilgili “Canlı Masa” programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bul..

  • BETA tarafından
  • 523 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jet Sosyete 14. Bölüm - Çemkirme Bana 08:54

Jet Sosyete 14. Bölüm - Çemkirme Bana

Gelinler Yarışıyor! Tony yeni bir yarışma programından sunuculuk teklifi alıyor. Çevresindeki gelin ve kaynana adaylarından yarışmacıları seçen Tony zor bir görev ile karşı karşıya kalıyor. Yarışmanın ödülü altınları du..

Jet Sosyete 9. Bölüm - Kıl Oldular Bana 08:19

Jet Sosyete 9. Bölüm - Kıl Oldular Bana

Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, onlar gibi instagram fenomeni olmaya karar veriyor. Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, an..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Sen Bana Lazımsın 02:57

Jet Sosyete 8. Bölüm - Sen Bana Lazımsın

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 14:06

O Ses Türkiye Jürisinden Muhteşem Düet (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Bir eda bir çalım, aldın başını gittin Ne kadar masum, bir şeyi terk ettin Avunurken olur olmaz aşklarla Seni hem sevdim hem senden nefret ettim Ne sen unuttun ne ben unuttum Aldatma kendini gel Yanı..

  • PengoTV tarafından
  • 6.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma 03:39

Gülay Özer - Gönül gurbet ele Varma

Gönül Gurbet Ele Varma, Ya Gelinir Ya Gelinmez. Her Güzele Gönül Verme, Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Ey, Gel Ey Ey. Her Güzele Gönül Verme , Ya Sevilir Ya Sevilmez. Gel Güllü'm Gel, Gel Tellim Gel, Gel Nazlım Gel, Gel ..

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Metehan - Çikolata Çiki çiki çikita 04:07

Metehan - Çikolata Çiki çiki çikita

Metehan Çikolata Salla gitsin tüm dertleri Tanrım korur sevenleri Hayat kısa değmez inan Sende boşver unut gidenleri Hadi male çikolata çikita çiki çiki çikita Hadi marem çikolatam oyna kıvır kıvır salla Hadi hadi mal..

  • PengoTV tarafından
  • 424 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mem Ararat - Were Delal 03:20

Mem Ararat - Were Delal

Gel güzelim Sen gülsün, sen papatya Dertlere dermansın Bir kez gel görmeye Gel zalim hadi gel Gel güzelim hadi gel Gel canım hadi gel Gel güzelim Gülümsüyor ey yârim Ay gibi, güneş gibi. Gel bahar çiçeğim Gel canım ha..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı 14:08

Köpeğim Hav Hav Der - Köpeğim Benden Ne İster? - 7 Çocuk Şarkısı

Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden ne ister? Köpeğim hav hav hav hav der, köpeğim benden et ister! Bu güzel çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonunu bir araya getirdik. Köpeğim Ben Ne İster Şarkısının Sözleri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 6.326 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

Tarık Mengüç - Naş Naş 04:21

Tarık Mengüç - Naş Naş

Benim Yarimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Aşkımı Da Kim Üzdü… Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Güzelimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı… Benim Bebeğimi Da Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı! Hadi Hadi H..

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984) 04:33

İbrahim Tatlıses - Dom Dom Kurşunu (1984)

Dom Dom Kurşunu Aşık Mahzuni Şerif Kaşların Arasından Domdom Kurşunu Değdi Bir Avcı Vurdu Beni Bin Avcı Beni Yedi Ah Dedim Ağladım Yaremi Bağladım Eğdi Yar Boynun Eğdi Mevlam Kerimsin Dedi Hançer Yarası ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı) 03:29

Ufo361 - Flieg (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri-- [Intro] Olayı zaten biliyorsunuz! U-F-O-3-6-1 Evet, 361 Uç! Evet ben, evet uçuyorum Evet, uçuyorum (havalardayım) [Part 1] Bana sarmayı (Esrar) ver onu çekmeliyim Arkadaşım yok ahbap, hiç k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı 04:22

Hasan Özdemir - Yarim Senden Ayrılalı

Yarim Senden Ayrılalı Hayli Zaman Oldu Gel Gel Bak Gözümden Akan Yaşa Ab-ı Revan Oldu Gel Gel Böyle M’olur Küsüp Gitmek Seni Seveni Terk Etmek Haram Oldu Yemek İçmek İşim Figân Oldu Gel Gel Kurulu Yaydır Asılmaz Gönül ..