#Kim 1 milyon ister

Musti 3.Bölüm 04:59

Musti 3.Bölüm

Musti bugün ne maceralar yaşadı öğrenmek ister misin?Hadi izlemeye başlayalım..

Aşkın Nur Yengi  Serserim Benim 04:35

Aşkın Nur Yengi Serserim Benim

aranlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ben..

Canım Kardeşim 42.Bölüm 09:57

Canım Kardeşim 42.Bölüm

Galip bey ve Lale hanımın sütün faydalarından söz eder. Mine süt içmeyi çok sevmemektedir. Ama Çilekli , Muzlu ve Çikolatalı süt içmeyi ister. Ve hayal kurar. Çilek rengi bir inekten, çilekli süt. Sarı renkli bir inekten..

Canım Kardeşim 45.Bölüm 10:30

Canım Kardeşim 45.Bölüm

Lale hanım bahçede iş yaparken bir gül dikeni parmağına batar ve çocuklardan yardım ister. Kanayan parmağa pansuman yaparlar. Mine ve Müge hemşire ve doktor olmaya karar verirler. Lale hanım çocuklara insan bedenin de bu..

Canım Kardeşim 46.Bölüm 10:13

Canım Kardeşim 46.Bölüm

Galip bey eve geldiğinde sıcak havadan çok şikayet eder. Mine babasının ve ailesinin sıcaktan eriyeceğine inanır. Ve gene hayaller kurar. Bulut amcadan yağmur yağdırması çevreyi serinletmek için yardım ister...

Canım Kardeşim 48.Bölüm 10:24

Canım Kardeşim 48.Bölüm

Galip bey bir sandal ile ailesini deniz de gezdirmek ister. Ama türlü nedenlerle bilmedikleri bir adaya çıkarlar. Ve bu ıssız adada çeşitli serüvenler başlar. Ada tahmin ettikleri gibi ıssız değildir. Maceralı bir gün ne..

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle 14:27

Rafadan Tayfa 16.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa çocukları mahallede canları sıkkın bir şekilde bankta otururken Akın yanlarına gelir. Mert üç günden beri yanımıza uğramıyorsun nerelerdeydin diye sorar. Akın çok güzel bir yere gittiğini söyler. '' Boş gir..

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle 13:42

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle

Sevim ve Hale'nin yaşlılara yardım haftası nedeni ile Basri amcalarına yardım etmesini gören Tayfa yapılan işlerin küçümserler. Bunu fark eden Rüstem Tayfaya minik bir ders vermek ister. Bu sayede Tayfa kızların yaptıkla..

Aşk-ı Memnu 6.Bölüm 41:06

Aşk-ı Memnu 6.Bölüm

Firdevs Hanım, dönemin zenginlerinden Adnan Bey ile evlenmek istemektedir. Ama Adnan Bey Bihter’i ister. Firdevs Hanım bu evliliğe başta karşı çıkar ancak daha sonra kabul etmek zorunda kalır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 4.826 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sabrina Asks Chip For Help - Season 1 Ep. 14 00:47

Sabrina Asks Chip For Help - Season 1 Ep. 14

Sabrina Ben'i kaybeder ve Chip'i kendisinin bulmasına yardım etmesini ister...

Ezgi Eyüboğlu - Yar Kalsaydun 03:20

Ezgi Eyüboğlu - Yar Kalsaydun

Oysa ona sarilup uyuyarak gözgöze Nefesimu tüketmek ister idum dizdize bir sözüne ömrümi serer idum önüne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Welcome Miss Evcilik Oyunu 02:16

Welcome Miss Evcilik Oyunu

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Ölene Kadar  12.Bölüm - Babamın Vasiyeti! 02:45

Ölene Kadar 12.Bölüm - Babamın Vasiyeti!

Atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 12. Bölümünde; Şahika Selvi’den babasının vasiyetini öğrenmek için yardım ister. Lakin aldığı yanıt onu pek memnun etmeyecektir. Şahika’nın verdiği vekâletnamelerde Asuman’ın gençlik foto..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaşırtıcı Türkiye Notalarıyla, Dünya Haritasının Müziği 00:37

Şaşırtıcı Türkiye Notalarıyla, Dünya Haritasının Müziği

Dünya haritasının müziğini dinlemek ister misiniz? Elbette istersiniz, hem de Türkiye'de acaba nasıl çalıyor diye büyük bir merakla...

  • PITIRCIK tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder 03:27

Kara Murat Kaleyi İçten Fetheder

Bizans prensesi İren, Osmanlı hükümdarı Sultan 2.Mehmet’e (Bora Ayanoğlu) aşık olmuştur. Bizans hükümdarı, Konstantinopolis’i (İstanbul) almaması koşuluyla kızını 2.Mehmet’e vermek ister. Sultan Mehmet kabul etmez. Bizan..

Hayır Anne Konuş Anlat Yalvarırım 01:05

Hayır Anne Konuş Anlat Yalvarırım

Zengin babası Gül’ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut’a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Adı Efsane fragman 15. Bölüm Fragmanı 00:47

Adı Efsane fragman 15. Bölüm Fragmanı

arık ile Bahr Kendielrine bir şans verme kararı alırlar. ve el ele gezerlerken Melise yakalanırşar. Melis ise Babası ile Bahrı el ele görünce çılgına Döner .ikiliyi ayırmaya çalışan Seçil ise Melisi Doldurdukça doldurur...

Gelinden Damada Hoşgeldin Şarkısı 04:05

Gelinden Damada Hoşgeldin Şarkısı

Herkes böyle bir ev ister..

  • JET TV tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil 01:47

Ben de Seni Sevdim Ama Canım Kadar Değil

Evli bir adam, küçük bir çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle yakalanır. Savcı Handan (Gülşen Bubikoğlu), polis raporuna dayanarak, Şefik adlı bu adamı tutuklar. Savcı Handan, suçu olmadan tutuklanan bu adamla ilgili olayı..

Herkesten Herşeyden Nefret Ediyorum 00:54

Herkesten Herşeyden Nefret Ediyorum

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Sizin Bizde Resminiz Var 01:12

Sizin Bizde Resminiz Var

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Hayır Anne Konuş Anlat Yalvarırım 01:05

Hayır Anne Konuş Anlat Yalvarırım

Zengin babası Gül’ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut’a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Kader Bağı 04:13

Kader Bağı

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Nichihamu Nakata Ölü Top Öfke İzle 06:38

Nichihamu Nakata Ölü Top Öfke İzle

Bu gece güzel atış! Yokohama ImaHisashi vs Hiroşima Okada! Hiroşima yakalayabilir şimdi kalıcı bir önceki shutout İster..

Tasarımıyla İnsanı Büyüleyen Mükemmel Satranç Tahtası 00:57

Tasarımıyla İnsanı Büyüleyen Mükemmel Satranç Tahtası

İnsan her boş vaktini bunun başında değerlendirmek ister. Satranç oynamak zordur evet ancak bununla çok daha zor gözüküyor!..

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Emoji Fragmanı 01:59

The Emoji Fragmanı

Gene, çok anlatım ister ifade normal bir emoji olmak için bir yolculuğa koyulur...

 Muazzam Bir Şov Yapan Sokak Sanatçısı 00:53

Muazzam Bir Şov Yapan Sokak Sanatçısı

İnsan sokakta bu abiyi görse saatlerce dinlemek ister be! Sen ne güzel bir sanatçısın!..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivrisinek Avcısı Yusufçuk la Telepati 05:52

Sivrisinek Avcısı Yusufçuk la Telepati

Sivrisinek avcısı (ejderha sinek) olarak bilinen yusufçuk. Çanakkale'de yakaladığım bir mavi yusufçuk türü sanki insanlarla iletişim kurmak ister gibiydi.İnanılmaz görüntüler verdi.2015 yılında çektiğim videonun tam sürü..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım Ve Kızları 11. Bölüm Fragmanı 00:44

Fazilet Hanım Ve Kızları 11. Bölüm Fragmanı

dizide bu hafta, Hazan’ın durumuna kayıtsız kalamayan Yağız beklenmedik bir adım attı. Sinan ise aşkı ve suçluluk duygusu arasında kaldı. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak fragman yay..

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Hayaller Hayatlar! 03:02

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Hayaller Hayatlar!

Su, hayallerinden vazgeçmiyor; Kelebek ile yine çatışma noktasına geliyorlar! Su, erkenden pizzacıya gider ve tek başına müşterilerle ilgilenmek zorunda kalır. Kelebek'in sürpriz ziyareti, romantik anlara sahne olur. İki..

  • ANKA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce