#Kilis’in elbeyli ilçesi

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı 01:15

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı MARDİN'in Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultançifliği Köyü yakınlarında, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı inf..

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi 00:46

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi

Karadeniz'de Deprem! İstanbul'da Hissedildi KOCAELİ'nin Kandıra İlçesi açıklarında Karadeniz'de bugün saat 11.18'de Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce..

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü 00:32

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü Mardin’in Nusaybin ilçesinde yasaklı mahallelerden getirilen molozların döküldüğü alanda demir arayan 1’i çocuk 2 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamada hayatını kaybetti. Ol..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Süreklilik Arz Etmiyor 04:21

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Sürekli

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek“Tek Başına Hükümet Hönemleri Süreklilik Arz Etmiyor Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in Araban İlçesi'nde, Ak Parti Yavuzeli ve Araban ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi...

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video 04:18

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video

Komik Travesti Anısı Cübbeli Ahmet Hoca Rekor Kıran Video Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.548 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra 02:25

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelen..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yasa Dışı Geçişler 00:59

Yasa Dışı Geçişler

Ege Denizi'nde Yasa Dışı Geçişler Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla Midilli Adası'na geçmek isterken bulundukları botun motoru arıza yapan 30 yabancı uyrukluyu, sahil güvenlik ekipleri kurtardı..

Anaokuluna Terör Saldırısı 01:18

Anaokuluna Terör Saldırısı

Anaokuluna Terör Saldırısı Van'ın İpekyolu ilçesinde, PKK'lı teröristlerce molotofkokteyli atılarak yakılan anaokulu kullanılamaz hale geldi...

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik 03:49

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik

Cübbeli Ahmet Hoca - Kayserili Fıkrası Komik Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelenleri..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca 10:54

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca

Gülmek isteyen izlesin Cübbeli Ahmet Hoca www.cubbeliahmethoca.tv cubbeliahmethocatv Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bul..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstersen Yatakta İstersen Ayakta  Komik  Cübbeli Ahmet Hoca 02:15

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca

İstersen Yatakta İstersen Ayakta Komik Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse 02:24

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse

Cübbeli Ahmet Hoca - Cünüpken Azrail Aleyhisselam Gelirse Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin ö..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü 00:44

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte destek sağladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 işadamından 2’si tutuklandı. Tutuklanan ..

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı 04:58

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşananların, tatilciler tarafından cep telefonuyla kaydedilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Rece..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız 02:00

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız Derikliler, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile Derik Belediyesine görevlendirilen ve terör saldırısında şehit olan Kaymakam Muhammet Fati..

  • Haberler tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Siirt’tin Şirvan ilçesindeki Bir Maden Ocağında  Göçük: İşçiler Enkaz Altında 01:21

Siirt’tin Şirvan ilçesindeki Bir Maden Ocağında Göçük: İşçiler Enkaz

Siirt’tin Şirvan ilçesindeki Bir Maden Ocağında Göçük: İşçiler Enkaz Altında Olay, Şirvan ilçesi Maden köyünde meydana geldi. Edinilen ilk bilgi ve iddialara göre, köydeki maden ocağında göçük meydana geldi. Olayda, ma..

İzlenme Rekorları Kıran Zeki Köpek: Maylo 12:15

İzlenme Rekorları Kıran Zeki Köpek: Maylo

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 35 yaşındaki Emre Gürsoy'un 3 yaşındaki köpeği 'Maylo', internette fenomen oldu...

  • Cowboy tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017 03:33

Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017

Trabzon'da orman yangını çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Arazinin sarp ve şiddetli..

Cerablus Polislere Emanet 01:29

Cerablus Polislere Emanet

Türkiye'de eğitildikten sonra Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan temizlenen Halep'in Cerablus ilçesine gelen 450 polis, ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak üzere 24 saat esasına göre görev yapıyor...

Jandarmadan Üçüz Kardeşlere Asker Düğünü 06:45

Jandarmadan Üçüz Kardeşlere Asker Düğünü

Muğla’nın, Menteşe ilçesi Ortaköy Mahallesinde üçüz kardeşler için Muğla İl Jandarma Komutanlığının da katkıları ile asker düğünü düzenlendi. Ortaköy Mahallesi düğün salonunda düzenlenen asker düğünü törenine Menteşe İlç..

Fırat Kalkanı Harekatı - Güz ve Ebu Zeydan Köyleri Deaş'tan Kurtarıldı 01:37

Fırat Kalkanı Harekatı - Güz ve Ebu Zeydan Köyleri Deaş'tan Kurtarıldı

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri desteğiyle Halep'in El Bab ilçesinin kuzeybatısında terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenleyen Özgür Suriye ordusuna bağlı birlikler, Güz ve Ebu Zeydan köyl..

Bursalı Mobilyacının Nusret'e Nispet Klibi 03:33

Bursalı Mobilyacının Nusret'e Nispet Klibi

BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde 30 yıldan bu yana sandalye üreten firma ortaklarından Ali Karaca’nın, fenomen haline gelen restoran işletmecisi Nusret’in et pişirme ve tuz atma yönteminden esinlenerek, aşçısının rol aldığı k..

  • PITIRCIK tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amatör Maçta Tekme Tokat Kavga 01:00

Amatör Maçta Tekme Tokat Kavga

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, Akınspor ile 10 Temmuzspor arasında oynanan karşılaşmada iki takım futbolcuları tekme tokat kavga etti. Polis, cop ve biber gazıyla müdahale ederek futbolcuları ayırdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soylu  Milletin Birliği ve Beraberliği Üzerine Oynadılar 00:39

Soylu Milletin Birliği ve Beraberliği Üzerine Oynadılar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde gençlerle bir restoranda bir araya geldi..

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi 00:28

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP heyetine, bir vatandaş, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in haberleşme giderleri dolayısıyla tepki gösterdi...

Acun Ilıcalı Kimdir? 04:02

Acun Ilıcalı Kimdir?

Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır. Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan ..

Deliler Köyü 04:49

Deliler Köyü

Ankara'nın Elmadağ ilçesi Deliler Köyü...