#Kimi gerekli kimi gereksiz Ürünler

Adamlar Neler Yapmış Dedirten 21 İlginç Ürün 03:00

Adamlar Neler Yapmış Dedirten 21 İlginç Ürün

Yeni bir ilginç ürünler derlemesi daha hazırladık. Her zaman olduğu gibi kimileri gayet ilginç ve faydalı, kimileri ise Bunları kim alıyor? dedirten türden saçma ürünler...

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şule Karaok Manikür Rutinim 14:27

Şule Karaok Manikür Rutinim

Uzun zamandır kullandığım ürünler ve yöntemlerle evde kendim yaptığım manikür rutinim için iyi seyirler! :) Aşağıda manikür rutinim için kullandığım tüm ürünler ve bulabildiklerimin linkleri bulunmakta, göz atmayı unutm..

O GIDALARI AĞZINIZA BİLE SÜRMEYİN! 14:58

O GIDALARI AĞZINIZA BİLE SÜRMEYİN!

Yediklerimiz bizi nasıl zehirliyor? Hangi ürünler bilinçli olarak hasta etmek için üretiliyor? Bağımlılık yapan gıdalardan nasıl kurtulacağız? En çok hangi ürünler bağımlılık yapıyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 9 ay önce
Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır? 02:27

Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır?

Yağlı cilde oranla, daha az sivilce ve siyah nokta oluşan, gözenekleri daha küçük olduğu için daha pürüzsüz görünen, aşırı parlamayan ve daha az bakım gerektiren kuru cildin de, kendine göre bazı dezavantajları vardır. K..

  • Kadınca tarafından
  • 1.747 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim 11:35

Merve Özkaynak - Bitenler Sevdiklerim Sevmediklerim

Kullanıp memnun kaldığım, pek fazla yararını görmediğim, sevdiğim sevmediğim ürünleri incelediğim bitenler serisinin 2017 Bahar versiyonuyla karşınızdayım. Cilt bakım ürünlerinden parfüme, şampuana kadar birçok ürünü yor..

Merve Özkaynak Bronzlaştırıcı Pudra (Bronzer) Dosyası 10:41

Merve Özkaynak Bronzlaştırıcı Pudra (Bronzer) Dosyası

Uygun Fiyatlı Ürünler: Golden Rose Bronzing Terra Powder http://mevy.co/2vboMnG Rival De Loop Young Sun Powder http://mevy.co/2vwy9z7 Wet N Wild Color Icon Bronzer http://mevy.co/2fkPtRv H&M Bronzing Powder Essence Sun C..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi 07:49

Öyle Bir Bitkisel Karışım Hazırladı ki... Gribe 48 Saat Süre Verdi

Türkiye Aktarlar ve Baharatçılar Federasyonu Genel Başkanı Halit Özdemir, kışın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların soluğu aktarlarda aldığını söyledi. Grip için özel karışım yapan Özdemir, bu karışımı kullanan griplile..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında 01:32

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında

Vatandaşın ucuz gıdaya erişebilmesi için cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kurulan kooperatif marketler 45 ilde 446 mağazaya ulaştı. Hedef mağaza sayısını yılsonunda 650’ye, 2022 yılında ise bin 210’a çıkartmak. Kali..

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor 01:15

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor

Karabük merkeze bağlı Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya, mahallerinde 7 bin 500 adet sakızağacı ve çitlembik ağaçları olduğunu ve bunların aşılanması durumunda Antep fıstığı üretiminin daha artacağından yetkililerden d..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Öğrenci Velisinin İngilizce İle İmtihanı ? 00:59

Öğrenci Velisinin İngilizce İle İmtihanı ?

İngilizce bilmenin gerekli olduğunu hepimiz hissediyoruz. Bazen bir iş başvurusu sırasında bazen de yeni biriyle tanışırken ya da ülkemize gelen turistler bir şey sorduğunda gerekli oluyor. Deniz Cengiz hanım bu konuda k..

  • JET TV tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi 03:45

Browni Tarifi Çikolatalı Kakaolu Islak Brownie Kek Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi ilk süt 1 su bardagindan iki parmak eksin un 1 paket vanilyasekeri 1 paket kabartmatozu 5 Kasik kakao Sosu icin gere..

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı 10:03

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı

Gerekli Malzemeler: 1 kilo kuzu kusbasi et 1 adet kirmizi dolma biber 1 adet yesil dolma biber 1 adet sari dolmabiber Kücük bir kase arpacik sogan kücük bir kase ceri domatesi 2 dis sarimsak tuz, karabiber, pulbiberi, ke..

Sahur Tarifi  Peynirli Pide 02:55

Sahur Tarifi Peynirli Pide

Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 300 gram beyaz peynir Yarim bag maydonoz Pidelerin üstünü süslemek icin: Sivri biber Ceri domates Üstüne sürmek icin Tereyagi Hamuru icin gerekli malzemeler. Yarim kilo un 1 Paket ..

Kıymalı Kat Kat Kümbet Tarifi 06:26

Kıymalı Kat Kat Kümbet Tarifi

Hamuru icin gerekli Malzemeler: 2,5 su bardagi ilik su 1 Su bardagi ilik süt 1 yemek kasigi sirke 1 yemek kasigi tozseker 1 yemek kasigi tuz 1 paket kurumaya Alabildigi kadar un ( Ben 1 Kilo kullandim) Ic malzemesi icin..

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi  Açma  Kete Nasıl Yapılır 05:03

El Açması Kat Kat İçli Kete Tarifi Açma Kete Nasıl Yapılır

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 su bardagi ilik su 2 su bardagi ilik süt yarim cay bardagi siviyag 1 yemek kasigi tuz 1 paket yas maya Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 1,5 su bardagi un 3-4 yemek kasigi..

Patatesli Hint Katmeri 04:05

Patatesli Hint Katmeri

Hamuru icin gerekli malzemeler: 1 kilo un 1 paket yas maya 2 su bardagi ilk süt 1 su bardagi ilk su 1 tatli kasigi rozseker 2 tatli kasigi tuz Ic malzemesi icin gerekli malzemeler: 500 gram haslanmis patates Yarim bag ma..

Tunus Mutfağından Değişik Şerbetli Tatlı Tarifi Bademli Deniz Tatlısı 10:22

Tunus Mutfağından Değişik Şerbetli Tatlı Tarifi Bademli Deniz Tatlısı

Serbeti icin gerkli malzemeler: 2 su bardagi tozseker 3 su bardagi su ceyrek limon Hamuru icin gerekli malzemeler: 500 gram un 250 gram pudrasekeri 250 gram yumusak tereyagi veya margarin 4 yemek kasigi yogurt 1 paket v..

 Pişmeyen Pasta Tarifi 04:29

Pişmeyen Pasta Tarifi

Gerekli malzemeler. 1 paket kedili biskuisi Kremasi icin gerekli malzemeler: 1 litre süt 2 yemek kasigi nisasta 5 yemek kasigi un 3 yemek kasigi kakao 1 yemek kasigi tereyagi 1 paket vanilyasekeri 200 g tozseker Ayriyete..

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi 03:57

Çilekli Yaş Pasta Tarifi Çilekli Yaş Pasta Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: Yarim su bardagi un 1 adet yumurta 50 g tozseker 50 g yumusak margarin veya tereyagi 1 Paket vanilyasekeri Yarim paket kabartmatou 3 yemek kasigi süt Kremasi icin gerekli malzemeler: 1 pak..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..