#Kilis’in elbeyli ilçesi

Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler 01:45

Muharrem İnce'yi Çıldırtacak Görüntüler

2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terörden arındırılan Burseya Dağı'nda askerlerle iftar yaptı. Korgeneral Temel, beraberinde askeri yetkililerle Kilis Valiliğince organize ed..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı 02:05

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Fırat Kalkanı' harekatı ile desteklediği Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin IŞİD'den temizlediği Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne komşu Suriye'nin ..

Gaziantep'te İnşaatta Göçük 03:06

Gaziantep'te İnşaatta Göçük

Gaziantep'te İnşaatta Göçük Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, bir inşaatta harç dökülmesi sırasında göçük meydana geldi, 2 işçi yaralandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Makam Aracı Önünde İzdiham 04:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Makam Aracı Önünde İzdiham

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Makam Aracı Önünde İzdiham CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu İlçesi'nde adını taşıyan üniversitenin lojman inşaatlarında incelemelerde bulundu...

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı 00:43

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı Adana'da 60 yaşındaki Sadık B., sigara verme bahanesiyle kandırdığı 3 erkek çocuğu elektro şok cihazıyla bayılttıktan sonra taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Merkez Seyhan İlçe..

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı 02:48

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı

Adıyaman’ın Sincik ilçesi Çatbahçe köyüne bağlı Çavçük mezrası, bağlı bulunduğu Çatbahçe köyünden ayrılması için yapılan referandumda çıkan kavgada 10 kişi yaralanırken, 12 kişi ise gözaltına alındı...

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette 01:56

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette

Şırnak'ın Uludere ilçesi Irak sınırında Kartal Yuvası olarak adlandırılan Karaçalı üs bölgesinde eli tetikte, gözü hudutta bekleyen Mehmetçik, hem terör tehditleri hem de kaçakçılık olaylarına karşı nöbet tutuyor...

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü 00:28

Yamaçtan Kopan Kaya Gece Yarısı Balkona Düştü

Giresun'un Görele ilçesi Cillioğlu mahallesinde dün gece fındık bahçesindeki kayalıklardan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya kütlesi yaklaşık 200 metre yuvarlandıktan sonra Talip Kaçar'a ait evin balkonuna düştü. Bal..

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası 01:23

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kedinin yılanla mücadelesi çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Ermenek İlçesi Seyran Mahallesi'nde iftar saatinden sonra balkona çıkan bir kişi, yolun kenarından dur..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakin kent Uzundere Misafirlerini Büyülüyor 02:19

Sakin kent Uzundere Misafirlerini Büyülüyor

Erzurum'un sakin kent unvanı verilen Uzundere ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini adeta büyülüyor...

 Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu! 11:04

Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu!

Eski Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile dünya evine girdi. Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yapılan Trakya usulü düğüne, Akın’ın gelinliği damga vurdu. 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem 05:23

Antalya'da 5,2 Büyüklüğünde Deprem

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında bir deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. AFAD ise saat 15.44'te Antalya'nın Gazipaşa ilçesi açıklarında 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğin..

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü 02:20

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü A AA Antalya’nın Alanya İlçesi’nde deniz üzerinde 3 ayrı hortum oluşurken, İncekum Mahallesi’nde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Alanya’nın Alanya İlçesi İnceku..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı 01:05

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı

Parkta Kalan Yaşlı Adamın Hesabından Servet Çıktı Adana'da gidecek yeri olmadığı için parkta yaşam mücadelesi veren yaşlı adamın banka hesabında, 90 bin lira ve 3 bin 500 dolar para çıktı 90 yaşındaki Sabri Baran, Se..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..