#Kimi gerekli kimi gereksiz Ürünler

Hamiyet Akpınar Hazal Filiz Küçükköse Makyajı 10:10

Hamiyet Akpınar Hazal Filiz Küçükköse Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER SHISEIDO WASO CLEAR MEGA HYDRATING CREAM NEMLENDIRICI NARS FONDÖTEN FIRÇASI NARS SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER LIGHT 2.5 NARS RADIANT CREAMY CONCEALER LIGHT 2.5 BOBBI BROWN EYE BLENDER BRUSH ESTEE LAUD..

Osman Pazarlama Full Hd İzle 1:52:15

Osman Pazarlama Full Hd İzle

Konusu : Osman sevdiği kızla artık evlenmek istemektedir ancak maddi durumlar yüzünden bu bir türlü gerçekleşmemektedir. Bu durumun olmamasının bir diğer sebebi ise sevdiği kızın babasıdır. Önce zengin ol, kendini ispat..

Danla Bilic Yeni Gelinlerin Tatlı Telaşı Makyajı 21:03

Danla Bilic Yeni Gelinlerin Tatlı Telaşı Makyajı

Kullandığım ürünler; Flormar RollanGo; https://goo.gl/EwK23n Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerl..

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım 10:29

Çağla Şikel - Cilt Bakımı Rutinim Kil Maskesi Güzellik Bakım

Cildimi herkes kadar ben de önemsiyorum. Bunun için de cilt bakımı rutinimi aksatmamaya özen gösteriyorum. Aynı zamanda yeni ürünler keşfetmeye hep açığım. Cildime en uygun kil maskesini bulabilmek için onlarcasını dened..

Sebile Ölmez - Aşık Olduğum Şeftali Gül Kurusu Mat Rujlar Uygun Fiyatlı 04:59

Sebile Ölmez - Aşık Olduğum Şeftali Gül Kurusu Mat Rujlar Uygun Fiyatl

En sevdiğimiz bayıldığımız şeylere aşık oldum lafını bir biz kızlar söyler biz anlarız. Emre bunu ilk duyduğunda Alışveriş söz konusu olduğunda illa herşeyi abartacaksınız değil mi demişti. O bilmez ki e anlar ilk gö..

Danla Bilic Her Pazartesi̇ Detoxa Baslayan Kız Makyajı 19:09

Danla Bilic Her Pazartesi̇ Detoxa Baslayan Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; Flormar RollanGo; https://goo.gl/EwK23n Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğer..

Danla Bilic İlişkilerde Tuvalet Sorunsalı ( Tüm Gerçekler ) 20:42

Danla Bilic İlişkilerde Tuvalet Sorunsalı ( Tüm Gerçekler )

Kullandığım ürünler; Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum...

Danla Bilic Sürekli Evlilik Teklifi Bekleyen Kız Makyajı 23:15

Danla Bilic Sürekli Evlilik Teklifi Bekleyen Kız Makyajı

Kullandığım ürünler; Baz; https://goo.gl/DwrdSj Fondöten; https://goo.gl/iSBXkX Sweatshirt; https://goo.gl/vwccte Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum...

Hamiyet Akpınar Ayça Ayşin Turan Makyajı 10:14

Hamiyet Akpınar Ayça Ayşin Turan Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER BOBBI BROWN EXTRA ULLUMINANING MOISTURE BALM. BOBBI BROWN HYDRATING EYE CERAM. SHISEİDO PROTECTIVE LIP CONDITIONER. BOBBI BROWN LONG-WEAR WEIGHTLESS FOUNDATION SAND. SENSILIS COVERESENCE ANTI-DARK SPO..

Cansu Yegin Genç Kızlar İçin Makyaj Uygun Fiyatlı Ürünlerle 05:15

Cansu Yegin Genç Kızlar İçin Makyaj Uygun Fiyatlı Ürünlerle

* KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!:)) * * BİLGİLER AŞAĞIDA! * Kullandığım Ürünler; - Pure Beauty CC Krem ( Ivory ) - Loreal Lumi Magique kapatıcı ( Lıght 1 ) - Maybelline Affinitone Kapatıcı ( 01 Nude Beige ) - Rimmel L..

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Aydınlık Gölgeli 16:00

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Aydınlık Gölgeli

*Favorim Olan Gözenek Küçültücü Bazlar: Benefit Porefessional,Nyx Pore Filler,Flormar İnvisible Pores,Kiehl's Micro-Blur Skin Perfector. Makyajda Kullandığım Ürünler; - Maybelline Baby Skin Baz - YSL Touche Eclat Fondö..

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği 03:55

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği Kullandığım ürünler Decap Four ve Mineralli Krem Bunları kullanın kesinlikle çıkar. Bana en çok sorulan sorulardan biri fırınım nasıl bu kadar temiz görünüyor fırınım 3 senelik ç..

 Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Vlog  Sivilce Maskesi, Makyaj, Kuaför 11:49

Cansu Yegin Benimle Hazırlanın Vlog Sivilce Maskesi, Makyaj, Kuaför

Kullandığım Ürünler: - Quick fix - Anti Blemish Mud Maske ( gratis ) - Scinic Sparkling Pore Tonik ( watsons ) - Vichy Aqualia Thermal krem - Smashbox Photo Finish Makyaj Bazı - Estee Lauder Double Wear Fondöten ( Desert..

Cansu Yegin Yeni Ürünlerle Makyaj Sürpriz Hediye 16:59

Cansu Yegin Yeni Ürünlerle Makyaj Sürpriz Hediye

Kullandığım Ürünler: • Smashbox Photo Finish Primer Water • Make Up For Ever Ultra HD Stick Fondöten • Nyx Gotcha Covered Kapatıcı • Nars Light Reflecting Setting Pudra • Tarte Pro Glow Kontür & Aydınlatıcı Palet • Marc ..

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Favori Ürünlerle 15:29

Cansu Yegin Son Zamanların Favori Makyajı Favori Ürünlerle

Kullandığım Ürünler: • MAYBELLİNE - Fit Me Fondöten • MAYBELLİNE - Fit Me Kapatıcı • MAC - Prep+Prime Transparan Pudra • BENEFİT - Browvo! Kaş Primerı • KAT VON D - Shade+Light Palet • BECCA - Apres Ski Glow Palet • B..

Cansu Yegin Yeni Ürünlerle Makyaj Bu Nasıl Fondöten 15:53

Cansu Yegin Yeni Ürünlerle Makyaj Bu Nasıl Fondöten

Kullanılan Ürünler • • MAC - Strobe Cream Baz • VİCHY - Dermablend Fondöten • LANCOME - Teint İdole Ultra Wear Kapatıcı • BENEFİT - Browvo! Kaş Bazı • MAC - Prep+Prime Sabitleyici Pudra • LANCOME - Teint İdole Stick Fon..

Merve Özkaynak Jennifer Lopez Makyaj Koleksiyonu Ürünleriyle Makyaj 15:40

Merve Özkaynak Jennifer Lopez Makyaj Koleksiyonu Ürünleriyle Makyaj

Ürünler: JLO Freedom System Eyeshadow Palette Freedom System Eyeshadow Pearl https://mevy.co/2JxVALQ Freedom System Eyeshadow Matte https://mevy.co/2HXwZ62 Freedom System Eyeshadow DS https://mevy.co/2I4mVWJ Livin’ The ..

Duygu Özaslan Anneler Günü'nde Annemle Makyaj 12:32

Duygu Özaslan Anneler Günü'nde Annemle Makyaj

KULLANDIĞIM ÜRÜNLER Origins GinZing Göz Çevresi Kremi Caudalie Nemlendirici Benefit Porefessional Baz YSL Touche Eclat Fondöten Shiseido Aydınlatıcı Kalem MUFE Pro Sculpting Kaş Kalemi Smashbox Kaş Pudrası Benefit Gimme..

Cansu Yegin Tepeden Tırnağa Benimle Hazırlanın 07:43

Cansu Yegin Tepeden Tırnağa Benimle Hazırlanın

Kullandığım Ürünler: - Cilt Bakımı - • Originis Checks and Balances Yüz Yıkama Jeli • Origins Clear Imptovement Kömür Maskesi • Rituel de Beaute Burun Bandı • Clinique Tonik No:2 • Glam Glow Super Mud Maske • Clinique T..

Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı 13:15

Büşra Yılmaz Tere Dayanıklı Parlama Karşıtı Yaz Makyajı

Kullandım Ürünler -Make Up For Ever Step 1 Skin Equalizer Matlaştırıcı Baz -Golden Rose Make-Up Primer Mattifying & Pore Minimising -La Roche Posay Anthelios XL Spf50 Tinted Dry Touch Gel Cream -Maybelline Instant Age Re..

Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bilinçaltı istilasından kurtulmalıdır 00:22

Bilinçaltı istilasından kurtulmalıdır

Hiç bir ideolojik amaç veya dünya görüşü veya teknolojik gelişme İNSANDAN, insana ait değerlerden daha üstün değildir! İnsan anatomi ve psikesine zarar vermeyi amaçlayan her türden tehdide karşı insan artık uyanmalı ..

  • PengoTV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor 08:36

Ahşap fıçı ustası, 70 yıldır dede mesleğini sürdürüyor

Osmaniye'de ahşap fıçı ustası Ruhi Özat (79), çocuk yaşlarda başladığı dedesinin mesleğini 70 yıldır sürdürüyor. Alibeyli Mahallesi Kadir Çavuş Sokak'ta açtığı dükkanda, şalgam fıçısı, bal teknesi, oklava, yayık ve ekmek..

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..