#Kim milyoner

Kore’yi İlk 7 Ayda 14 Bin 648 Türk Turist Ziyaret Etti 08:46

Kore’yi İlk 7 Ayda 14 Bin 648 Türk Turist Ziyaret Etti

Kore Turizm Organizasyonu (KTO) Kongre ve İş Turizmi Departmanı Daire Başkanı Kim Kap Soo, 2016 yılında 26 bin 541 Türk turistin Kore’yi ziyaret ettiğini, bu yılın ilk yedi ayında ise bu rakamın 14 bine ulaştığına dikkat..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Selda Bağcan - Düşen Hep Yerde mi Kalır ( Rehel Turkish Trap ) 03:15

Selda Bağcan - Düşen Hep Yerde mi Kalır ( Rehel Turkish Trap )

Bu hayat böyle mi olur? Düşen hep yerde mi kalır? Gün olur belin doğrulur, Kim n’olacak belli mi olur oy. Hayat denen sonsuzluğun, Karşısında bir çocuğuz. Düşe kalka büyürken, Kalkamayız bir çoğumuz. Bu hayat böyle mi ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Selda Bağcan  Düşen Hep Yerde mi Kalır 05:19

Selda Bağcan Düşen Hep Yerde mi Kalır

Bu hayat böyle mi olur? Düşen hep yerde mi kalır? Gün olur belin doğrulur, Kim n'olacak belli mi olur oy. Hayat denen sonsuzluğun, Karşısında bir çocuğuz. Düşe kalka büyürken, Kalkamayız bir çoğumuz. Bu hayat b..

Gönül Yazar  Neşesi Bilir 03:47

Gönül Yazar Neşesi Bilir

O yansın derdine gittiği için Onu benim kadar kim sevebilir Sanmasın kahrından ölecegimi Dönmezse dönmesin neşesi bilir Benden ayrılmakla kendi kaybetti Onun kaprisini kim çekebilir Eskisinden daha mutluyum şimdi ..

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi 04:08

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi

Zeynep İlkgün - İlk Gün Gibi Dinle , İlk Gün Gibi şarkı sözleri ile Gitsen de olur söylemem Söylemem tek bir kelime Ağlarım yaşlarsa akar Damla damla yüreğime Kim severdi seni benim gibi böyle Kim tapardı sana Tanrı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

TXT - 'Force'  Lyrics  (투모로우바이투게더) World Trigger Opening [ColorCoded KanRomEng] 04:00

TXT - 'Force' Lyrics (투모로우바이투게더) World Trigger Opening [ColorCoded K

TXT - 'Force' Lyrics (투모로우바이투게더) World Trigger Opening [ColorCoded KanRomEng] Kanalıma abone olmayı unutmayıp videolarımı beğenirseniz sevinirim! yeonjun, soobin, beomgyu, taehyun, huening kai, blackpink, bts, bangta..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Sancak - Veda (Akustik) 03:30

Sancak - Veda (Akustik)

Söz - Müzik: Sancak Düzenleme: İsmet Örsçüler Mix: Buğra Kunt Çekim - Kurgu: Burak Fatsa Nereden bilirdim dokununca yalnız hissettiğini? Farketmedim, benim olmasan da sen tektin. Bunlar bir yana, büyüyor gözümde yaptık..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri 03:40

Hülya Polat feat. Ahmet Özhan Güven - Ula Nuri

Ula Nuri şarkı sözleri ile... Sabahtan kalkacağım, Ateş mi yakacağım İnek mi sağacağım, Tarlamı kazacağım, Mısır mı kıracağım, Fındık toplayacağım Uşak mı bakacağım Sen kahvede durursun, ben mi çalışacağım Uşakların z..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon) 03:16

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon)

Hovarda şarkı sözleri ile Hüküm giymiş hayaller Görünmez uzaklarla Günah bunun neresinde Sarıldık tuzaklarla Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yasaklarla..... A ciğerim söy..

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı 08:00

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı

Biden panik oluşturmak mı istedi? Terör saldırıları sonrası Afganistan'da son durum ne? Neden 24-36 saat aralığı saldırı olasılığı yüksek dedi? ABD'nin çekilmesi sonrası nasıl bir süreç yaşanacak? Biden'ın hedefi Kabi..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neden O ? Fragmanı 02:33

Neden O ? Fragmanı

Ned Fleming, kızının Silikon Vadisi milyoner erkek arkadaşının söz konusu konuyu ortaya çıkaracağını fark ettiğinde, bir tatil toplantısı raylardan çıkmakla tehdit ediyor...

Mahşerde Bile Seveceğim 00:32

Mahşerde Bile Seveceğim

Tanrıya Feryat baş rollerini Gülşen Bubikoğlu ve Ferdi Özbeğen'in paylaştığı 1980 yapımı Türk filmidir. Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Ke..

19 33.Bölüm Fragmanı 00:41

19 33.Bölüm Fragmanı

19 33.Bölüm Fragmanı Yayında! Milyoner olan Volkan, yeni bir Türkiye rekoruna koşuyor! Volkan, bu kez 1 Milyon 300 Bin TL için yarışıyor! 19, merakla beklenen yeni bölümüyle Salı 23.15'te Kanal D'de!..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ailesi Tarafından Terk Edilen Bebek 05:09

Ailesi Tarafından Terk Edilen Bebek

Ailesi Onu Terk Etti ve Bir Milyoner Onu Evlatlık Edindi Sonra Ne Yaptığına İnanamayacaksınız İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu 05:05

£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu

CAR enthusiast Rodger Dudding has amassed the biggest collection of classic cars in Britain - worth an estimated £40million. The business magnate started his collection back in the late 60s when he purchased a Jensen Int..

  • BETA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle 1:18:59

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle

Filmin Konusu: Mustafa , yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya , Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak i..

  • PengoTV tarafından
  • 8.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın  Necla Nazır Türk Filmi İzle 1:20:43

Birkaç Güzel Gün İçin 1984 Cüneyt Arkın Necla Nazır Türk Filmi İzle

Birkaç Güzel Gün İçin - Cüneyt Arkın & Necla Nazır (1984 - 81 Dk) Film, milyoner bir kızla kardeşinin tedavisi için para temin etmeye çalışan fakir bir adam arasındaki sahte evliliği konu alır. Kemal Polat küçük bir tekn..

Köyden İndim Şehire  Altınların Bulunması Ve Ankara Yolu 13:23

Köyden İndim Şehire Altınların Bulunması Ve Ankara Yolu

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..