#Kimi gerekli kimi gereksiz Ürünler

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

İlluminati'yi Anlatan Film  Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminati'yi Anlatan Film Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ZULMA tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir 02:51

Cinler Kimlere Musallat Olur Belirtileri Nelerdir

Cinler modern veya antik birçok din ve inanışta, İbrahimi dinler de dahil, bulunan bir tür ruhani mitolojik yaratıktır. Farklı inanışlarda farklı karakteristiklere ve özelliklere sahiptir. Cin; İslam mitolojisinde ise g..

  • ZULMA tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya 02:56

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya

Mantık ve kalp savaşta Kaldık dik bir yokuşta Yaşanmadan bilinmiyor Ama akıl verenler çok Durdum bir dinledim beni En masum derin hisleri Hepsi aynı fikirde İçimde ‘Git’ diyenler çok Sabaha kadar dinledim kalbimi ‘Sil’ d..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

İlluminatiyi Anlatan Film - Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminatiyi Anlatan Film - Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi   05:35

Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi

Eziz dostum aziz dostum ığdır azeri türküsü azerbayjan harika biliyorum...Eziz Dostum Azeri Türküsü..Ruhu okşayan müzik Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi Azerbaycan-Şah Ruh-Aziz Babaef-Azize Gürses Eziz Dostum Mennen Küsü..

  • PengoTV tarafından
  • 2.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor 01:36

Brüksel'de Katalonya Krizini Çözmek İçin Diplomatik Görüşmeler Sürüyor

Brüksel’de Katalonya krizi ile ilgili diplomatik görüşmeler sürüyor. Madrid yönetiminin Katalonya’ya verdiği ültimatom birkaç saat sonra sona erecek. İspanyol hükümeti Katalonya’nın özerklik statüsünü iptal edebileceğini..

Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..

Kedi Belgesel Film İzle 1:18:58

Kedi Belgesel Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj ) 1:18:47

Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj )

Profesör Oldman ve garip asistanı Dwight bir miti aydınlatmak için Hell House isimli bir eve gitmek zorundadırlar. Bu nedenle ilk filmden tanıdığımız dört öğrenciye ödev veren Profesör Oldman'ın asıl amacı evde yıllar ön..

  • PengoTV tarafından
  • 29.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle 2:06:05

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcı..

Hadise - Sıfır Tolerans 03:44

Hadise - Sıfır Tolerans

Her şey burada bitti Toparlan gidiyorsun Zamana bırakmadım Tehlike arz ediyorsun Suçüstü tövbeler Kalbe ağır darbeler İlahi sevgilim Sen kimi kandırıyorsun Yalnızlık bu ilişki Bu ne yaman çelişki Ki senden sakınmadım B..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 2.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir 01:04

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir

Uçak fobisinin aşılabilmesi için kişinin uçakla ve yolculuk süreciyle ilgili düşüncelerinin üzerinde çalışılması gerekir. Kişi motordan gelen bir sesi, kaza sebebi olarak yorumlayabilir. Uçak fobisi yaşayan kişilerde ris..

  • NABIZ tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Activity - 4 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:41

Paranormal Activity - 4 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Dünyanın dört yanında fırtınalar koparan ve kendine has hayran kitlesi ile gişesini katlayan Paranormal Activity serisinin dördüncü filminin yönetmenliğini Ariel Schulman ve Henry Joost üstleniyor. Gerilimin doz..

Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi 03:17

Soyu Tükendi Sanılan Atların Moğolistan'da Tekrar Görülmsi

Moğolistan'da 40 yıl önce soyunun tükendiğine inanılan atlar yeniden sıklıkla görülmeye başladı. Moğolistan'da yaklaşık 40 yıl önce soylarının tükendiğine inanılan ve dünyanın en vahşi atları olduğuna inanılan Takhi yaba..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..