#Kibariye yalnız sana yenildim müzik dinle

Cenk Eren - Kadınım Teaser 00:15

Cenk Eren - Kadınım Teaser

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım 04:32

Cenk Eren - Kadınım

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim 06:10

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim Dinle Şarkı Sözleri : Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne 04:20

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne

Rafet El Roman & Ender Gündüzlü - Körü Körüne dinle Bir kader ki gözlerinde yazıp silmişim aşkı Bilmeliydim boşa inat sana teslim hayat Unutursun onu da her şey gibi geçip gider zamanla Kalır yüzü kalır izi anılardan s..

  • Candy tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam 03:53

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam dinle Ah kaç gece baş ucunda bekledim Kaç kere kucağımda avundun uyudun Sen doğunca ben de baştan başladım O günden bu güne hayli bir yol aldım Eğer gün gelir ben olmazsam yavrum Hayat h..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Suret34 - Maşallah 02:16

Suret34 - Maşallah

Maşallah şarkı sözleri ile Şarjör dolu hey, bang bang, Mekan nirvana, may day, Kapılar açık bana, yok key.. Duyuyon mu beni, hey hey.. Umrun dışında gerçekler, (Umrun dışında gerçekler,) Farkında yok ki ödlekten,..

Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Al Beni 03:51

Barış Manço - Al Beni

Bir damla suya hasret Kurumus bir dal gibiyim sensiz Dalgalara kapilmis küreksiz dümesniz Bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdicegim gözbebegim tatli dillim Bu belki de sana son seslenisim Al al beni tut elimden al y..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Sibel Can - Hayat 03:19

Sibel Can - Hayat

Söz / Müzik: Sinan Akçıl ( Editör: Doğan Müzik ) Düzenleme: Mustafa Ceceli Bass: Birkan Şener Gitar: Doğukan Aydın Perc: Erdem Dalkıran Yaylı: New World Strings Vokal: Mustafa Ceceli - Sinan Akçıl Stüdyo: Ceceli Music ..

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım 04:01

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım

Yorulmadım şarkı sözleri ile Kalp yalnız bedeni yaşatmazmış Her acıyı yalnız kendine saklarmış Sessizce yaşıyorum sanarken En derin çarkına saplarmış Suskun yerli yersiz laf anlamaz gönlüm Kırıldı sabır taşı seni sinem..

Muhabbet - Yandım 04:23

Muhabbet - Yandım

Muhabbet Yandım Sözleri Yalnızlık Sardı Her Bir Dört Yanımı Artık Sabrım Kalmadı Yalancı Doğruyu Söylemeden Durma Giderim Buralardan, Giderim Bu Diyardan Olmaz, Sinirlerime Hakim Olmam Durmaz, Gözyaşlarım Durmaz Susmam,..

Mertcan Ünal - Güneş Ana 03:35

Mertcan Ünal - Güneş Ana

Güneş Ana şarkı sözleri ile Soru sordum kendime Cevap bulamadım bıraktım umudu mavilerde eski bir taş iskelede Bir de sen kıyıda yalnız ben Beklemenin sonu yok Biliyorum Vakit geldi doğur aydınlığı güneş ana Sabır ..

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı 04:41

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı

Herneyse Yaşandı şarkı sözleri ile Umarsız sevgilerle beslenen hayatı Tutarsız gidişler esir alır zamanı Bilmeyi öğrenmek için ya geç kalırsam Bu yüzden telaşım var... Yüzümde zamanın bıraktığı çizgiler Yanımda ter..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim) 04:00

Sami Yusuf - You Came To Me(Sen bana geldim)

Sami Yusuf - You Came To Me Doğum 21 Temmuz 1980 (36 yaşında) Tebriz, İran[1] Köken Azerbaycan Türkü Tarzlar İslami Müzik, Spirituque Meslekler Şarkıcı, müzisyen Çalgılar Gitar, Piyano, Keman, Ud, Darbuka, Def Etkin yıl..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çağan Şengül - Eziyet (Lyric Video) 02:35

Çağan Şengül - Eziyet (Lyric Video)

Sözler: Soğuk yatağın sen tarafı Duymak istemem bir yalanı dudaklarından, kapansın en günahkar duamsın benim Donuk kalbimin sen tarafı ziyan ruhumdan son kalanım sensin, sana iyi bakarım ellerin mucizeler yaratır senin ..

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim 03:43

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim

Zerrin Özer - Artık Sevmeyeceğim Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Artık sevmeyeceğim Bütün kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana dönmeyeceğim Bitsin artık bu çile Çekemem bile bile aaaahh Sen..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can  Berivanım 05:19

Sibel Can Berivanım

Dağ başında bir gül gibi Boynu bükük kalan yarim Dikenleri acılanan yüreğime eken yarim Bir kez sana bağlanmışım Ben kendimi heey unutmuşum. heey Aşkın ile kavrulmuşum, sevdan beni kül eyledi. (2x) Berivanım, ber..

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO) 02:07

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO)

Beat: Mastah William Söz: Berkcan Güven Yönetmen: Mert Akay Kamera: Umutcan Yıldırım FPV Drone: Mustafa Erkatırcı Edit & VFX: Ramazan Arslankaya Işık: Emrah Toz Spacejump sözleriyle; Ey Yes Mastah Unutamam bak (squah ..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği) 03:25

Candan Erçetin - Sakın Bırakma (Sadan Hanım Film Müziği)

Sakın Bırakma şarkı sözleri ile; Karanlıkta bir ışık Yakar önce kalbimi Bir an takılır kalırım Akar hayat yanımdan Bulurum ben yolumu Dönerim sislerden Işıklardan sana Yeter ki sen sarıl bana Çok sıkı sarıl, sa..

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..