#Kim 1 milyon ister

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu! 02:10

Adı Efsane 16.Bölüm - Yolun Sonu!

Hakan, Melis'i üstünde Yolun Sonu yazan duvarın önünde ayrılıklarına ikna etmeye çalışır! Hakan, Tarık'ın kızı Melis ile olan ilişkileri için söylediklerine hak verip istemeye istemeye ayrılığı kabullenir; fakat, Melis..

  • ANKA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Kelebekler Orijinal Fragmanı 02:09

Kelebekler Orijinal Fragmanı

Üç kardeşin yolları yıllar önce ayrılmıştır. Aradan geçen 30 yılın ardından babaları çocuklarını bir araya getirmek ister ve onları Hasanlar Köyü’ndeki evlerine geri çağırır. Kardeşlerden en büyüğü Cemal, onları alır ve ..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alita Savaş Meleği Fragman 02:36

Alita Savaş Meleği Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman 02:51

Alita Savaş Meleği Türkçe Dublaj Fragman

Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir ge..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan Dublaj ( Biladerim İçin) 01:00

Teravih Namazı Hızlı Kıldırdığı İçin Dayak Yiyen Jet imam - Amerikan D

Teravih namazını hızlı kıldıran imam cemaatten dayak yedi, Amerikan Dublaj seslendirme. Hi guys, Ben Jet Gonzales. Ortadoğu ve balkanların en hızlı namaz kıldıran adamı. 8 tane gold 4 tane silver madalyam var. Beep Beep...

  • JET TV tarafından
  • 443 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm 2:14:38

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm

Solcuların taranan kahvehanesinde yaralanan Tarık’ı Arif’in yardımıyla hastaneye yetiştirirler. Bunun üzerine Tümay ise bu gizemli delikanlıyı daha yakından tanımak ister. İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu öğrenen Tümay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Ekin Uzunlar & Bilal Hancı - Gelin Ettiler Yari 03:58

Ekin Uzunlar & Bilal Hancı - Gelin Ettiler Yari

Söz: Mustafa Korkmaz Müzik: Tahsin Terzi Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Haşdi Şabi Kimdir (Şii milisler) 02:14

Haşdi Şabi Kimdir (Şii milisler)

Haşdi Şabi Kimdir (Şii milisler) DAEŞ'in saldırılarının ardından 2014'te kurulan çatı bir milis örgütü olan silahlı grup, son olarak Kerkük'teki çatışmaların ardından kente yönelmesiyle gündeme geldi. Peki Haşdi Şabi k..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9) 05:03

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9)

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.491 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler ! 02:05

Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler !

Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler !Demet akalın ve hande yener kavgası, taylor swift ve katy perry kavgası, ibrahim tatlıses, cem yılmaz, yıldız tilbe, justin bieber, kim kardashian, paris hilton, tarkan, hülya avşar, ajda..

  • ANKA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aleyna Tilki'den İnstagram Hesabımı Kapattıran O Şizofren Kişiyi Biliyorum!! 05:45

Aleyna Tilki'den İnstagram Hesabımı Kapattıran O Şizofren Kişiyi Biliy

Aleyna Tilki'nin suçladığı o ünlü isim kim?İşte Fulin'den çok özel açıklamaları getiriyoruz ekranlarınıza.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Pahalı 5 Oyuncağı 01:41

Dünyanın En Pahalı 5 Oyuncağı

Tüm zamanların en pahalı oyuncağı.Fiyatlarını duyunca şaşkınlıktan ağzınızın açık kalacağı yada kim alırki diyeceğiniz ayrıntılar....

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
My Kitchen Rules  8.SEZON 17.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 1:00:09

My Kitchen Rules 8.SEZON 17.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

My Kitchen Rules 8.SEZON 17.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER Yeniden mutfakta ısı yayılıyor - başarısına giden yolda kim pişirilecek, kim pişmiş olacak ve başarısız olacak?..

  • Tv Series tarafından
  • 573 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Magazin Turu! Dünya Yıldızlarının Bilinmeyenleri! 05:00

Dünya Magazin Turu! Dünya Yıldızlarının Bilinmeyenleri!

Dünyaca tanınan ünlü yıldızlara ait bilinmeyenler.Kim Kardashian'ın olay kasetiyle ilgili açıklamaları.Beyonce,Robert De Niro,Irına Shayk ve daha kimler kimler.Bizi izlemeyi unutmayın,iyi seyirler.....

  • ANKA tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi 01:43

Kuzey Kore'den Yeni Roket Motoru Denemesi

Kuzey Kore, devrim niteliğinde buluş olarak nitelendirdiği yeni nesil roket motorunun başarıyla test edildiğini duyurdu. Kuzey Kore Merkezi Haber Ajansının (KCNA) haberine göre, yüksek itiş gücüne sahip yeni nesil roke..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..