#Kim milyoner olmak İsterde fast food restoranlarında sıkça sorulan soru sorusunda elenen yarışmacı

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Muhteşem Avcılar Belgesel 50:19

Muhteşem Avcılar Belgesel

Muhteşem Avcılar Belgesel haydi seyredelim Aslanlar, çita yavruları dahil tüm hayvanları birer av olarak görürler. Zebralar, geyikler, antiloplar, ceylanlar ve daha birçok av konumunda diken üstünde yaşayan hayvanların ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Peker  Efsane 04:40

Hakan Peker Efsane

Odam şimdi sensiz soğuk ve karanlık Yıldızlar sanki sönmüş,ay bize küsmüş Aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin Bir görmek için seni neler vermezdim Bir efsaneydi,efsaneydi senle beraber olmak Gözlerinde buluşup elle..

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona 04:46

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zon

Yo te miro, se me corta la respiración Cuanto tu me miras se me sube el corazón (Me palpita lento el corazon) Y en silencio tu mirada dice mil palabras La noche en la que te suplico que no salga el sol (Bailando, ba..

  • PengoTV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Ahmet Şafak - Yalnız Kurt 05:31

Ahmet Şafak - Yalnız Kurt

Ahmet Şafak - Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik Ahmet Şafak - Yalnız Kurt Şarkı Dinle Sözleri Lyrics: Bize Göre Değil Bizim İçin Değil Siyaha Beyaz Demek, Çirkine Oh ala Zalime Pek Ala Yoksula Olma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Edeka'dan Kısa Film Tadında Efsane Reklam:Eatkarus 02:35

Edeka'dan Kısa Film Tadında Efsane Reklam:Eatkarus

Reklam filmleri ile adından sıkça söz ettire Edeka, yine çok başarılı bulacağınız bir konuya parmak basan reklam filmine imza attı. Kısa film tadında bir video yayınlayan firma, başrolüne koyduğu sevimli çocuk ile yemek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.537 görüntüleme
  • 8 yıl önce
200 Metrede Kaykayla Ölümcül Oyun! 00:59

200 Metrede Kaykayla Ölümcül Oyun!

Yavus Sultan Selim Köprüsü ve diğer tırmanışlarıyla adından sıkça söz ettiren Pavel Smirnov şimdi de 200 metre yükseklikte bir binanın çıtasında kaykaya bindi. Adrenalin dolu anlarda insanı gerim gerim geren genç güvend..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İnna Eurovision'da Türkiye’yi Temsil Edebileceğini Açıkladı 05:27

İnna Eurovision'da Türkiye’yi Temsil Edebileceğini Açıkladı

Müzik dünyasında yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettiren Romanyalı şarkıcı İnna İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Eurovision'a katılıp katılmayacağıyla ilgili konuşan İnna: İlk önce kendi ülkem iç..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA 04:54

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA

'SİHA nedir, teknik özellikleri nelerdir?' sorularının yanıtları bu videomuzda. Ülkemizin terörle mücadele de etkin olarak kullandığı SİHA'lar teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Türk savunma sanayisinin, ..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Pinhâni - Bilir O Beni 03:48

Pinhâni - Bilir O Beni

Yönetmen : İmre Haydaroğlu. Söz-Müzik-Düzenleme: Sinan Kaynakcı Kayıt: Selim Aydın (Nordic) Miks: Berk Kula Mastering: Eray Polat Akın Eldes: Elektrik Gitar, E-Bow Selim Aydın: Bas Gitar Ediz Hafızoğlu: Davul Sinan Kay..

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle 1:18:59

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle

Filmin Konusu: Mustafa , yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya , Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak i..

  • PengoTV tarafından
  • 8.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KELOĞLAN - HD Türk Filmi 1:30:54

KELOĞLAN - HD Türk Filmi

Keloğlan, Rüştü Asyalı ve Birtane Güngör oynadığı 1971 yıl yapımı Türk Filmidir. Filmin diğer oyuncuları; Hulusi Kentmen, Kayhan Yıldızoğlu, Suna Pekuysal, Aydın Babaoğlu, İhsan Yüce, Arap Celal'dir. Keloğlan filmimini..

  • LAZHBO tarafından
  • 4.382 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları ne? 1:34:53

Uluslararası sistemle tam bir uyum içinde olanların paylaşamadıkları n

Yargının İmamoğlu kararına en çok kim sevindi? Kimler üzüldü? Hemen hemen bütün partiler uluslararası sistem noktasında tam bir uyum içinde, peki paylaşamadıkları ne? Global dünya’da yerli ve milli olmak ne demek? Nasıl ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Kağıt Havlu Makinesi Sizi Görmezse Alınıyor Musunuz 19 Ocak 2018 Beyaz Show 05:30

Kağıt Havlu Makinesi Sizi Görmezse Alınıyor Musunuz 19 Ocak 2018 Beyaz

Beyaz Show'un en eğlenceli bölümü olan Kağıt Soruları bölümünde sorulan sorular,başta konuklarımız olmak üzere izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı! Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un 19 Ocak konukları olan Pamela Spence, Ah..

  • BETA tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi 01:43

İsrail Başbakanı Netenyahu,Trump İle Bir Araya Geldi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump Beyaz Saray’da İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu ile bir araya geldi. Başkan Trump ve İsrail Başbakanı Netenyahu düzenlenen ortak basın toplantısında masadaki konulara ..

Survivor 2017 -Şirinler Testi Ünlüler 07:19

Survivor 2017 -Şirinler Testi Ünlüler

Herkese merhaba, bugün, yeni bir Survivor değerlendirmesinde daha birlikteyiz. Ancak bu defa yarışmacıların karakter özelliklerine odaklanıyor ve onlara Şirinler Testi yapıyoruz! Mesela benim için en çalışkan; Furkan ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Sevgilinizi Satar Mısınız Türkçe Altyazı 03:05

Sevgilinizi Satar Mısınız Türkçe Altyazı

Size böyle bir soru sorulsa ne yapardınız? Bakalım bu soru karşısında verilen tepkilere...