#Kimse beni

Mia And Me - 1. Sezon 3. Bölüm - Onarım 23:22

Mia And Me - 1. Sezon 3. Bölüm - Onarım

Vincent Mia'ya sakladığı sırrını gösterir: Daha önce hiç kimse burayı ziyaret etmedi ve Mia arkadaşının bu küçük sırrı onunla paylaştığı için çok mutludur! Ama Vincent gerçekten başka bir sırrı merak etmektedir: Mia'n..

  • ÇocukTV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kendi Kendine Kavga Eden Genç 00:16

Kendi Kendine Kavga Eden Genç

Bir mekanda oturduğu mekanda karşısında kimse olmadığı halde kavga eden genç komik görüntüler ortaya çıkarmış...

  • JET TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aslışah Alkoçlar Yalnızlığa Devam Böyle İyi 00:56

Aslışah Alkoçlar Yalnızlığa Devam Böyle İyi

Aslışah Alkoçlar Dün Akşam Kız Arkadaşıyla Bebek’te Görüntülendi. Kız Kıza Eğlenmeye Çıktığını Söyleyen Alkoçlar, “Çok Güzel Projelerle Geliyorum” Dedi. Aşçılık Üzerine Bir Yer Açacağını Belirten Aslışah Alkoçlar, “Hayat..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayda olağan dışı hareketler 01:00

Ayda olağan dışı hareketler

bir hareketlilik var ama ne olduğunu kimse bilmiyor!..

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sürpriz Sonlu Evde Spor 00:20

Sürpriz Sonlu Evde Spor

Corona virüse karşı alınan önlemlerde evden çıkmayan insanlar evde spor yapma videolarına çok fazla izlemeye başladı. Ancak kimse böyle biten bir video beklemiyordur...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi  Koruyamadığı için dayak yiyen kadın 00:16

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi Koruyamadığı için dayak yiyen kadın

Moskova Bölgesi'nin tüm dükkanlarında, ziyaretçileri coronavirüsün yayılmasını durdurmak için güvenli bir mesafe gözetmek amacıyla işaretler yapılır. emekli kadın bu işrati görmeyince , Adamın şiddetine maruz kaldı. ne y..

Evlenme Teklifi Ederken Yüzüğü Suya Düşürmek 00:20

Evlenme Teklifi Ederken Yüzüğü Suya Düşürmek

Kız arkadaşına evlenme teklifi ederken eline vurulunca yüzüğü suya düşürdü. Yüzüğü aramaya başlasalar da da kimse bulamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir 03:46

Selim Işık feat. Mürşide Şimşek - İçimde Bir

İçimde Bir şarkı sözleri ile İçimde bir sızı var Söylemem Kimse bilmez, bilemez Diyemem Bir şey oluyor, duruyor, gidiyor Zaman akıyor, geçiyor, bitiyor. Bir şey diyemem Susarım sana ben Sonsuz derine düşerim Yeniden..

Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor 03:13

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor

Söz-Müzik: Çağın Bodur Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt,Mix,Mastering: Koray Püskül Yapımcı: Ceceli Müzik Yönetmen: Berk Barutçu Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yârim seni bilmiyorlar, tanımıyorlar Sevdan bana şu ö..

Ermenistan'a insanlık dersi! 01:45

Ermenistan'a insanlık dersi!

AZERBAYCAN ASKERLERİNDEN İNSANLIK DERSİ VAR SIRADA... İŞGALDEN KURTULAN BÖLGELERDE ERMENİ SİVİLLERE YARDIM ETTİLER. EŞYALARINI BİRLİKTE TAŞIDILAR. AZERBAYCANLI BİR KOMUTANIN, KARŞILAŞTIĞI ERMENİ SİVİLLERE İSTER KALIN, İ..

Fotoğraf Çekimi Sırasında Ailesinin Hayallerini Suya Düşüren Bebek 00:32

Fotoğraf Çekimi Sırasında Ailesinin Hayallerini Suya Düşüren Bebek

Fotoğraf çekimi sırasında kakasını yapan bebek o kadar sevimli ki kimse kızamıyor. Fotoğrafçı bebeği çekim için ayarlarken bebek salıveriyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ne bulduysa sokağa attı! 01:15

Ne bulduysa sokağa attı!

İSTANBUL FATİH'TE AKŞAMÜSTÜ BİR ADAM BALKONA ÇIKTI... ELİNE NE GEÇTİYSE TEK TEK SOKAĞA FIRLATTI. SEBEBİNİ KİMSE ANLAMADI. NEYSE Kİ ÇOK GEÇMEDEN BEKLENEN ''MAHALLE MÜDAHALESİ'' GELDİ...

Koronanın uğramadığı 2 adres... 01:29

Koronanın uğramadığı 2 adres...

KİMSE KİMSEYE DARILIP GÜCENMEDİ; KOMŞU, AKRABA ZİYARETLERİNE ARA VERİLDİ. KURALLARDAN ASLA VAZGEÇİLMEDİ. VE İKİ ADRES KORONAYA KARŞI ZAFERİNİ İLAN ETTİ...

İçi altın dolu kese buldular 02:36

İçi altın dolu kese buldular

İSTANBUL ESENYURT'TA İŞTEN ÇIKAN 2 ARKADAŞ YOLDA İÇİ ALTIN DOLU KESE BULDU. KESEYİ ALIP GİTSELER KİMSE ANLAMAZDI AMA ONLAR AKLINDAN BİLE GEÇİRMEDİ. YAPTIKLARIYLA HERKESE İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTTİ...

Engelli adamın merdiven çilesi! 02:06

Engelli adamın merdiven çilesi!

ÜST GEÇİDİN ASANSÖRÜ BOZULDU... NEDENSE O ASANSÖR TAMİR EDİLMEK YERİNE KAPATILDI, KİMSE ENGELLİLERİ DÜŞÜNMEDİ, ŞİMDİ İZLEYECEĞİNİZ GÖRÜNTÜ DE BUNUN KANITI, BİR ENGELLİNİN YAŞADIĞI MERDİVEN İŞKENCESİ, YÜREKLERİ SIZLATTI..

Bir babanın en çaresiz anı... 02:06

Bir babanın en çaresiz anı...

BİR BABA DÜŞÜNÜN, OĞLU KAYBOLMUŞ, ARAMIŞ TARAMIŞ BULAMAMIŞ... HABER EKİBİNE DERDİNİ ANLATIYOR. ''EVLADIMI BULUN'' DİYOR. İŞTE TAM DA O ANDA HABER GELİYOR... ''BULMUŞLAR'' DENİYOR... AMA BULUNAN CANSIZ BEDENİ. KİMSE ARKAS..

Fabrikada büyük patlama! 02:29

Fabrikada büyük patlama!

BAĞCILAR'DA BU SABAH BİR MAHALLEYİ UYKUSUNDAN UYANDIRAN KORKUNÇ BİR PATLAMA MEYDANA GELDİ.... AMBALAJ ÜRETİMİ YAPAN FABRİKADAKİ PATLAMADA MUCİZE ESERİ KİMSE YARALANMADI. OLAYIN ARDINDAN ENKAZA DÖNEN BİNAYA GİREN EKİBİMİZ..

Ters yönde tam gaz! 01:39

Ters yönde tam gaz!

BAŞKENTTE, İKİ SÜRÜCÜ YOLU PAYLAŞAMADI... İSTANBUL'DA İSE BİR HAFRİYAT KAMYONU, TERS YÖNDE KİLOMETRELERCE GİTTİ... TRAFİKTE SANKİ KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSE YOKMUŞ GİBİ DAVRANAN SORUMSUZ SÜRÜCÜLER PES DEDİRTTİ...

Gülistan'sız 544 gün! 01:37

Gülistan'sız 544 gün!

GÜLİSTAN DOKU NEREDE? BU SORU BUGÜNE KADAR DEFALARCA SORULDU. AİLESİ İSE UYKUSUZ, YORGUN, AÇ... SUSUZ... 544 GÜNDÜR ACILAR İÇİNDE PERİŞANLAR... BİRİCİK KIZLARI, ÇOK SEVDİKLERİ KARDEŞLERİ BİR GÜN KALDIĞI YURTTAN AYRILDI....

Polisin tabancasını kaptı 01:13

Polisin tabancasını kaptı

''HUSUMETLİLERİM PEŞİMDE'' DEDİ, SONRA DA YARDIM İSTEDİĞİ POLİSİN BELİNDEKİ SİLAHI KAPIP KAÇMAYA KALKTI. HASTANEYİ BİRBİRİNE KATAN ADAMIN NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI KİMSE ANLAYAMADI...

Bir garip kaybolma hikayesi! 02:56

Bir garip kaybolma hikayesi!

İSTANBUL HALKALI'DA 1'İ KIZ, 2'Sİ ERKEK 3 ARKADAŞ, ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE ORTADAN KAYBOLDU. EN SON BİR EVE GİRİP ÇIKARKEN GÖRÜLEN GENÇLER NEREDE, BAŞLARINA NE GELDİ KİMSE BİLMİYOR. AİLELERİYSE GÖZLERİNDE YAŞ ONLARDAN GE..

838AA019-38F0-4EE1-91E7-3D011C06BF8A 03:37

838AA019-38F0-4EE1-91E7-3D011C06BF8A

Hiç Kimse Sevdiğini Unutamaz !..

Hileli akaryakıt tabelalarına dikkat 02:27

Hileli akaryakıt tabelalarına dikkat

Kimse tezgahı kolay kolay fark etmiyor ama vurgun büyük. Fiyat tabelada ayrı pompada ayrı...

Yat turunda denize giren kadını kaplumbağa ısırdı 04:31

Yat turunda denize giren kadını kaplumbağa ısırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek sahilinde tekne turunda denize giren kadın, deniz kaplumbağası tarafından bacağından ısırıldı. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu ise “Hayvanların besl..

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu. 05:46

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu.

Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşam..

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle 1:26:45

Salako 1974 Kemal Sunal Film İzle

Salako, 1974 yapımı yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın, senaryosunu Sadık Şendil ve Ertem Eğilmez'in yaptığı Türk komedi filmidir. Filmlerde figüran olarak rol alan Kemal Sunal çok beğenilmiş ve ilk kez bir filmde başrol oyna..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 11.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..