#Kibariye lafımı olur müzik dinle

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA? 09:20

HER TÜRKÜN İZLEMESİ GEREKEN VİDEO|NEDEN YERLİ UYGULAMA?

Kanalımızın ilk videosu yayında! Çıktığımız bu zorlu yolda bize destek olarak bize bir yararınız olmaz Türkiye'ye, yabancı şirketlere değil Türk şirketlere kazandırırsınız,ülkemize ufak da olsa bir yararınız olur.... HA..

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ KÜTAHYA’DAN 02:50

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ KÜTAHYA’DAN

ÇELİK: ÖĞRENCİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ MUTLU ETTİ, UMARIM HERŞEY İSTEDİĞİ GİBİ OLUR...

Vurdumduymazlıkta çığır açtı 02:11

Vurdumduymazlıkta çığır açtı

'BÖYLE RAHATLIK OLUR MU?' DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER GELECEK ŞİMDİ EKRANA... PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPAN SÜRÜCÜ, YOL AÇTIĞI HASARA GÖZ UCUYLA BİLE BAKMADI... ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ALIŞVERİŞE GİTTİ!..

Lahmacun kaç liradan satılmalı 02:25

Lahmacun kaç liradan satılmalı

İBRAHİM TATLISES, RESTORAN ZİNCİRİNDE SATTIĞI LAHMACUNA PAHALI YORUMLARI GELİNCE İSYAN ETTİ. 10 LİRA'YA LAHMMACUN MU OLUR? DİYEREK YENİ BİR TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ. SHOW HABER DE O SORUNUN CEVABINI HEM İŞİN US..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Pırasa Mücver Tarifi 03:22

Pırasa Mücver Tarifi

MALZEMELER 3 sap Pırasa (yeşil kısmını kullanıp kullanmamak size kalmış), 3 adet yumurta, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç dolusu kıyılmış maydanoz, Tuz, Karabiber, Kızartmak içi..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Özel sektör aşıyı zorunlu kılar mı- - Atv Haber 30 Ağustos 2021 06:43

Özel sektör aşıyı zorunlu kılar mı- - Atv Haber 30 Ağustos 2021

HANGİ KOŞULLARDA AŞI ZORUNLU OLUR..

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış 01:58

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış

KISA MESAFEYİ GEREKÇE GÖSTEREREK YOLCULARI ALMAYAN TAKSİLER YİNE KAMERALARA YANSIDI. FATİH'E YAŞLI BİR KADIN , KENDİSİNİ ALMAYAN TAKSİCİLERE ADETA YALVARDI. KADININ ' TAKSİ NE OLUR BENİ AL' 'SÖZLERİNE RAĞMEN TAKSİCİ ARAC..

Brüksel Dönüşü Erdoğan'dan Son Dakika Asgari Ücret Zammı Açıklaması 01:24

Brüksel Dönüşü Erdoğan'dan Son Dakika Asgari Ücret Zammı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi dönüşü gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Asgari ücrette yeni artış olur mu? sorusuna Yıl ortasında önümüze gelirse elbet bunu değerlendiririz yanıtını verdi..

Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle 01:50

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle

Almanya: Rus gazı ve petrolüne boykot, ülkede yoksulluğa neden olur..

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle 01:50

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle

Almanya: Rus gazı ve petrolüne boykot, ülkede yoksulluğa neden olur..

FLAŞ Ukrayna'yı Almayan NATO O Ülkeyi Bünyesine Katıyor 03:19

FLAŞ Ukrayna'yı Almayan NATO O Ülkeyi Bünyesine Katıyor

FİNLANDİYA NATO ÜYESİ OLUR MU..

İsmail Kartal Fenerbahçe Teknik Direktörü Olarak Barışın Yanındayım 04:31

İsmail Kartal Fenerbahçe Teknik Direktörü Olarak Barışın Yanındayım

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Shakhtar Donetsk maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İnşallah bu savaş bir an önce son bulur, insanlar mutlu olur. Fenerbahçe teknik direktörü olarak barışın yanındayım” dedi...

Ferdi Tayfur Acılar 06:05

Ferdi Tayfur Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde Işık oluyorsun bana karanlık gecelerimde Yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim Sıcak ellerini tutmak istiyor ..

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI! 2:11:45

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI!

Atatürk'ün bahsettiği TOROS hattı vuruldu, Hedef ülke Türkiye! 7.7 ve 7.6 Büyüklüğündeki Depremler ile İşgal için zemin hazırlığı yapıldı, HAT-AY | AY - HATTI! Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BOP! HATAY-İSKENDERUN KÜRT KORİDORU PLANI DEPREM İLE AKTİF EDİLDİ 57:24

BOP! HATAY-İSKENDERUN KÜRT KORİDORU PLANI DEPREM İLE AKTİF EDİLDİ

HATAY'a sahip çıkın! dikkat AY-HATTI! Senelerdir söylüyorum hedef ülke TÜRKİYE Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya Anadolu, çünkü Anadolu'ya hakim olan Dünyaya hakim olur!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptılar. Amaç Yeni Roma 33:32

Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptı

01:57 Neden Kasem? 03:10 Kahramanmaraş ile ne başladı? 07:26 İşgal tehdidi devam ediyor mu? 11:28 7 Tepeli Şehir Yok Olacak 14:05 Expo nedir? 19:12 Yeni Roma planı nedir? 27:30 Türklük tehdit altında 30:08 ABD Genel ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce