#Kim 1 milyon ister

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

Murat Belet - Kül Eyle 04:44

Murat Belet - Kül Eyle

Kül Eyle Aşkımı meşkimi senden alayım Sana nispet ile şeref bulayım Yeterki senin bir parçan olayım İster kaftan ister çul eyle beni Yar bana gönlünde bir yer ayırda İster sultan ister kul eyle beni Bizim deyip kara g..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film - Come Prima 04:58

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film - Come Prima

BTS (방탄소년단) 'ON' Kinetic Manifesto Film : Come Prima Credits: Director : YongSeok Choi (Lumpens) Executive Producer / Producer : Tiffany Suh Assistant Director : Jihye Yoon, Guzza (Lumpens) Director of Photography :..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım 03:53

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım

Salih Yılmaz - Elini Alayım Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ver Elini Alayım Avucumun İçine Utanma Bak Sevduğum Gözlerimin İçine Al Gönlüm Senin Olsun İster Sakla İster At İstersen Gir İçine Ömür B..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü 00:45

Kuzey Kore Liderinin Üvey Abisi Zehirli İğneyle Öldürüldü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un üvey abisi Malezya’da öldürüldü. Kim Jong Nam’ın Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki havaalanında Kuzey Kore ajanı olduğu sanılan iki kadın tarafından zehirli iğneyle öldürüldüğü belir..

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor 01:14

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 milyon TL ile yeni seçilen ABD Başkanı Donald Trump'ın yıllık 1 milyon 300 bin TL'lik kazancını solladı. Amerika Birleşik Devlet..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Sila - Sevişmeden Uyumayalım 03:26

Sila - Sevişmeden Uyumayalım

Hiç çaresi yokmuş gibi Mecbur kalanlardan mısın ? Gitmek zor mu senin için Mevcut duruma alışanlardan mısın ? Aşk yok mu sence ? Sevişmek herkesle aynı mı sence ? Kalp yok mu sence ? Hayata üşenenlerden misin send..

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler 03:07

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler

Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anıl..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..