#Kibariye hadi bana gel müzik dinle

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler  (Akustik) 05:22

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik)

Taksim Trio & Derya Uluğ - Haram Geceler (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Aklım başımda değil ki Sebebini bilmiyorum Bize nazar değdi inan Adım gibi biliyorum Yine bana haram geceler Senin için, ağlıyorum Yar yine b..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı 02:28

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı Dinle sözler Dur biraz düşüneyim olanları Hazmedeyim yalanları Ses ver bana Unuttum Duymayı Bunlar hep sensizliğimden Bunlar hep sessizliğimden Yürüdüm yürüdüm yürüdüm Bomboş..

Mahlas Muhlis - Sende Kalsın 03:52

Mahlas Muhlis - Sende Kalsın

Sende Kalsın şarkı sözleri ile Anlamıyorum alınmış duygular sever oldum kaçınca duvarlar BANA DERDİNLE GELME BANA DERDİNLE GELME BANA DERDİNLE GELME BANA DERDİNLE GELME Sende kalsında,sende kalsında anlatsam derdimi der..

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntizam - Git ( Official Video ) 03:03

İntizam - Git ( Official Video )

2021 yılının 2. single çalışması sizlerle. Keyifli dinlemeler... Söz: İntizam Müzik: Aykut Albar & Oğuz Mutlu Mix & Mastering: Aykut Albar Yönetmen: Nemesis Hadi git Yolun başındaydın oysa ki Gerçek üstü aşkta halüsina..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitmekkapıda #kemalsunal Tribute 04:36

Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da | Official Music Audio - #göçüpgitm

Kemal Sunal Tribute Rap Versiyon Yeni Şarkı Yayında Hayalperest 2021 Göçüp Gitmek Kapıda İyi Dinlemeler Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/C4eeE4h2 Duyuruları paylaşımları burdan takip edeb..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Mana - Yeşil Işık 04:18

Mana - Yeşil Işık

Yeşil Işık şarkı sözleri ile Yağmurlar yağıyor yüreğime damla damla Akıyor içime gözlerin Rüzgarlar esiyor başımda serin serin Dinmiyor bendeki hasretin Bir şeyler söylemek geçiyor aklımdan oysa Fırtınalar kopsa da kon..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Fundyy - Doğru Liman 02:48

Fundyy - Doğru Liman

Doğru Liman şarkı sözleri ile Kolay değil doğru limana yanaşmak, Gönlünü fırtınadan sakınmak. Kolay değil seni bir kere görmeden, Ayı yıldızı gecelere yakıştırmak. Ben senden kopabilir miyim sanki? Doğacak güneşim ne..

Fıratcan - Sansürsüz 02:50

Fıratcan - Sansürsüz

Sansürsüz Şarkı Sözleri İle Öyle bi' kokuyorsun ki Güllere şamar atıyorsun Özlemin hayli dikenli Kalbime batıyorsun Zor bülbüllerin hali Konuşmuyorsun şakıyorsun Niye şaşırıyorsun sanki Kendini biliyorsun Aman aman ama..

John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde 03:21

Mark Eliyahu & Cem Adrian - Derinlerde

DERİNLERDE... BANA DÜŞLERİMİ GERİ VER GERİSİ HEP SENDE KALSIN BANA SON KEZ ÖYLE GÜLÜVER YÜREĞİM DE SENDE KALSIN BANA HATIRADIR ATEŞİN YANARIM... YANARIM... SENİ BAŞKA KİMSE BULAMAZ KAYIBIM... EZBERİMDE YÜZÜN SİLMEK..

Belma Sera - Kalsam 04:54

Belma Sera - Kalsam

Kalsam (Belma Sera) Kalsan, ne olur gitmesen Bana tekrar bir inansan Kalsan, yine sana yine bana Bir şans tanısan Kalsam, hadi yine gitmesem Sana tekrar bir inansam Kalsam, yine bana yine sana Bir şans tanısam Kalsam, y..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun 04:55

Sezen Aksu Seyirlik Değil Ömürlük Olsun

hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer… saf..

Derleme - Çavreşamın 04:30

Derleme - Çavreşamın

Türkçe Çevirisi Ardından çok aradım Seni sordum her yere Tepelerdeki keklik gibi Kara gözlüm Kara gözlüm gel yanıma Hastayım sensin sebebim Kara gözlüm gel yanıma Halsizim sensin sebebim Çok narin güzelsin Bu gönlün i..

Barış Manço - Bahçede Hanımeli 02:08

Barış Manço - Bahçede Hanımeli

(x2) Bahçede hanımeli Sen ettin beni deli Gel gülüm gel Sen ettin beni deli Gel Gülüm Gel Zorla güzellik olmaz Sevmeli sevdirmeli Gel gülüm gel Sevmeli sevdirmeli..

Ece Mumay - Galaksi 02:50

Ece Mumay - Galaksi

Galaksi şarkı sözleri ile Şimdi ne farkeder Pazartesi, Cumartesi Yanımda yoksun iyi mi böylesi aklım almıyo geldiğin yer neresi nası’ bi galaksi Eline beline dokunamaz oldum, Su gibi tenine sarılamaz oldum, Sensiz bi’..

Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim Senden Ayrilali - Neset Ertas 06:07

Zeynep Baskan - Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden (Bozlak), Yarim

Aman Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden Durmayıp Sevdiğim Gelesin Demiş (Of Of) Yardan Haber Gelmiş Ben Nasıl Duram Tez Günler İçinde Gelesin Demiş 2. Türkü Yarim senden ayrılalı Hayli zaman oldu gel gel Bak gözümden a..

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda 03:58

Demet Akalın - Ah Ulan Sevda

Bir elinde zehir Bir elinde şifa En az on bin defa Ölücez galiba Gecenin bir köründe Uymuşuz şeytana Yine yan yollardan Dönücez galiba Aaaah ah ulan sevda Ah ulan sevda Bir kere de sen ağla Aaaah ah ulan dünya Ah yalan d..