#Kim 1000 tl ister

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Yüregim yangın yeri yarim Dokunmak yürek ister!. Yüreğim paramparça Toplamak emek ister! Hal böyleyken; Bir de bana nasılım diye sorarlar Nasıl mıyım : Hangi yöne dönsem sen! Hangi sesi duysam sen! Elim sen ,gözüm s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Onur Can Özcan - Dünya Yalan 03:44

Onur Can Özcan - Dünya Yalan

DÜNYA YALAN Denize düşüp yılana sarılır gibi, Dünyaya düşüp sana sarıldım. Akıl işi değil... İnan aşıktım hatırlayamıyorum. Bilemedim hangisi daha kolay ? Sevda mı yalnızlık mı zor olan ? Biri diğerini aratsa da, Hiç bağ..

Örge Volkan - Atabarı 02:58

Örge Volkan - Atabarı

Atabarı şarkı sözleri ile... Ayvası var narı var Bahçası var bağı var Atamızdan yadigar Bizde Ata barı var Uzun uzun kamışlar Ucunu budamışlar Benim ela gözlümü Gurbete yollamışlar Ben bir uzun kılıcım Yoluna dik..

Ermenistan'a insanlık dersi! 01:45

Ermenistan'a insanlık dersi!

AZERBAYCAN ASKERLERİNDEN İNSANLIK DERSİ VAR SIRADA... İŞGALDEN KURTULAN BÖLGELERDE ERMENİ SİVİLLERE YARDIM ETTİLER. EŞYALARINI BİRLİKTE TAŞIDILAR. AZERBAYCANLI BİR KOMUTANIN, KARŞILAŞTIĞI ERMENİ SİVİLLERE İSTER KALIN, İ..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

Hande Ünsal - Sözüm Söz 03:08

Hande Ünsal - Sözüm Söz

Sözüm Söz şarkı sözleri ile Ne yapsam olmuyordu olsa sana değmiyordu Böyle bir vurgunu görmemişti tarihim Ben aşka eğildim diye yenilmedim ki Sözüm söz şahidim hayat Sen ister yan tutuş İstersen küle dön Bana gelme ye..

İstanbul'da Afganlar Afrikalıyı gasp etti! 02:14

İstanbul'da Afganlar Afrikalıyı gasp etti!

İNSAN BAZEN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR DEDİRTEN BİR HABER VAR SIRADA... ZANLILAR ORTA ASYALI, MAĞDUR AFRİKALI... VE İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN OLAY DA İSTANBUL'DA GEÇİYOR...

Tren raylarındaki vidaları çaldı 01:48

Tren raylarındaki vidaları çaldı

TAM ''ÇALINMADIK BİR ŞEY KALMADI'' DİYORDUK Kİ, ADANA SEYHAN'DAN GELEN HABER HEPİMİZİ ŞOKA UĞRATTI... İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN BİR ADAM TREN RAYLARINDAKİ VİDALARI ÇALMAYA KALKTI... BİRAZCIK DÜŞÜNSE O HIRSZILIĞIN FACİ..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Cengiz Coşkuner Güldürme Beni 05:36

Cengiz Coşkuner Güldürme Beni

Yüzüne bakmaya cesaret ister Sevenler sevgiliden anlayış bekler Ne olur kalbime güler yüz göster Hırçınsın sevgilim sen çok hırçınsın Kendine güvenir durur sözünde Pişmanlık kar etmez günün birinde Bir anda değişm..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

Salim Dündar Aynalar 03:35

Salim Dündar Aynalar

Harmanım ben harmanım Kırk satırlık fermanım Yok dizinde dermanım Eyletmen beni Söyletmen beni Ağlatman beni Aynalar aynalar İster anam darılsın İster babam darılsın Vuran elim kırılsın Hüznüm sizde görünür Saçım beya..

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi 02:41

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Trabzon İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynarlar Maçta taraflar eşitliği bozam..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi 00:33

Bir Genç Kız Geceleri Tek Başına Sokakta Gezer Mi

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar! 05:01

Hayat Şarkısı 55.Bölüm - İkinci Bahar!

Hüseyin'den, Zeynep'e sürpriz evlenme teklifi geliyor; Cevher Ailesi'nde romantik dakikalar yaşanıyor. Hüseyin, Zeynep ile yeniden bir hayat kurmak ister. Zeynep'i davet ettiği mekanda, birbirlerini ilk gördükleri zamanl..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et! 02:12

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Unut beni Öldü Kabul Et!

Hilal yaşadıklarını bir kez daha kaleme alıyor; Leon'un sürpriz ziyareti karşısında gerçekleri söylüyor! Hilal'den kolay kolay vazgeçmeye razı olmayacak Leon, bir gece soluğu Hilal'in yanında alır. Hilal, Leon'u affedeme..

  • ANKA tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalet Ghost  Film İzle 1:38:28

Hayalet Ghost Film İzle

Hayalet – Ghost filminin konusunda New York’ta yaşana Molly ve Sam birbirlerine aşık iki çifttir. Bu aşkları fazla sürmez ve Sam cüzdanı için bir katil tarafından öldürülür ve ruhu bedenini terkeder. Öldükten sonra Sam k..

  • Tv Series tarafından
  • 19.499 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özkan Meydan Ft. Elif Oruk -  Durur Zaman 03:41

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk - Durur Zaman

Duy sesimi bak yanındayım Gidelim uzağa düşelim tuzağa Sus elini ver uyanalım Güneş ol odama umut ol yarına Aşkımız dile gelir belki bazen Kalemi sen ya da kağıdı ben Bir yangın çıktı içimde Ateşi sen dolanı ben Bak duru..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Davaro  Hortum Tabut Sahnesi 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Kaçır Beni Sevgilim 01:42

Kaçır Beni Sevgilim

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..

Tuzağa Düşürdüler Bizi 00:58

Tuzağa Düşürdüler Bizi

Zengin babası Gül'ü (Muhterem Nur) varlıklı biriyle evlendirmek ister. Gül şoförleri Turgut'a (Turgut Özatay) aşıktır. Babasına rağmen onunla kaçıp evlenir. Bir kızları olur. Mutludurlar. Turgut taksicilik yapar. Randevu..