#Kin ve nefret

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat 59:55

Şömine Ateşi ve Gramofonda Taş Plak Keyfi 1 Saat

.......... KULLANMA KILAVUZU ........... 1- Ayarlardan video kalitesini 1080p seçin. 2- Tam ekran yapın. 3- Sesi açın. 4- Yanınıza bir Büyüğünüzü alın. 5- Odanızın ışıklarını ve diğer ses kaynaklarını kapatın. 6- Şömi..

  • PengoTV tarafından
  • 5.286 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2 01:56

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; VERSE KEYFİM OLDUK..

  • Ender AYAN tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 5.Bölüm Annem Gi̇bi̇ Güzel Olmak İsti̇yorum 10:02

Canim Kardeşi̇m 5.Bölüm Annem Gi̇bi̇ Güzel Olmak İsti̇yorum

Mine ve Müge her kız çocuk gibi anneleri gibi giyinip süslemeye karar verirler. Ortaya çok komik olaylar çıkar. Mıncır süslenmekten nefret eder. Kızların bu merakı karşısında Galip ve Lale her yaşta insanların giyeceği o..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.282 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Kim Demiş Kediler Suyu Sevmez Diye! 10:29

Kim Demiş Kediler Suyu Sevmez Diye!

AFV, sudan nefret eden kedilerin eğlenceli olduğu kadar tüyler ürperten tepkilerinin olduğu videolardan bir derleme yaptı. Keyifli seyirler......

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Öcük ile Böcük Araba Arızası İzle 11:01

Öcük ile Böcük Araba Arızası İzle

Öcük ile Böcük mutfakta yaşayan iyi arkadaşlardır. Onlar da, diğer mutfak sakinleri de Çatlak Margeret'tan buldukları kırıntılarını saklamak ve korumak zorundadırlar. Çünkü Margeret huysuz bir böcektir ve kırıntıların ..

Öcük ile Böcük Asker Böcekler İzle 10:59

Öcük ile Böcük Asker Böcekler İzle

Öcük, Böcük ve arkadaşları Margeret'tan nefret ederler ve ona Çatlak diye seslenirler. Margeret buna çok sinirlenir...

Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Simay ve Bahar Birbirine Girdi! Bön Bön Bakma! 14:17

Simay ve Bahar Birbirine Girdi! Bön Bön Bakma!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 97. bölümünde Bahar Candan, Simay Tokatlı'nın kendisinden nefret ettiğini iddia edince ikili arasında kavga çıktı. Bahar, Simay'ın duygu durumunun sürekli..

  • ANKA tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk-ı Memnu 4.Bölüm 33:45

Aşk-ı Memnu 4.Bölüm

Kızları Firdevs Hanım'ı pek sevmez. Firdevs Hanım da kızlarından nefret etmektedir. Çünkü ona göre kızları onun gençliğini çalmıştır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 6.952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Usta Oyuncu Suzan Kardeş 'Çocuklar Duymasın' Ekibine Dahil Oldu 00:35

Usta Oyuncu Suzan Kardeş 'Çocuklar Duymasın' Ekibine Dahil Oldu

Suzan Kardeş, 'Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. 'Çaycı Hüseyin'in annesi 'Kadriye' karakterine hayat verecek oyuncu, gelininden nefret eden bir karakterle ekranda olacak...

  • ANKA tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Benimsin 1.Bölüm Fragmanı 00:55

Benimsin 1.Bölüm Fragmanı

Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu aşk hikâyesinin anlatıldığı Benimsin (Beintehaa) dizisi 17 Temmuz Pazartesi gününden itibaren her gün saat 20:45’te Kanal 7’de...

İnsanın Canını Brokoli Çektiren Küçük Kız 01:00

İnsanın Canını Brokoli Çektiren Küçük Kız

En nefret ettirene bile brokoli tattıracak bu kız resmen. O nasıl bir aşkla yemek yemektir arkadaş?..

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüman Kadının Sosyal Deneyi Hollandalıları Şaşırttı 01:28

Müslüman Kadının Sosyal Deneyi Hollandalıları Şaşırttı

Hollanda'da yaşayan Iraklı Müslüman göçmen bir kadın, cep telefonundaki nefret mesajının tercümesini istiyor. Hollandalıların tepkisi ise izlenmeye değer.....

Banyo Yapmak İstemeyen Kediler 02:40

Banyo Yapmak İstemeyen Kediler

Banyo yapmaktan nefret eden kedilerin yardım çığlığı ...

  • JET TV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Homofobi Nedir 03:33

Homofobi Nedir

Homoseksüel yani eşcinsellik, aynı cins veya cinsiyetteki insanlar arasındaki romantik, cinsel çekim ya da cinsel davranıştır. Homofobi ise, eşcinselliğe karşı duyulan nefret, korku, hoşnutsuzluk ya da ayrımcılıktır...

Skoda Octavia 1.0 TSI DSG  Test  1 Litrelik Motor Yeterli Mi 16:35

Skoda Octavia 1.0 TSI DSG Test 1 Litrelik Motor Yeterli Mi

Simply Clever mottosuyla kullanışlılığı her zaman ön planda tutan Skoda, C sınıfı sedanı Octavia'yı yeniledi. Ya sev ya nefret et anlayışıyla tasarlanan ön farlar makyajın getirdiği en büyük kozmetik değişiklik. 1.0-l..

  • BETA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce