#Kibariye hadi bana gel müzik dinle

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Gencah - Benle Yan 03:03

Gencah - Benle Yan

Benle Yan şarkı sözleri ile Sisli şehrin içi pislik hep Bi yanım iyi artık bi tehlikeyim Arama emrine bakma sen ehli keyfiz Yürüyoruz alayına resti çektik Almışım kendimi ardıma Bilmem hayatın benle bu derdi ne Hayre..

Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun 04:42

Ebru Gündeş - Sen Allahın Bir Lütfusun

Sen Allah'ın bir lütfusun Gözlerimin nurusun Seni gören şifa bulur Gel de gönlüm şifa bulsun Seni seven aşkı bulur Gel de gönlüm aşka doysun Biliyorum yüreğin beni ister O zaman bu biçare niye bekler (Geliver de..

Seda Sayan Ft. Yasin Keleş -  Tabi Tabi 04:15

Seda Sayan Ft. Yasin Keleş - Tabi Tabi

Yanıyorum söndürelim mi Tabi tabi Senin o tabini tabini yerim Bulmadı kalbim dengine dengi Belki sende bulur gel yanıma Eskide kalmış köle efendi Köleler de aldatır Sen sakın ha Bulmadı kalbim dengine dengi Belki sende..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Feride Hilal Akın - Sakin Ol Evladım 04:26

Feride Hilal Akın - Sakin Ol Evladım

Kalbimde bir taş, gözümde yaş Yürür ayyaş sapar boynuma İnsan kendine yakalanır İnsan kendinden yaralanır Ah kendimden bir çıksam Koşsam koşsam ve atlasam Deniz alsa, balık sevse, evinde misafir etse Sussam sussam balı..

Son Feci Bisiklet - Bu Kız 02:55

Son Feci Bisiklet - Bu Kız

Son Feci Bisiklet - Bu Kız Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu kız beni sever Bu kız beni öldürür Bu kız bana güzel hayaller gördürür Bu kız beni tutar Ve kendine çeker Bu kızla bana bir oda bir yatak bi kütüphane yeter Bell..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH 03:17

Burak King & Rozz Kalliope - EYVALLAH

Söz Müzik : Burak King Mix Master : Buğra Kunt Aranje : Denizkan Boz Yönetmen: Kadir Yücel Sözler : Yanıyo arada bi Yarayıda sarar gibi Derin bi yara gibi diyemedim eyvallah Diyemedim eyvallah 2x Dön dur dubara gibi Me..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Nil Özalp - Kal Aklımda  (Yasin Keleş Remix ) 04:43

Nil Özalp - Kal Aklımda (Yasin Keleş Remix )

Acı çekipte kendine geldiysen, Ona buna güvenip tükendiysen, Birden bire gerçeği gördüysen, Geçmiş olsun… Neye yararki sonlara kaldıysak Birbirimizin ayağını kaydırsak Sen bana düşman, buna bin pişman olmuyorsun Hadi s..

Neden Yılbaşı Kutlarız 03:47

Neden Yılbaşı Kutlarız

Neden yılbaşı kutlarız? Çünkü Kuzey Kore’de değiliz. Adam yenı yılı kutlayıp, isaya tapacağınıza babaneme tapın demiş. Kim mi? Kım. Kim jong un. Pasifik’in çekik gözlü tombik diktatörü.. bi’ dakka. Ben böyle giydiriyoru..

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan 03:24

Mustafa Ceceli - Saçma Sapan

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix,Mastering: Koray Püskül Prodüksiyon: Doğan Music Company Klip Yönetmeni: Hasan Kuyucu Saçma Sapan şarkı sözleri ile Saçma sapan cümlelerden Hayatımı mahveden g..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem 05:44

Gülden Karaböcek - Konuşsana Birtanem

Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Konuşsana bir tanem Neden hep susuyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun? Susmak neyi halleder? Neden anlatmıyorsun..

Erol Evgin & Göksel - Rüya 03:41

Erol Evgin & Göksel - Rüya

Sakın dokunmayın bana rahat bırakın Sürüp gitsin bu rüya uyandırmayın Sessizce yürüdüm geçtim dar bir kapıdan Yemyeşil bir ovada buldum kendimi Sanki beni birisi çağırıyordu Bir ses beni peşinden sürüklüyordu K..

Yudum Cumartesi 04:51

Yudum Cumartesi

Gel Son Bir Kez Deneyelim Bitmesin Bak Yazık Olur Biz Bu Aşka Emek Verdik Biz Bu Aşka Yürek Verdik Biz Bu Sevdanın Uğruna Nelerden Vazgeçmedik Bu Gece Bana Sabah Olmayacak Bu Gece Sensizliğimin Ertesi Bu Gece Bana Gün Do..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Alişan - Uslu Dururum 05:24

Alişan - Uslu Dururum

Bari gel ört üstümü Yokluğun odam soğuk soğuk Sensizlikten ödüm koptu Birdaha yapmam uslu dururum Bari gel ört üstümü Yokluğun odam soğuk soğuk Sensizlikten ödüm koptu Birdaha yapmam uslu dururum Bari gel ört üstümü Yokl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar 03:50

Leblebi Koydum Tasa - Çeşitli Sanatçılar

Leblebi Koydum Tasa Gız Annem, Doldurdum Basa Basa Gız Annem De. Benim Yarim Çok Güzel Gız Annem , Azıcık Boydan Kısa Gız Annem. Hop Ninnayı Ninnayı Gız Annem Gel Oynayı Oynayı Gız Annem. Elmayı Yüke Gorlar Gız Annem..

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar  Hülya Sözer 04:20

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar Hülya Sözer

Sensizlige söylendi bütün sarkilar yoksun diye aglayip esti rüzgarlar erede o sevgiler, o mutluluklar özledim çok özledim gel yagmur gözlüm bir gün biter diyorlar bu ayriliklar kaç bahardir bekledim geçiyor yillar kirpig..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..