#Kibariye yalnız sana yenildim müzik dinle

Yaşar   Divane 03:57

Yaşar Divane

Hele bir anla aşkı zamanla Kışlar bahara döner gibidir Var mi dünyada askından başka Yandı derken söner gibidir Her derdime yar ortağım olda Gökten melekler iner gibidir o zaman}x2 Kar mı dünyada bin yıl yaşansa}x..

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi 04:28

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi

Sen bırakıp giderken beni yalnızlıkla baş başa Sen bakmadan ardına gömüp duyguları karanlığa Kayboldum dehlizlerde Kayboldum sessizlikte Kayboldum ümitsizliklerde ben Kayboldum meçhullerde Kayboldum derinlerde Ka..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Gökhan Güney  Meleğimsin Sen 06:26

Gökhan Güney Meleğimsin Sen

seni sevdi seni diledi gönlüm seninle geçecek inan tüm ömrüm kim ne derse desin boşuna gülüm kabul ettim seni meleğimsin sen önceki mazini varsın bilsinler aldırma sevgilim kötü desinler utanma halinden ister güls..

Latif Doğan  Küstüm 04:27

Latif Doğan Küstüm

Senin yüzünden canıma Damarımdaki kanıma Kuranıma Kitabıma Küstüm... Daha seninle konuşmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barışmam Küstüm Küstüm.. Artık sana hiç karışmam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğim..

Metin Şentürk  Gönül 04:00

Metin Şentürk Gönül

Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık..

Sibel Can  Ölürüm 04:05

Sibel Can Ölürüm

Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan g..

Yaşar İpek  Aşkım 04:37

Yaşar İpek Aşkım

Hani Askindim Hani Sansindim Günün Nesen Sevincin canda canindim Gittiginde ne oldu mutlu oldunmu Bende kalan yüreginle huzuru buldunmu Ikimizde yapayanliz hasretlerdeyiz Bana inat inadina esir oldunmu Görünmez ask..

Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:41:01

Dangal Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

KONU: Hint biyografik spor dram filmi Dangal, Hintli Mahavir Singh Phogat'ın hikayesini anlatıyor. Mahavir Singh Phogat bir güreş hayranıdır. İki küçük kızına da güreş öğretmeye karar verir. İki kız, Babita Kumari ve Ge..

VR I Sanal Gerçeklik Nedir 03:31

VR I Sanal Gerçeklik Nedir

VR teknolojisi sadece biz oyun oynayalım diye tasarlanmamış. VR teknoloji, paranoya ve fobi tedavisinden askeriyeye, mimariden filme birçok alanda kullanılmakta. Artık Nasa bile bu teknolojiyle Mars’a gitmeden Mars’a git..

Bir Daha Gel Samsun'dan 04:26

Bir Daha Gel Samsun'dan

Sana hasret sana vurgun gönlümüz Neredesin mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Bu gemi bu karadeniz Sarı saçlım mavi gözlüm Nerde nerde nerdesin dost Ararım izini dolmabahçeden Bir daha dönmezmi bu yola giden ..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı 02:14

Bakan Soylu'dan Muharrem İnce'ye Unutamayacağı Metin Paşa Cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane'deki Ahmet Hatipoğlu Camisi'nde kıldığı teravih namazının ardından Sultan Selim Mahallesi Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. Soylu, Demirtaş'ın kodesten çıkmasını isteyenler, ..

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu 06:10

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu

Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen ha..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. 32:47

Subhanallâhi ve bihamdihi subhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu

Subhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim. Estağfirullah ve etübu ileyh Sübhanallâhi ve bihamdihi sübhanallâhil aziym, estağfirullahe ve etübu ileyh. nnHz. Aişe radıyallahu anha’dan yapılan rivayete göre Peygamebrimiz..

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio) 04:16

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio)

Cover, beat, mix & mastering : Allame Sözler ; Nakarat x2 Simsiyah gecenin kolları bana yar imtiyaz yok kimseye girmeyin aramıza bir daha Bembeyaz odalar renklere kapalı garip dünya buradan, usulca ses etmeden, git..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Handan Şahin - İntikam Vakti 03:57

Handan Şahin - İntikam Vakti

Handan Şahin - İntikam Vakti Dinle Sorma sebebini, Saklı şahit gözlerime Zaten ölüyorum, bana benden kalan anılarla Yalnızlığım şimdilerde Sek rakı misali derman derde Hem derde, hem kadere, kedere uzat bardağını şere..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden 04:57

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden Dinle MUTSUZ ÇOCUKLAR GİBİ Güne yakasını iliklemeden Dokundum giyindiği akşam üzerine Gece gardropta Gündüz teninde sımsıkı Başsız ve sonsuz doğup kimseyi doğurmadan Dipsiz v..

Barış Polat - Her Şey Sahte 04:28

Barış Polat - Her Şey Sahte

Barış Polat - Her Şey Sahte Dinle Her Şey Sahte şarkı sözleri ile Sokaklar karanlık içinde, ışıklar dolmuyor artık, Sevdalar yalandan, içimden yangınlar kopmuyor artık, Hayaller yolda kalmış, umutlar bir adım almıy..

Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Zara - Kurtuldum 05:46

Zara - Kurtuldum

Zara - Kurtuldum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle Kopardık Bütün Bağları Herşey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maz..

Kalben - Rüzgar 03:13

Kalben - Rüzgar

Kalben - Rüzgar Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız kalamaz, Yapamaz aaah… Döner durur yatağında, Uyuyamaz aaah … Ben seni kaybettim, Anladım, bak. Gündüzleri gecelere Zor bağladım, vaah… Hani zaman her şeye i..

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork 03:30

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork Müzik Dinle Şarkı Sözleri Allah’tan Kork Görür görmez olan oldu. Ay tutuldu, kalp tutuldu. Bir saat durdu yüzyıllık. Ben o gün bugün leylayım. Ben kendimi kurban verdim..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Göksel - Günün Birinde 04:03

Göksel - Günün Birinde

Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne yaşlar dolacak Elbette kalbini biri yakac..

Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar 03:40

Fuat Saka - Şimdi Ne Yapar

Dertli dertli çalıyor saz Ağlıyorum bu akşam bu barda Parça parça olmuş gönlüm Kırılmış bir kadeh gibi yerde Katılmıyor türkülere Gözgöze elele susuyorduk Tele kulak verip yalnız Sessizce bağlama dinliyorduk İçki..

Kalben - Aşk Çeşmesi 04:13

Kalben - Aşk Çeşmesi

Aşk Çeşmesi şarkı sözleri ile Vapurlarda görülecek en yalnız insanları, Dinliyorum şarkılarda… Çıldırır gibi yanarken kendimin en içlerinde, Ateş arar yirmilik genç kızlar ceplerimde. Afiyetle çay şeker Ah be can, canı..