#Kin ve nefret

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Beni Kullanamazsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın 10:03

Kötü Çocuk - Sen Benim Kızımsın

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben- 03:43

Ayaz Erdoğan - Hep Mi Ben-

Söz&Müzik: Ayaz Erdoğan (Too Publishing) Prodüktör: Cem Başaran Aksan & Enes Yıldırım Genel Koordinatör: Emre Sokman Düzenleme: Ayaz Erdoğan Mix&Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Umut Kumral Devecioğlu Yardımcı Yönetmen : ..

Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..