#Kimse beni

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet 02:26

Aydın Kurtoğlu - Şahsiyet

Şahsiyet şarkı sözleri ile Yalan değil bir zamanlar sevmişliğim var seni Kalbimde şimdi yeni bir aşk hayır ya merak edersen beni Bir düşün bakalım dilimden dökülen neyin ahıydı günahıydı Hatırlıyorum giderken bana attı..

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona 04:08

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona

Söyleyin Ona şarkı sözleri ile Heralde beni baştan avutmuş, Sormamış hiç halim ne olmuş, Yoksa yerim çoktan mı dolmuş? Söyleyin O’na böyle olmaz... Sancısı içimde kor ateş olur, Yakar durur, bitmeyen harbimi. Yarım ka..

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover ) 03:19

Ayçin Asan - Sev Yeter ( Kamuran Akkor Cover )

Düzenleme: Oğuz Tarhanlı Klarnet: Bahattin Duyarlar Gitar: Ömercan Özüaydın Keman & Bağlama: Ahmet Ayzit Video: Can İpek Kamuran Akkor Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın San..

Ece Seçkin - Yastık 02:58

Ece Seçkin - Yastık

Yastık şarkı sözleri ile Gel yaslan olsun göğsüm sana yastık Al ömrüm senin bütün derdi bana kalsın Gülmedi gülmez ki şu kara bahtım Aşkım(yavrum) beni değil bütün şehri yakacaksın İsterse tutup beni uçurumdan atsınl..

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video) 03:46

Bilal Sonses & Arda Han - Dayanırım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Kemal Yıldız Gitar: Cem Şengül Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı Grup: İstanbul Strings (Özdemir Güz) Buzuki: Mustafa İpekçioğlu Yap..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Barry - Kural Benim 03:02

Barry - Kural Benim

Kural Benim şarkı sözleri ile Zor dimi, insanlar sırtından yaralar Bul derim, kayboldum geçmişim karartı Duy derim, tanrım cezasız kalmasın hiç bir delil Solusun cehennemi her biri Bulamazlar evvelimi ben geri bıra..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Berkan Aydoğan - Biri Var 02:52

Berkan Aydoğan - Biri Var

Biri Var şarkı sözleri ile Biri var beni kaybetti Bitsin diye çok çaba sarf etti Bu yürek ona sabretti Yalanlarla beni kahretti Biri var beni kaybetti Bu yürek onu aşktan azletti O elindeki en son biletti Kalbim dönmem..

Sterlin - Jackal - Genetik 02:19

Sterlin - Jackal - Genetik

Genetik şarkı sözleri ile Sterlin Genetik genetik boynumuzda ice lar bak genetik maşallah tiplere bak genetik akıyoken paçalarımızdan yetenek sana lazım çok pratik Dişler platin garaj da bugati bebek bebek bunlar gene..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları 1:05:08

Arap Şükrü Meyhane Şarkıları

01-Sıgarayı Bıraktım 02- Bu Kadın Neden Aglıyor 03- Ayrılacagım 04- Güz Gülleri 05- Sevemez Kimse Seni 06- Berivanım 07- Bu Aksam Ölürüm 08- Daglar Daglar 09- Gönül Sayfam 10- Gülüm 11- Keskin Bıcak 12- Sırıl Sıklam 13-B..

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı) 04:01

Murat Boz _ İki Medeni İnsan (Soner Sarıkabadayı)

Bölük börçük hayallerim duruyor önümde Sevdigim kadar sevilmedim Buram buram kokun hala yatağımın üzerinde O da kalmaz gider üç beş güne Bu saatten sonra gönül dakka durmaz Onca vaadden sonra Yalancı yalancı sana kimse ..

Hande Yener - Acele Etme 04:55

Hande Yener - Acele Etme

Eğer istiyorsa Kalp sonunu kendi seçer Aşk yaşıyorsa Yasakları deler geçer Mahkûm ettiremez Kimse beni aşktan sebep Firar serbest bende İstemeyen çeker gider Belki anlarsın Hatanı ileride Sen zaten hep yanımd..

Sonunu İzleyin Yok artık 01:39

Sonunu İzleyin Yok artık

yaşlı teyzem atar yapmış izleyin güzel video..

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdığım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlemiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımd..

Murat Kekilli  Bu Akşam Ölürüm 04:10

Murat Kekilli Bu Akşam Ölürüm

“Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz”... Fenomen olan bu şarkı intiharların nedeni sayıldı, yasaklandı ve sahibinin de kaybolmasına neden oldu...

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya 04:45

Yakup Ekin - Yıkılsın Dünya

İki lafımdan bir tanesi sensin Seviyorum seni aşkım sen bilmezsin Sevmiyorsan beni git gözüm görmesin Seni sevdiğimi unut kimse bilmesin Yıkılsın dünya. Koymaz ki bana. Ölϋm olsa da sonunda. Sensiz mi asla. Doymadım ki ..

  • Candy tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Hadise Hakkında Çıkan Aşk Haberlerine Ateş Püskürdü! 03:22

Hadise Hakkında Çıkan Aşk Haberlerine Ateş Püskürdü!

Hadise Hakkında Çıkan Aşk Haberlerine Ateş Püskürdü. Beni Kimse Yakalayamaz..

  • ANKA tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce