#Kimi gerekli kimi gereksiz Ürünler

Karda hasta olmak... 01:38

Karda hasta olmak...

KİMİ YERDE KAR KALINLIĞI İNSAN BOYUNU GEÇTİ... KİMİ YERDE ÇIĞ DÜŞTÜ, YOLLAR GEÇİT VERMEDİ... BAZILARINI KURTARMAK, AMBULANSA TAŞIMAK RESMEN SÜPER KAHRAMAN OLMAYI GEREKTİRDİ.....

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Cinlerle Evlenen İnsanların Anlattığı Korkunç Gerçekler 20:09

Cinlerle Evlenen İnsanların Anlattığı Korkunç Gerçekler

Cinlerde insanlar gibi evlenen ve çocuk yapan varlıklardır. Fakat bazı durumlarda bu cinni varlıkların insanlara aşık oldukları hatta evlendikleride biliniyor. İnsanlar kimi zaman ellerinde olmayan nedenlerle kimi zamand..

  • ZULMA tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnternet kafeye baskın! 02:39

İnternet kafeye baskın!

İNTERNET KAFENİN SAHİBİ SANKİ KORONA RİSKİ BİTMİŞ, KISITLAMA YOKMUŞ GİBİ İŞ YERİNİ AÇTI.. GENÇLER İÇERİ DOLUŞUP OYUNA BAŞLADILAR. POLİS BASKIN YAPINCA DA KİMİ KAÇTI KİMİ SAKLANDI. HERKES EVİNDE OTURURKEN SORUMSUZLAR BU H..

2021 yazı gelinlik modası 01:46

2021 yazı gelinlik modası

KISITLAMALAR EVLENECEK ÇİFTLERİN PLANLARINI ALT ÜST ETTİ. DAVETLİ SAYISI AZALINCA GELİNLİKLER DE DEĞİŞTİ. HER ZEVKE UYGUN 2021 YAZ GELİNLİK MODELLERİ ÜNLÜ MANKENLERİN DE KATILDIĞI DEFİLEDE SERGİLENDİ. KİMİ SADE, KİMİ DE..

Mıhlama değil, muhlama! 02:28

Mıhlama değil, muhlama!

İSMİ HEP TARTIŞMA KONUSUYDU. KİMİ MIHLAMA DEDİ, KİMİ DE MUHLAMA.. KARADENİZ MUTFAĞININ VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ HAKKINDA SON SÖZÜ TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU SÖYLEDİ. RİZE MUHLAMASINI COĞRAFİ İŞARETLE TESCİLLEDİ.....

Avukattan -15 milyon liralık vurgun- iddiası 02:05

Avukattan -15 milyon liralık vurgun- iddiası

KİMİ BANKADAKİ MİLYONLARINI KAPTIRDI, KİMİ EVİNİ, YAZLIĞINI... İDDİAYA GÖRE BİR AVUKAT, MÜVEKKİLLERİNİ KANDIRIP 15 MİLYON LİRALIK VURGUN YAPTI... O MAĞDURLAR BUGÜN ANADOLU ADLİYESİ'NDEYDİ.....

Kısıtlanamayanlarda bugün! 01:46

Kısıtlanamayanlarda bugün!

KİMİ ''TURİSTİM'' DİYE TUTTURDU, KİMİ DE KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN KUMAR MASASINDAYDI. KISITLANAMAYANLARIN BAHANESİ HAZIR OLSA DA HİÇBİRİ CEZADAN KURTULAMADI...

Kısıtlanamayanlarda bugün! 01:46

Kısıtlanamayanlarda bugün!

KİMİ ''TURİSTİM'' DİYE TUTTURDU, KİMİ DE KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN KUMAR MASASINDAYDI. KISITLANAMAYANLARIN BAHANESİ HAZIR OLSA DA HİÇBİRİ CEZADAN KURTULAMADI...

Kendilerini büfeye kilitlediler 01:17

Kendilerini büfeye kilitlediler

TÜRKİYE 1 HAZİRANI BEKLERKEN BAZILARI KISITLAMAYI KAFASINDA BİTİRDİ. KİMİ SOKAKTA KAVGAYA TUTUŞTU, GELEN POLİS ARACINA KİREMİT YAĞDIRDI, KİMİ DE KARŞISINDA EKİPLERİ GÖRÜNCE BİRDEN FENALAŞTI. İŞTE KURALTANIMAZLARIN SON 24..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

200 liraya lahmacun olur mu? 02:08

200 liraya lahmacun olur mu?

TÜRKİYE'NİN TURİZM CENNETLERİNDEN BODRUM'DAKİ LAHMACUN FİYATI, YİNE MEMLEKETİ KARIŞTIRDI. KİMİ YOK ARTIK DERKEN KİMİ DE 200 LİRALIK ETİKETİ NORMAL BULDU. GAZİANTEPLİ LAHMACUN USTALARI İSE İSYANDA...

Polisten çakar-siren denetimi 02:55

Polisten çakar-siren denetimi

İSTANBUL TRAFİĞİ, HİÇBİR RESMİ GÖREVİ OLMAMASINA RAĞMEN ARAÇLARINA ÇAKAR, SİREN TAKIP GEZEN UYANIK SÜRÜCÜLERLE DOLU... EKİPLER BUGÜN ONLARIN PEŞİNDEYDİ... DENETİME SHOW HABER EKİBİ DE KATILDI... KİMİ BAHANE ÜSTÜNE BAHANE..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU! 01:53

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU!

Antalya'da çocukların ve velilerin kabusu olan kadın isyan ettirdi. Çocuklara kimi zaman taş, kimi zaman da bıçak atan B.Ş.'nin şizofreni hastası olduğu söylenirken; çocuklar okula ağlayarak geliyor, geceleri uyku uyuyam..

Tarihin En Acı Biberi 01:53

Tarihin En Acı Biberi

RAMAZANIN BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE SEMT PAZARLARI HAREKETLENDİ... TÜRK MUTFAĞININ ASSOLİSTİ DOMATESE SON 7 YILIN EN BÜYÜK ZAMMI GELDİ... BİBERİN ETİKETİNİ GÖREN ŞOK GEÇİRDİ... KİMİ SADECE BAKTI, KİMİ DE KİLOYLA DEĞİL, GRAML..

Laleler De Hoyratlık Mağduru 03:11

Laleler De Hoyratlık Mağduru

İSTANBUL'UN EN RENKLİ SİMGESİ, BAHARIN MÜJDECİSİ LALELER... BU KEZ DİLLERE DESTAN GÜZELLİĞİYLE DEĞİL, YÜREK ACITAN BİR HOYRATLIKLA GÜNDEMDE... GÜLHANE PARKI'NI SÜSLEYEN CANIM LALELER, FOTOĞRAF İŞKENCESİNDE CAN VERDİ... K..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur 03:40

Gökhan Keser - Söylesem Ayıp Olur

Gel Yine Bul Beni Şehrin En Güzel Yerinde Kimse Görmeden Koymuşsun Gibi Kendi Ellerinle Kimi Boş Hayal Kurar Kimiside imkansızın Peşinde Bana Sade Aşk Yeter Geri Formalite Söylesem Ayıp Olur İçime Atıp Saklasam Kayıp Olu..

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin bana bu yaptığın hangi kitaba sığar Bir güldürdünse on ağlattın şahidim yıllar Hiç bitmedi gitti ızdırabın, bu ceza nereye kadar Ben çeke çeke sineye nihayetinde oldum isyankar www.sozlerisozu.com Ama ne yaptıysa o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin Bana Bu Yaptığın Hangi Kitaba Sığar Bir Güldürdünse On Ağlattın Şahidim Yıllar Hiç Bitmedi Gitti Izdırabın, Bu Ceza Nereye Kadar Ben Çeke Çeke Sineye Nihayetinde Oldum İsyankar Ama Ne Yaptıysa Olmadı Olmadı Bozamad..

Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..

Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu 01:28

Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu

Rihanna, uzun bir bekleyişten sonra nihayet yeni kozmetik markasını piyasaya sürdü. Dün lansman yemeği düzenleyen şarkıcı, yeni ürünleri kadar kıyafetiyle de gündemdeydi. Tanıtım gecesi için tercih ettiği kombiniyle nefe..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce