#Kibariye ne biçim aşk bu müzik dinle

Sura İskəndərli - Sonumu var 03:16

Sura İskəndərli - Sonumu var

Sura İskəndərli - Sonumu var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benim aşktan görmüyor gözlerim Sen görüyorsan bak sonumu var sonumu var Ben seni yanımda bile özlerim Yalnışlarını susar gizlerim Söyle başka yolumu var Söyle b..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maz..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tanju Güneş - Bilemezsin Ki 03:43

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düştüğüm, savrulduğum Yanıp yanıp durduğum doğrudur. Üzülme diyorsun, acılar geçer gün gelir E canım sen öyle diyorsan öyledir. İçtiğim büyük bir aşk Yanımda sen ..

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı Müzik Dinle Şarkı Sözleri ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? O..

Hande Yener - Görev 03:58

Hande Yener - Görev

Hande Yener - Görev Müzik Dinle Şarkı Sözleri TARİF EDEMEDİM BİLİYOR MUSUN BASKA BİR SEYDİ BU BASEDEBİLİRDİM HATRİ SAYİLİR BİR SABİR VAR BENDE NE BENİ YOK EDERDİ ASK NE SENİ İHYA EDERDİ İYİYDİM ASLİNDA İDARE EDİYORDUM..

Murat Güneş Feat. Yonca Lodi - Beşinci Mevsim 04:03

Murat Güneş Feat. Yonca Lodi - Beşinci Mevsim

Murat Güneş Feat. Yonca Lodi - Beşinci Mevsim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu yaz ayrılmayalım sakın Hazır değilim ki yanlızlığa Kışın da sensiz çok üşürüm malum Mahal verme böyle bir haksızlığa Biz elele yürürken Sarı ..

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum 03:44

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hasret yakar günlerdur Gözlerim yollaruni Yüreğume akar durur Sensizluk gözyaşlari Gel sevduğum gel ömrume Yazalum aşk öyküsüni Dilim susar gönlüm söyler Bu sev..

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan 02:22

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan

Yaprak Çamlıca - Yüce İnsan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nerden başlasam anlatılmaz Ben pes etsem aşk bırakmaz İmkansızdı ya gerçek olmaz Biter sandığın, geçer sandığın Sonu kıyamet kaçılmaz Sen beni anlat soranlara s..

Ebru Yaşar - En güzel Duygusal Şarkıları -16 Adet Slayt Mix 1:06:29

Ebru Yaşar - En güzel Duygusal Şarkıları -16 Adet Slayt Mix

Ebru Yaşar - En güzel duygusal şarkıları -16 Adet Slayt Mix Birbirinden güzel Ebru Yaşar ın slov duygusal aşk parçalarını sizin için derledik.....

  • Candy tarafından
  • 3.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metin Şentürk - Gelin 03:43

Metin Şentürk - Gelin

Gelin Aşkımın adı sensin, Dilimin tadı sensin, İki gözüm bir kalbim Kalbin muradı sensin Allah’tan bir hediye Verdi bana sev diye Göz gördü gönül sevdi Evlenelim seninle Bir teklifim var dinle Yaşlanalım seninle Kalp..

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim 03:06

Mustafa Ceceli & İrem Derici - Kıymetlim

Mustafa Ceceli & İrem Derici'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Zincirimi Kırdı Aşk albümünde yer alan Kıymetlim isimli şarkısı, 4K çözünürlüğündeki video klibiyle netd müzik'te...

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.715 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Peker -  Bir Yuva Kuramadık 04:09

Hakan Peker - Bir Yuva Kuramadık

Bilenler bilmeyenlere söylesin Ayrıldık bugün sormasınlar niye böylesin Doluya koyduk almadı boşa koyduk dolmadı Elde ne varsa tutunacak bir şey kalmadı Yorulduk belki de çok ağır geldi aşk ikimize Hani özgürdük hani mut..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Eflatun 04:04

Bahadır Tatlıöz - Eflatun

Bana güller yolla uzaklardan kokunla gelsin Ben çekeyim içime derin derin senmiş gibi Bana sözler yaz kendi dilinden adım geçsin Ben duyarım uzaklardan yanımdaymış gibi Uzun olur geceler gündüzlerden sen yokken Üç beş do..

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın 03:51

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın

Sen ilacım olmuştun susuz yuttuğum Yüksek doz aşk alıp kalbinde boğulduğum Sevmek çok kişiye değerde ayrılığa değer mi Çekip gittiğinde yüreğini deler mi Senden öncede yoktum senden sonrada yokum Meğer sensiz dünya boşmu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Yar Bana Gelmiyor 03:48

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor

Ciğerime Ciğerime Vuruyor Bir Ateş Bu Gecede Aşk Beni Yak Hiç Acıma Halime Ben Yanarım Kaderime Sen Yürü Keyfine Bak Getirin Hesabımı Çekip Gideyim Onsuz Hiç Bir Tat Alamam Yar Bana Gelmiyor Yar Beni Sevmiyor Kim Tutacak..

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim 03:41

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim

Yaşadığımız aşk acısızdı Birbirimize sözümüz vardı Ayrılık bir bizde imkânsızdı Verilen bunca söz yalan mıydı Gül dikenden ayrılmaz ki canım Söyle senden nasıl ayrılayım Can bedenden çıkmadı ki canım Söyle seni n..

Elvan Günaydın - Gidiyorum Aşkım 03:09

Elvan Günaydın - Gidiyorum Aşkım

Yine Bir Sonbahar Akşamıydı Aşk Sessizce Kapımı Çaldı Bu Aşkın Sonu İmkansızdı Gidiyorum Aşkım Gidiyorum Aşkım Gidiyorum Aşkım Seni Kırmadan Masum Aşkın Gülleri Solmadan Son Gecenin Sabahı Olmadan Yokluğumun Fark..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Üzgünüm 04:16

Kemal Doğulu - Üzgünüm

Üzgünüm ama cevap veremem duygularına Sen sevdiğini sanıyorsun Küskünüm al kalbini Senin istediğin bende yok ki Vaktimi boşuna harcıyorsun Derman değilim inadına Gönül yarana, yalvarma Lütfen beni bundan sonra B..

Kemal Doğulu - Eyvallah 04:13

Kemal Doğulu - Eyvallah

Ben başaramadım bu aşk oyununu Kapattım o defteri İnsin perde oyun sona erdi Eremedi şu akıl ne hesaba ne kitaba Yandım sayın pas geçin beni Olmuş bitmişin hesabını tutamam ben Sıkıldım çok sıkıldım Gelmiş geçmiş..

Kemal Doğulu - Selfie 03:15

Kemal Doğulu - Selfie

Senle aynı yüzyılda olmanın Sevincini yaşıyorum İçi ağzına kadar aşk dolu kalbi Senin için taşıyorum Bu kadar özel kalmamız yeter Bu ilişki nikaha gider Bu mutlu günümüz ölümsüz olsun Paylaşalım bu anı her yerde ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Tuğba Özay - Tatil 03:56

Tuğba Özay - Tatil

Bu yaz tatile çıkmalıyım dert keder unutmalıyım Rakıyı da şarabı da devirip kanatlanmalıyım Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım Hemen tatile çıkmalıyım Kumsala bir..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi 02:41

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi

Murat Türkücüoğlu - Sır Gibi Sır Gibi (Akustik) şarkı sözleri ile Tanımadan geliverir aklına Akıyorum deli dolu tavrına Acı verir seni yakan her sızı Gidiyorum dönüyorum aslıma Görmeden beni aşık ol emi Aklıma düş..

KAPO - ZARAR 01:56

KAPO - ZARAR

Söz & Müzik: Kapo Düzenleme: Deslow Yönetmen: Seyithan Kartal ZARAR şarkı sözleri ile olsanda olmuyo olmasan da içim içimi yer sensiz kaldığımda hadi tut elimi götür uzaklara beni bataklıktan çıkmak için tüm bu çaba..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..