#Kimi gerekli kimi gereksiz Ürünler

Aslı Özdel Yaz Makyajim 06:19

Aslı Özdel Yaz Makyajim

URUNLER: Coresatin Bioderma Spf 50+ Maybelline-Instant Age Rewind (220 Light) Anastasia Beverly Hills-Brow Powder (Brunette) Mac-Blacktrack Maybelline-the Rocket Volum Express Bourjois-Bronzing Powder (Delice de Poudre)..

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler 01:43

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler

Çin'de Kozmetik Ürünleri İçin Günde Bin Eşeği Katlettiler Çin'de bir kozmetik firmasının, gençlik iksiri ve serumu yapımında kullanılan deri ve mide sıvısı için günde bin eşeği katlettiği ortaya çıktı. Çin'de faaliyet..

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler 03:14

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler

Business Planet’e hoşgeldiniz. KOBİ Toplantıları 2016’dayız ve konumuz Avrupa’nın sürdürülebilir rekabet edebilirliğini ve yenilikçi ürünler yaratmasını sağlayacak “Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler”. Bunlar arasında n..

Eski Mutfak Eşyalarından Yapılan 15 Harika Ürün 02:04

Eski Mutfak Eşyalarından Yapılan 15 Harika Ürün

El yapımı şeyler her zaman daha değerlidir. Eski eşyaları değerlendirme bir yandan geri dönüşüme katkı sağlarken bir yandan da maddi açıdan bizlere destek sağlamış oluyor. Evden para kazanmak çok da zor değil aslında. Sa..

  • Kadınca tarafından
  • 1.524 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller 03:25

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller

Sevgililer günü yaklaşırken ne alsam diye düşünenler için alternatif ve romantik bir hediye seçeneği olarakta düşünülen takım modellerini umarım beğenirsiniz. Sevgililer için tişört modelleri yaz aylarına yaklaştığımız ş..

  • Kadınca tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Yaratıyorlar. 06:10

Daha Adil ve Daha Yaşanabilir Bir Dünya İçin Alışveriş Yaparak Fark Ya

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun sekizinci Fark Yaratan’ı, daha yaşanabilir bir dünya için iyil..

  • JokerS tarafından
  • 1.825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aslı Özdel Yaz Sıcağına Ve Tere Dayanıklı Makyaj 06:51

Aslı Özdel Yaz Sıcağına Ve Tere Dayanıklı Makyaj

Tere Dayanikli Makyaj Videosunda Kullandigim Urunler icin Kutucugu Genisletin! :) Izlediginiz icin cok tesekkur ederim :)..

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı 05:04

Gaziantep 'Antepsepeti' Bakıra Ilgiyi Arttırdı

Gaziantep'te, yöresel el sanatları ürünlerinin satıldığı ' Antep Sepeti' bakıra olan ilgiyi arttırdı. 'Antepsepeti.com' e-ticaret sitesinin kurucusu Cihan Koçer, üniversite öğrencisiyken hayallerini gerçekleştirmek için..

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor 00:59

Zehirli Yumurta Krizi Büyüyor

Avrupa’daki zehirli yumurta krizi, Fransa’daki waffleslara da sıçradı. Fransa, Avrupa’yı sarsan böcek ilaçlı yumurta krizinin ardından satışı iptal edilen ve piyasadan toplatılan ürünler listesine 17 farklı waffles marka..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap 02:47

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir esnaf, tavuk doğramayı şova dönüştürdü. Gözleri kapalı bir şekilde bütün tavuğu parçalara ayıran esnaf, müşterileri tarafından videolarının sosyal medyada paylaşılması üzerine internet f..

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze Ekşi Sonbahar Kış Makyaj Trendleri 09:12

Gamze Ekşi Sonbahar Kış Makyaj Trendleri

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: catrice eye base the balm nude dude pastel 15 numara allık essence multi acition maskara flormar stlymatic s04 loreal paris matte fondoten (11 vanilya rengi) maybelline kapatıcı (01) pastel 15 ve 16..

Gamze Ekşi Işıltılı Bronz Makyaj 07:26

Gamze Ekşi Işıltılı Bronz Makyaj

izlediğiniz için teşekkürler, sizi çooook seviyorum :) Kullandığım Ürünler: purebeauty cc krem(natural) catrice eye base the balm voyace paleti flormar stly matic s04 numara kalem flormar super matte serisi..

Gamze Ekşi Dönem Makyajları 08:37

Gamze Ekşi Dönem Makyajları

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: maybelline fitme kapatıcı essence greys eyeshadow palet loreal paris maskara rimmel london wake me up fondoten ve kapatıcı benefit benetint flormar 211..

Gamze Ekşi Mor Eyeliner Makyajı 07:36

Gamze Ekşi Mor Eyeliner Makyajı

izlediğiniz için teşekkürler sizi çoook seviyorumm :) KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: rimmel london wake me up fondoten ve kapatıcı romantic bird makeup palet essence efect long lasting mor rengi essence multi accition maskara p..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım 14:31

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım

Kışın gelip çattığı ve soğuk havanın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde artık nispeten daha sıcak tonlardaki Sonbahar makyajlarımızı bırakıp daha soğuk tonlara yönelmeye başladık. Tam da bu makyajla..

Gamze Ekşi Bordo Gözler Mor Dudaklar 09:29

Gamze Ekşi Bordo Gözler Mor Dudaklar

Bordo gözler, Mor Dudaklar makyajımda kullandığım ürünler: flormar kapatıcı paleri the balm nud dude the balm nude tude essence eye sorbet loreal paris telescopic maskara flormar 113 göz kalemi loreal paris true match f..

Gamze Ekşi Etkileyici Bakışlar Mısır Örgüsü Nasıl Yapılır 08:07

Gamze Ekşi Etkileyici Bakışlar Mısır Örgüsü Nasıl Yapılır

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: GÖZ: benefit stay dont stray göz bazı h&m çoklu far paleti flormar 101(siyah göz kalemi) essence efect longlasting (mor) göz kalemi loreal paris telescopic maskara YÜZ: rimmel london wake me up fon..

Gamze Ekşi Güneşin Kızları Selin Makyajı 08:06

Gamze Ekşi Güneşin Kızları Selin Makyajı

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER: pure beauty cc krem flormar pudra pastel 15 numara allık pastel bronzer(yaz koleksiyonu) ---- maybelline color tattoo the balm nude dude loreal pari telescopic maskara flormar siyah göz kalemi..

Ayşenur Yaylalı Cilt Bakım Rutinim 06:01

Ayşenur Yaylalı Cilt Bakım Rutinim

Bu videoda sizin cilt bakım rutinimi paylaşıyorum umarım anlattığım ürünler işinize yarar ve videoyu faydalı bulursunuz.Videoyu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı kanalıma abone değilseniz abone olmayı unutmayın..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Merve Özkaynak Altın Renkli Ürünleri Denedim 13:13

Merve Özkaynak Altın Renkli Ürünleri Denedim

Bu kez ışıl ışıl altın renkli ürünler denediğim bir video hazırladım. Ojelerimden, rujuma her şey altın rengi olacak...

The Miraz Mevsim Makyajım 22:19

The Miraz Mevsim Makyajım

ÜRÜNLER: Max Factor Face Finity Primer Maybelline Fit Me Fondöten Max Factor Lasting Performance Touch Proof (102) Maybelline Fit Me Concealer (05) Maybelline Contour Stick (medium) Golden Rose Contour Palette Huda Bea..

The Miraz  Cilt & Saç Bakımım 16:49

The Miraz Cilt & Saç Bakımım

ÜRÜNLER: L'oreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Şampuan L'oreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Serum OGX Moroccan Argan Oil Maybelline Fit Me Kapatıcı Maybelline Total Temptation Nyx Ultimate Shadow Palet ..

The Miraz Yılbaşı Makyajım 11:28

The Miraz Yılbaşı Makyajım

ÜRÜNLER L'oreal True Match / Vanille Rose Maybelline Fit Me / 110 Nyx Warm Neutrals / USP03 Rimel London Match Perfection Concealer Wet n Wild Pressed Powder Golden Rose Contour Kit Max Factor Nude Palette Max Factor ..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

Duygu Özaslan - Yılbaşı Makyajı Gold Eyeliner & Cut Crease 09:48

Duygu Özaslan - Yılbaşı Makyajı Gold Eyeliner & Cut Crease

Yılbaşı için birbirinden keyifli planlarınız vardır. Bu videoda gold eyeliner ile bir yılbaşı makyajı yaptım. Umarım sevdiklerinizle güzel bir yılbaşı gecesi geçirir, mutlu ve sağlıklı geçecek 2018'i keyifle karşılarsın..