#Kimi gerekli kimi gereksiz Ürünler

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle 1:19:20

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, şoförünün kızına âşık olan bir iş adamının hikâyesi anlatılır. Fabrikatör Ayhan, kardeşi Ekrem’in yaşantısından çok şikâyetçidir. Bu yüzden Ekrem’i yola getirmeyi kafasına koyar. Ekrem’e âşık olan şoför..

4+4+4 PANDİSPANYA Tarifi Yumurtaları Ayırmadan Pratik ve Garanti Sonuç 00:56

4+4+4 PANDİSPANYA Tarifi Yumurtaları Ayırmadan Pratik ve Garanti Sonuç

4+4+4 Pandispanya Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 4 yumurta 4 kahve fincanı şeker 4 kahve fincanı un 1 kahve fincanı ılık su 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına yumurta ve şekeri alar..

 3 Dakikada Muhteşem Truff Yapımı 00:59

3 Dakikada Muhteşem Truff Yapımı

Çikolatalı Truff Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 200 ml sıvı krema 40 gr sütlü çikolata 80 gr bitter çikolata 2 paket kakaolu kek (440 gr) Yarım su bardağı fındık Üzeri için; Antep fıstığı Hindistan cevizi Hazırlanışı;..

Aşırı Kolay Bonibonlu Kurabiye Tarifi 01:04

Aşırı Kolay Bonibonlu Kurabiye Tarifi

Bonibonlu Kurabiye Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 125 gr tereyağı 2 yemek kaşığı kakao 1 çay bardağı mısır nişastası 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un Bonibon Hazırlanışı; 1. Yoğ..

3 Katlı İrmikli Tatlı 01:33

3 Katlı İrmikli Tatlı

Üç Renkli İrmik Tatlısı İçin Gerekli Malzemeler; 1 paket vanilyalı puding 2 su bardağı vişne suyu 9 yemek kaşığı irmik 9 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı hindistan cevizi 1 paket vanilya 1 litre süt 1 yemek kaşığı tere..

Fenomen Pasta Despacıto 02:02

Fenomen Pasta Despacıto

Despacito Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Keki için; 3 yumurta 1/2 su bardağı şeker 1/2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Kahveli Şurubu için; 1 su bardağı süt 1 yem..

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği 01:54

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği

Kıymalı Patates Dizme Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 soğan 500 gr kıyma 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 domates 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Y..

 Perde Pilavı Tarifi 02:59

Perde Pilavı Tarifi

Perde Pilavı için Gerekli Malzemeler; Tereyağı Badem Pilavı için; 50 gr tereyağı 1 kahve fincanı dolmalık fıstık 200 gr badem 1/2 kahve fincanı kuş üzümü 3 su bardağı baldo pirinç 1/2 çay kaşığı kırmızı toz kırmızı bibe..

Midye Baklava Tarifi 02:49

Midye Baklava Tarifi

Midye Baklava Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yumurta 1 çay bardağı buğday nişastası 1 paket kabartma tozu 1 fiske tuz 3,5 su bardağı u..

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek 01:24

Lokum Kıvamında Sar Pişir Tavuk Baget En Kolay Yemek

Sar Pişir Tavuk Baget Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 5 yemek kaşığı süt 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1 diş sarımsak Pul biber Karabiber Kekik Tuz 7 adet tavuk baget Hazırlanışı; 1. Uygun bir kapta süt, sıvı yağ, sarımsak, p..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı 01:36

Gerçek Su Böreği Lezzetinde Yufkadan Su Böreği Yapımı

Kolay Su Böreği Tarifi için Gerekli Malzemeler; 6 yufka Sosu için; 1/2 su bardağı su 1/2 su bardağı süt 2 yumurta 1/2 su bardağı sıvı yağ İç harcı için; Beyaz peynir Kaşar peyniri Maydanoz Üzeri için; Yumurta sarısı Susa..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Portakallı Islak Kek Tarifi  Kek Tarifleri 03:30

Portakallı Islak Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir video hazırladık, bayılacaksınız bu lezzete. Portakallı ıslak kek tarifi videosu. Yapımı da oldukça kolaydır ve herkes yapabilir. Tadı ise inanılmaz :) herkes mutlaka denemeli, tavsi..

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama 03:19

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) 04:27

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix)

Kenan Doğulu - Vay Be (Mahmut Orhan Remix) Dinle Kenan Doğulu Vay Be Şarkı Sözü: BENİ BİLMEMEN, GÖRMEMEN SARIP DA SEVMEMEN YAZIK SENDE SAKLI KALBİMİN TÜM UMUTLARI BÖLÜNDÜ UYKULAR KAYIP BİR ANAHTAR AÇAR KALBİ O EL ÇÖZER..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜÇGENLER KONU ANLATIM VİDEO 1 11:34

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜÇGENLER KONU ANLATIM VİDEO 1

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye ..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜÇGENLER KONU ANLATIM VİDEO 2 09:06

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜÇGENLER KONU ANLATIM VİDEO 2

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye ..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜÇGENLER SORU VE ÇÖZÜMLERİ 08:21

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜÇGENLER SORU VE ÇÖZÜMLERİ

VİDEOMU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye ..

Söz | 44.Bölüm 2:15:38

Söz | 44.Bölüm

Söz’ün 44. Bölümünde;nYavuz, babasının hayatından endişe ediyor!nnAgah’ın (Mehmet Özgür) deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz (Tolga Sarıtaş), babasının hayatından endişe duys..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 57.Bölüm 2:26:55

Söz | 57.Bölüm

Tim bir yandan Nisan’ın (Mine Çayıroğlu) planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir. Eylem (Meriç Aral), saldırıyı düzenleyen ter..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..