#Kilis sınırında

Roketin İsabet Ettiği Üç Asırlık Çalık Camisi 01:55

Roketin İsabet Ettiği Üç Asırlık Çalık Camisi

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Kilis kent merkezini hedef alan roketli saldırı sonucu büyük oranda hasar gören Çalık Camisi, onarım çalışmaları tamamlanana kadar ibadete açılmayacak...

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi 01:04

Roketlere Misli İle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan 2 roketli saldırıya Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından misli ile karşılık verilerek, terör örgütü PKK/PYD mevzileri vuruldu. Akşam saatlerinde Afrin'deki terör örgütü PKK/PYD bölgesinden atılan iki roket ..

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor 04:45

Sınıra Tank Sevkiyatı Sürüyor

Zeytin Dalı Harekatı harekatı kapsamında operasyonlar devam ederken, Suriye sınırının kritik noktalarına tank ve obüs sevkiyatı yapıldı. Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından hareket eden askeri konvoy akşam saatleri..

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek 01:18

Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Kilis sınır hattına gelen vatandaşlar, Darmık Dağı'na Türk bayrağının çekilmesi dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...

'Hatay Ve Kilise 94 Roket Füze Saldırısı Yapıldı' 01:32

'Hatay Ve Kilise 94 Roket Füze Saldırısı Yapıldı'

Başbakan Yıldırım, Bugüne kadar Hatay'a 60, Kilis'e 34 olmak üzere toplam 94 roket füze saldırısı yapıldı. 7 sivil şehit oldu, 113 kişi yaralandı. dedi...

Şehit Babası  Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatansız Olunmaz 01:40

Şehit Babası Anasız Olur Babasız Olur Evlatsız Da Oluyormuş Ama Vatan

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan (25), Kilis'te son yolculuğuna uğurlandı...

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu 01:22

Afrin'deki Terör Yuvaları Vuruldu

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nın 28. gününde Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait uçaklar ve obüsler Şeyh Horoz Bölgesindeki PKK/YPG/PYD terör örgütüne ait hedefleri vurdu. Afrin'e yönelik düzenlenen Ze..

Liselilerden Tüyleri Diken Diken Eden Komando Andı 01:47

Liselilerden Tüyleri Diken Diken Eden Komando Andı

Kilis 15 Temmuz Lisesi öğrencileri, ayyıldız şekli oluşturarak, komando yemini etti. Lise öğrencileri Afrin harekatındaki Mehmetçiklere destek vermek için Türk Bayrağı koreografisi oluşturarak, komando yemini etti. Öğren..

  • JET TV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PYD Mevzileri Fırtına Obüs Toplarıyla Vuruluyor 00:29

PYD Mevzileri Fırtına Obüs Toplarıyla Vuruluyor

Kilis'te konuşulu bulunan Fırtına obüs topları, Afrin'nin Şeyh Pınar bölgesindeki PKK/PYD terör örgütü mevzilerini ateş altına aldı...

Sınır Hattında Mehmetçiğe Sanatçı Ve Futbolculardan Anlamlı Destek 01:35

Sınır Hattında Mehmetçiğe Sanatçı Ve Futbolculardan Anlamlı Destek

Bir grup sanatçı ve futbol dünyasından isimler Gaziantep'te düzenledikleri basın toplantısının ardından Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere moral vermek amacıyla Kilis sınırına hareket etti..

Okuldan Kaçan Çocuğa İnternet Kafede Baba Dayağı 01:12

Okuldan Kaçan Çocuğa İnternet Kafede Baba Dayağı

Kilis'te okuldan kaçıp soluğu internet cafede alan çocuk, babasına yakalanınca dayak yemekten kurtulamamış...

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Terörden Zarar Görenlere Kolaylık 00:52

Terörden Zarar Görenlere Kolaylık

Hatay ve Kilis'te terör olayları nedeniyle zarar görenlerin kredi borçlarının ertelenmesinde en az yüzde 30 zarar şartı kaldırıldı...

Denizde Çaydanlıkla Serinleyen Yüzme Bilmeyen Kilisli Dayı 00:32

Denizde Çaydanlıkla Serinleyen Yüzme Bilmeyen Kilisli Dayı

Yurdum insanının yaratıcılığı aya merdiven dayayan cinsten. Bu Kilis'li dayı yüzme bilmese de deniz kenarında eline aldığı çaydanlık ile bir yolunu bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı 02:16

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait tank ve obüsler Afrin'in Kuzeyindeki Bülbül ve Dağları çevresinde bulunan YPG mevzilerini tek tek vuruyor. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusuna ba..

Araç Kundaklama Anı Kamerada 01:13

Araç Kundaklama Anı Kamerada

Kilis'te park halindeki aracın kundaklanma anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Tibilevler Mahallesi'nde vatandaşlar, plakasız bir motosikletin sürücüsünden şüphelenerek durdurmak istedi. Vatandaşın Dur ihtarına uymay..

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette 01:56

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette

Şırnak'ın Uludere ilçesi Irak sınırında Kartal Yuvası olarak adlandırılan Karaçalı üs bölgesinde eli tetikte, gözü hudutta bekleyen Mehmetçik, hem terör tehditleri hem de kaçakçılık olaylarına karşı nöbet tutuyor...

Survivor Hakkında Merak Edilenler!!(Ağda-Tuvalet-Yiyecek) 05:44

Survivor Hakkında Merak Edilenler!!(Ağda-Tuvalet-Yiyecek)

Ekranlarda severek izlediğimiz ve hakkında merak ettiğimiz Survivor gerçeklerini sizler için araştırdık.İyi seyirler dilerimKanalımıza abone olmayı lütfen unutmayın...

  • ANKA tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde 01:07

Macaristan sınır polisi yine eleştirilerin hedefinde

Macaristan, 175 km. boyunca demir tellerle kapattığı Sırbistan sınırında, sığınmacılara uyguladığı sert politikalarla yine eleştirilere hedef oldu. Sınır Tanımayan Doktorlar Birliği (MSF), Macaristan sınır polisinin, sı..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe 02:32

PKK'nın 'Terör Koridoru'na Darbe

PKK'nın 'terör koridoru'na darbe! Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat ..

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı 01:00

Kaçak Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Para Cezasına Çarptırıldı

Fransa’da kaçak mültecilere yardım etmekle suçlanan 37 yaşındaki çiftçi Cedric Herrou çıkarıldığı mahkemede 3 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Fransa – İtalya sınırındaki Roya Vadisi’nde zeytincilik yapan Fransız çif..

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma 12:25

Onlarca Ödül Almış Kısa Film Uçurtma

Mustafa ve Baran Suriye sınırında yaşayan iki küçük kardeştir. Savaş uçaklarının seslerinden çok korkan Mustafa; uçakların insanları öldürdüğünü öğrenince korkusunun yerini öfke almıştır. Bir gün abisinin “Uçurtmalar çok..