#Kibariye Üzme canını müzik dinle

Ayakta Motosiklet Kullanan Sürücü 00:50

Ayakta Motosiklet Kullanan Sürücü

İstanbul trafiğinde çekilen görüntülerde yok artık dedirten görüntüler yaşanmış. Bir motosikletli hem kendi canını hemde trafiktekilerin canını hiçe sayıp motosikleti ayakta kulllanmış...

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosiklet Üzerinde Keyfine Bakan Adam 01:47

Motosiklet Üzerinde Keyfine Bakan Adam

Filipinler'de seyir halindeyken kullandığı motosikletin arka kısmına oturan adam hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
El Frenini Çektiği Arabadan Atlayan Eleman 00:05

El Frenini Çektiği Arabadan Atlayan Eleman

Sorumsuz araç sürücüsü trafikte kaputu açık şekilde ilerlemiş ve hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • PengoTV tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kaput Açık Şekilde Sol Şeritte İlerleyen Sürücü 00:14

Kaput Açık Şekilde Sol Şeritte İlerleyen Sürücü

Sorumsuz araç sürücüsü trafikte kaputu açık şekilde ilerlemiş ve hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe saymış...

  • PengoTV tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariyeyi Eşi İki Kadınla Birliktemi Aldattı 04:05

Kibariyeyi Eşi İki Kadınla Birliktemi Aldattı

Kibariye nin 36 yaşındaki eşinin bir gece kulübünden iki kadınla birlikte görüntülenmesi üzerine, Kibariye'nin şok açıklamalarına şaşıracaksınız.İşte o haberle ilgili detaylar.....

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehtap Arslan - Saçının Tellerine 03:58

Mehtap Arslan - Saçının Tellerine

Gündüzün yok gecen yok Gözlerin hep yaşlı niye Anlatmak İstersen eğer Çekinme söyle derini Saçının tellerine Beyaz düşüren utansın Eni böyle per perişan Eden murat almasın Çektiklerin yetmedi mi Çilen derdin bitmedi m..

Kötü Yorumları Okuduk-Üzen Yorumlar 08:45

Kötü Yorumları Okuduk-Üzen Yorumlar

Videolara gelen kötü yorumları okuyup değerlendiriyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Sura İskəndərli - Korkularım 03:12

Sura İskəndərli - Korkularım

Sura İskəndərli - Korkularım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkularım ( Lyrc ) Hasretin ömür bitmeden dinermi, Karanlık aydınlıklara geçermi? Sensiz şu ( bu ) gönül vatana göçermi? Hayat haksızla haklını seçermi? ( Naka..

Ezo - Saf Kalbim 03:56

Ezo - Saf Kalbim

Gününü görecek mi? Acıdan ölecek mi? Kadere küsecek mi? Küsmez… Sesimi duyacak mı? Yerimi bulacak mı? Yine de susacak mı? Konuşmaz… Canımı yakacak mı? Uzaktan bakacak mı? Sözünü tutacak mı? Tutmaz… Birini bulacak mı? ..

Ece Gürsel - Aptal Olma 03:35

Ece Gürsel - Aptal Olma

Aşktan ölen var mı oğlum aptal olma Isındı suyun kurusun huyun Körelmez aklın gözü çoktan tanıdık bu oyun Canını yakarım aklını alırım Gel iyisi mi biz bu işi sulhle çözelim Yıkanır ve ahlar temize çekilir günahlar Yeter..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki 04:08

Deniz Seki - Helal Ettim Hakkımı Feat Serkan Seki

Helal Ettim Hakkımı Şarkı Sözleri İle Ben böyle değildim inan, Yaşadım hayatı kimse sormadan, Sana değil sözlerim inan kırgın değilim, Bu tutarsız hallerim kendime olan kızgınlığımdan, Sen içini rahat tut, Sıkma sakın ..

Yıldız Tilbe - O Kız 05:24

Yıldız Tilbe - O Kız

O Kız Bir kız vardı Çok güzeldi Gümüştendi kısa saçı Birisine aşık oldu Fakat o onu sevmedi Derken başka biri geldi Ona teselli vermedi Çünkü aklı onda kaldı Ona derin bağlanmıştı Onun sesi onun sözü Kulakların daa çı..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feta Artur - Leyla 03:14

Feta Artur - Leyla

Leyla şarkı sözleri ile Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık cunda! Yaktın beni leyla! Yaşamın kıyısında, ölüm baş ucumda! Rakı balık ..

Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017 03:49

Ez ji te Durim - (DURYATE) - Çetin Yazgan KÜRTÇE 2017

Sana doymadım Canımın hasreti Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım Vallah doymadım doymadım doymadım doymadım Oy oy sana doymadım Vallah yaşam sensiz güzel değil Oy oy sana doymadım ..

Özge Öztimur - Porselen 03:11

Özge Öztimur - Porselen

Korkularına göğüs gerdim ama çoktan olayı kafanda bitirmişsin Sarıldım o büyüden ibaret aşka uyandım sabahına gitmişsin Dipsiz kuyudan bozma ruh hali Ne desem canını nasıl yakabiliyorum Kalp sende porselen misali D..

Kusura Bakma Türkan Şoray 03:47

Kusura Bakma Türkan Şoray

Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Bak Deme Bana Bakamam Gözüne Gül Deme Bana Gülemem Yüzüne Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık Eskisi Gibi Kusura Bakma İş İşten Geçti Olamayız Artık ..