#Kim 1 milyon ister

Kayahan - 365 Gün Dinle 04:12

Kayahan - 365 Gün Dinle

Eser Adı: 365 Gün Albüm Adı: 365 Gün Söz & Müzik: Kayahan Sen sevdanın sultanısın Hem güneşim mehtabımsım 365 gün canım hayatımın tamamısın Akşamımsın sabahımsın her zamanım mekânımsın Ezberledim aşkım seni hayatımın ta..

  • Candy tarafından
  • 3.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum 06:03

Cengiz Kurtoğlu - Ben Onu Seviyorum

her şey her şey senin için dualarım duygularım düşlerim de bakışların hep seni söylüyor şarkılarım umrumda değil kim duyarsa duysun varsın olsun kim görürse görsün bırak gitmeyi kolaymı sanıyosun söyle sevgimi he..

Zeki Müren - Eskimeyen Dost 04:28

Zeki Müren - Eskimeyen Dost

Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görüşmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik Eski dost düşman olmaz deyipte sitem e..

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye 03:59

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye

Tarihimiz şanımız bir dilimiz irfanımız bir Kim girecek aramıza canımız kanımız bir Dede korkut bize söyler fuzuli yunusu öper Elbet türktür sever Azerbeycan Türkiye Egeden hazara kadar beşikten mezara kadar Azerbay..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı 01:11

2015-2016 Yılı Son Haliyle Yeni İstiklal Marşı

İSTİKLAL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile 04:14

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir ..

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık 03:38

Halil Sezai - Büyük Yalnızlık

Yeryüzünün üstünde gökyüzünün altında Kim bilir nerde nasıl kaç yaşındasın? Biri bir masal okuyor kepçesinden kulaklarının Korkarım halâ o masaldasındır Umarım büyük yalnızlık vurmamıştır halâ kıyılarına (x2) Sabahının e..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

 Bayhan  Seninle Olmak Varya 02:25

Bayhan Seninle Olmak Varya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yinede dayanama..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Sezen Aksu - Kaçak 04:00

Sezen Aksu - Kaçak

Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim..

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır 02:45

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır

Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözya..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..

Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi 04:52

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim Sevgilim Bak Yine Safak Söküyor Sevgilim Sevgilim Bak Yine Sabah Oluyor Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Güzel Uykulardasın Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Tatlı Uykulardasın S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Barış Manço - Bal Böceği 03:45

Barış Manço - Bal Böceği

Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı, kitapsızı, zalimi, bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum, aşkından sarardım soldum Bakmadı..

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara 05:56

Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara

Söz - Müzik: Sezgin Büyük Düzenleme: Ekin Eti Halil Sezai - Duyanlara Duymayanlara Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerim de bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umrumda değil kim duyarsa duysun..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983) 04:28

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983)

Zeki Müren - Eskimeyen Dost Şarkı Sözleri Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görülmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik..