#Kibariye ne biçim aşk bu müzik dinle

Adanalı Ayhan YARALI⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:38

Adanalı Ayhan YARALI⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ey yüreğimde yer eden Yar . . ! Daha yavaş es yüreğime Bana öyle uzun uzun AŞK söyletme Duymaz mısın kalbimin SEN diyen sesini ? Al götür yüreğine beni Sakla Al açuçlarına Sarbeni Sakla BIrakma..

Adanalı Ayhan ZararLıyım ZararLı⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 05:15

Adanalı Ayhan ZararLıyım ZararLı⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ey yüreğimde yer eden Yar . . ! Daha yavaş es yüreğime Bana öyle uzun uzun AŞK söyletme Duymaz mısın kalbimin SEN diyen sesini ? Al götür yüreğine beni Sakla Al açuçlarına Sarbeni Sakla BIrakma..

Adem Gümüşkaya Sağır Ayna⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:14

Adem Gümüşkaya Sağır Ayna⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Ey yüreğimde yer eden Yar . . ! Daha yavaş es yüreğime Bana öyle uzun uzun AŞK söyletme Duymaz mısın kalbimin SEN diyen sesini ? Al götür yüreğine beni Sakla Al açuçlarına Sarbeni Sakla BIrakma..

Ajda Pekkan Baksana Talihe⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ ABC13579DEF 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ ABC13579DEF

Ey yüreğimde yer eden Yar . . ! Daha yavaş es yüreğime Bana öyle uzun uzun AŞK söyletme Duymaz mısın kalbimin SEN diyen sesini ? Al götür yüreğine beni Sakla Al açuçlarına Sarbeni Sakla BIrakma..

Murat Boz - Can Kenarım 04:09

Murat Boz - Can Kenarım

Can Kenarım şarkı sözleri ile Bir yanarsın, bir sönersin Aşk mıdır adı nedir bilmem? Kırılırsın, darılırsın Razıyım her cümlene dünden Ölürüm uğrunda bilmem Ne kadar umrunda Beni sen yok ettin Hani gül misali soldum ..

Ceren Cennet - Dur (Official Video) 03:40

Ceren Cennet - Dur (Official Video)

DUR şarkı sözleri ile Tutamadığın sözleri kalbine Veriyosun hala yok bi gelişme Daralıyo ruhum eriyor içim Gidemedim, yapamadım yok.. yok hala; sendeyim.. dur, Kalbim serzenişte.. Vur, aşk yok içinde.. Dur, bu kalp..

Çağan Şengül - Mücevher (Official Video) 03:16

Çağan Şengül - Mücevher (Official Video)

Sözler; kokunla doldu sayfalar adın gelince aklıma aşk neydi? hiç bilmezdim... yüzünden tanıdım seni bir hayatın ortasında, seni buldum ve dedim ki; sonunda.... yolları aştım, denizleri geçtim, bir kutu açtım; içinde m..

Tuğçe Kandemir Akustik 39:00

Tuğçe Kandemir Akustik

Tuğçe Kandemir, Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar ve..

Murat Boz - Kalben 03:29

Murat Boz - Kalben

Kalben şarkı sözleri ile Bana öyle bir umut ver ki asla bitmesin Aşk öyle kolay falan değil ki bizden gitmesin Yalnız başıma Anılar zulada Nefessiz kaldıkça sarılıyorum İnkarda edemem ya Bana gel sevgilim oralar s..

Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal 03:26

Tuğkan - Derya (Official Video) #evdekal

Tuğkan - Derya Bir kadın var sanki lütfu tanrının Gülüşü araf takılıp kaldığım O kadın öyle uzak ki hayallere Siz onu hiç kolay sanmayın Yeşili deniz Ah bir görseniz Yüzü derya Hani aşk derler ya..

Ceren Cennet - Haspam 01:30

Ceren Cennet - Haspam

Haspam şarkı sözleri ile Sevgi dilinde Aşk sorgu sualde Çıkmazın içine Giriyoruz baştan Off bu halin ne Yine battık en derine Dön bi bak kendine bak Değiyo mu ustam Yanıyo bi zalime Eziyeti kendine Gurur örmüş kalb..

JakBand - Çıkmaz Sokak 04:23

JakBand - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Cüzdanımda resmin Karşımda yüzün var Ceketimde kokun Gözlerimde aşk var Bilsen neler çektim Sensiz yaşayıp öldüm Şu kocaman dünyada Çıkmaz sokaklar da gördüm Bilsen neler çektim Se..

Arda Kayıhan - Sahi'm 03:16

Arda Kayıhan - Sahi'm

Sahi'm şarkı sözleri ile Buradan yine geri dönemem Lütfen senden öte gidemem Yarını ötesini bilemediğim Bu aşk benim tenim canım bedenim kalbim Yerin benim yanım canım kadınım mavim Sensiz ben nefes alamam Aşkından uz..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

İrem Derici - Senin Hastan 02:52

İrem Derici - Senin Hastan

Senin Hastan şarkı sözleri ile Gözün arkada kaldıysa, Önünü göremezsin Aşk dediğin laf değil Deli eder adamı Alev alev yaktıysa Bi’ daha sönemezsin Hancı mı, yancı mı, eski bi’ sancı mı Koyamadım adını Çok canım ac..

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix ) 03:01

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix )

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sen kalbimi çaldın hırsız, müsadesiz, Sana verdiğim değeri bil biraz, Kapına geldim kölenim, Yürü yüreğim kalk git dersen nasıl gideyim, Buna aşk deniz acısı büyük, Adamı öldürür şaka değil, ➖➖➖➖➖➖➖➖..

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz 04:29

Timur Acımış - Geçmesin Günümüz

Geçmesin Günümüz şarkı sözleri ile Geçmesin Günümüz Geçmesin günümüz sevgilim yasla O güzel başını göğsüme yasla Birleşebilir mi aşk ihtirasla O güzel başını göğsüme yasla Elâ gözlerinde menevişler var Kor gibi du..

Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası 03:07

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası şarkı sözleri ile Kalp iflah olmaz bi pollyanna Aşk cesurları sever Sen varsan yakınım her uzağıma Bi konum at bana yeter Akılda yokken birden olanlar Ah şu kader Bağlayınca koparamazsın Bu ..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 50:14

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 3 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 3 Şarkılar: Semiramis Pekkan – Dert Ortağım 00:00 Hümeyra – Sessiz Gemi 03.36 Füsun Önal – Ah Nerede 07:06 Timur Selçuk – İspanyol Meyhanesi 09:47 Ömür Göksel – Seni Tanır Gibiy..

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm) 1:04:39

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm)

TAŞ PLAK SERİSİ - EFSANE ALBÜMLER 1 Şarkı Listesi: 1. Gezdiğin Kırlara - Afitap 00:00 2. Bana Aşkın Şarabını - Ahmet Üstünses 03:21 3. Desemki Aşk Yalandır - Alaeddin Şensoy 06:39 4. Kalbin Kalbimin Sesine - Baki Çallıo..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet 04:05

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış... Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi dü..

  • Candy tarafından
  • 3.574 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Demirtaş - Kop Gel Günahlarından (0 Ses Türkiye - 10 Ocak 2017) 02:28

Kenan Demirtaş - Kop Gel Günahlarından (0 Ses Türkiye - 10 Ocak 2017)

Söndü içimin ateşi bitti Bıktım yalanlarından Zorla ele, avuca sığmaz aşk Kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil Ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı değil İlk defa üşüyorum kollarında Kim b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eminem - Not Afraid 04:18

Eminem - Not Afraid

Eminem - Not Afraid Şarkı Sözleri I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone Hola i..

Demi Lovato - Iggy Azalea - Kingdom Come 04:04

Demi Lovato - Iggy Azalea - Kingdom Come

Demi Lovato - Iggy Azalea - Kingdom Come Şarkı Sözleri ] Oh, you're my kingdom come Oh, you're my kingdom come Sit me on your throne Yeah (yeah) yeah (yeah) yeah (Iggs) [Iggy Azalea:] Gather 'round, now I'm back from my..

Ladonnis - Hallelujah 03:52

Ladonnis - Hallelujah

Şarkı Sözleri All praises due to me and not you All praises due (brrrr) I don’t see harm in askin The lord for a bad bitch I don’t need Zoey Kravitz I just don’t need no more ratchets Most my prayers don’t get answered ..

Mask Off - Future (Mitri) Freestyle 02:52

Mask Off - Future (Mitri) Freestyle

[Intro] Call it how it is Hendrix I promise, I swear, I swear You heard, spit it, yo [Chorus] Percocets, molly, Percocets Percocets, molly, Percocets Rep the set, gotta rep the set Chase a check, never chase a bitch Mas..

Mr. Vik - Pom Pom 03:53

Mr. Vik - Pom Pom

[Chorus x2: V.I.C.] Get Silly, Get Silly, Get Silly, Get Silly [Verse 1: V.I.C.] Yeeeaaaahhhhh I'm feeling myself And with the number one single I am feeling my wealth Yeeeaaaahhhhh Now what'chu know about me Call me mi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce