#Kick boksa dönüşen düğün dansı

Jet Sosyete 15. Bölüm - Seni Tavana Asarım 09:33

Jet Sosyete 15. Bölüm - Seni Tavana Asarım

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Tavrımız Net 05:39

Jet Sosyete 15. Bölüm - Tavrımız Net

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Gelin Çiçeğini Yakalayınca Havasını Atan Kadın 00:36

Gelin Çiçeğini Yakalayınca Havasını Atan Kadın

Düğünlerin değişilmez adeti olan gelinin düğün bitiminde attığı çiçeği yakalayan kadın çevresine hemen havasını atmış...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Örge Volkan - Atabarı 02:58

Örge Volkan - Atabarı

Atabarı şarkı sözleri ile... Ayvası var narı var Bahçası var bağı var Atamızdan yadigar Bizde Ata barı var Uzun uzun kamışlar Ucunu budamışlar Benim ela gözlümü Gurbete yollamışlar Ben bir uzun kılıcım Yoluna dik..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Vampir Kadın 09:57

Jet Sosyete 15. Bölüm - Vampir Kadın

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Yalı Gören Masum Köylü 09:32

Jet Sosyete 15. Bölüm - Yalı Gören Masum Köylü

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelin Çiçeğini Artistik Hareketle Yakalayan Gençler 00:06

Gelin Çiçeğini Artistik Hareketle Yakalayan Gençler

Klasik bir düğün adeti olan gelin çiçeği atma merasiminde galip gelen bu gençler olmuş. Artistik hareketle çiçeği yakalamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Damada Çin İşkencesi 00:35

Damada Çin İşkencesi

Ülkemizdeki düğün adetlerinin bazen zıvanadan çıktığı oluyor. Ancak bu adetleri bize has sanmayalım. Çin'de de böyle şeyler oluyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düğüne Siyah Çelenk Getirmek 00:13

Düğüne Siyah Çelenk Getirmek

Düğünde damadın arkadaşları küçük bir sürpriz hazırlamış. Siyah çelenk yaptıran gençler hüzünlü bir müzikle düğün salonuna giriş yapmışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 183 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi 20:29

Cenk Küpeli'nin Ailesi Düğüne Neden Gelmedi

. #DemetŞener ve #CenkKüpeli, çok az sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Düğünden ilk görüntüler yayınlandı. Ailesi nikaha neden katılmadı? Çocuklar ile aralarındaki ilişkisi nasıl? s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 4.Bölüm 2:03:13

Söz | 4.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye’de ilk d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kapasite Artsın, Süre 2,5 Saate Çıksın 01:40

Kapasite Artsın, Süre 2,5 Saate Çıksın

Korona virüs tedbirleri kapsamında düğünlerin 1 saat ve riskli bölgelerde 50 kişiyle sınırlandırılması düğün salonlarını zor durumda bıraktı. İşletmeciler kapasitenin de sürenin de artmasını istiyor...

Gelin de sektör de karaları bağladı! 02:17

Gelin de sektör de karaları bağladı!

13 AYDIR KAPALIYIZ DEDİLER, SESLERİNİ DUYURMAK İÇİN İLGİNÇ BİR EYLEME İMZA ATTILAR. GELİN SİYAH GELİNLİK GİYDİ, DUVAĞI TAM 130 METREYDİ. DÜĞÜN SALONU SAHİPLERİ SALGIN YÜZÜNDEN KARALAR BAĞLADIKLARINI BÖYLE DUYURDULAR....

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

Düğünde El Hareketi Çekerken Yakalanan Abla 00:10

Düğünde El Hareketi Çekerken Yakalanan Abla

Katıldığı düğünde pistte kurtlarını döken abla kendisine laf atan akrabalarına bir el hareketi çekmiş. O anları düğün kameramanı yakalamış...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Düğün yapacaklara iyi haber 01:36

Düğün yapacaklara iyi haber

15 HAZİRAN'IN GERİDE KALMASIYLA, DÜĞÜNLERDE YENİ DÖNEM DE BAŞLADI. MİSAFİR VE YEMEK KISITLAMASI KALDIRILDI. KADEMELİ NORMALLEŞMENİN 2. ETABI EN ÇOK DÜĞÜN SALONU İŞLETMECİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ...

Düğünler de biraz daha normalleşti 02:05

Düğünler de biraz daha normalleşti

Kısıtlamalar esnetildi. Bugünden itibaren düğün ve nikahlarda yeni dönem başlıyor...

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Gelinliğiyle ambulansa koştu! 01:01

Gelinliğiyle ambulansa koştu!

Elazığ'da düğüne giden aracın da karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. O sırada düğün salonuna giden gelin, teyzesinin kaza yaptığı görünce koşarak yanlarına gitti...

Evlilerin çoğu alyansını takmıyor 02:28

Evlilerin çoğu alyansını takmıyor

EVLİLİK ALIŞKANLIKLARI DEĞİŞİYOR... BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE, BEKARKEN 'ALYANS TAKILMALI' DİYENLERİN ÇOĞU, EVLENİNCE PEK YÜZÜK TAKMIYOR... DÜĞÜN DERNEKSİZ EVLENENLERİN SAYISI DA ARTIYOR...

Nikah tiyatrosu! 01:33

Nikah tiyatrosu!

BURSA'DA BİR ÇİFTİN DÜĞÜN TÖRENİ VARDI...GELİN NİKAH MEMURUNUN SORUSUNU ''EVET'' DİYEREK YANITLADI... AMA DAMAT ARKADAŞLARINA DANIŞMA ROLÜ YAPTI VE NİKAH MASASI KARIŞTI...

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon 03:24

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon

Her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişiyi ağırlayan tarihi Kapalıçarşı, normalleşmeyle ziyaretçi sayılarını artırsa da, eski rakamlara ulaşmak bu yıl için zor görünüyor. Pandemi öncesinde günlük 250 bin olan ziyaretçi..

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar 01:50

Koronavirüs tedbirlerinde yeni kısıtlamalar

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: -Paket servis hariç olmak üzere lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, nikah, düğün salonu, yüzme, internet kafe, halı saha, konser salonu vb. tüm işyerlerinde hizmetl..

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..