#King of the city jungle

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
  Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği 00:24

Rusya, Moskova'da Üç Alışveriş Merkezinde Bomba Paniği

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba alarmı verildi. Bölgede, birden fazla bomba konmuş olma ihtimaline karşı 20 binden fazla kişi tahliye edildi. Alışveriş merkezleri, tren istasyonları, üniversiteler ve otellere yönelik..

Manchester Cityli Yıldızın İmza Törenine Annesi Damga Vurdu 00:17

Manchester Cityli Yıldızın İmza Törenine Annesi Damga Vurdu

Manchester City'nin Leicester City'den transfer ettiği Cezayirli yıldız Riyad Mahrez, basın karşısına annesiyle çıktı, büyük beğeni topladı. İkilinin duygusal anları da İngiltere'de gündeme oturdu...

Ghostwire: Tokyo – Gameplay Reveal Trailer 01:51

Ghostwire: Tokyo – Gameplay Reveal Trailer

Tokyo is overrun by deadly supernatural forces after 99% of the city's population vanished. Use a powerful arsenal of spectral abilities to fight the paranormal threat and unravel the mystery behind the mass disappearanc..

Blindspot 3. Sezon 8. Bölüm İzle 42:10

Blindspot 3. Sezon 8. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Swu X Kayrae - Dubai 03:16

Swu X Kayrae - Dubai

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: Feelin' so fly, stuntin' like the city of Dubai tonight Nobody got it like us, no they don't got it like us Runnin' red lights, young and wild tryna have a little fu..

Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
2017'nin En İyi Görsel Efekt Kategorisinde Oscar'a Aday Olan Filmleri Tek Videoda! 01:34

2017'nin En İyi Görsel Efekt Kategorisinde Oscar'a Aday Olan Filmleri

6 Şubat'ta Hollywood'daki Dolby Theatre'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2017 Oscar'larına aday olan isimler geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. En iyi görsel efekt kategorisinde aday olan Rogue One: A St..

  • PITIRCIK tarafından
  • 29.984 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Spor Salonunu Plaj Kumlarının Üzerine Kuran Salondan 10 Enfes Fitness Videosu 00:31

Spor Salonunu Plaj Kumlarının Üzerine Kuran Salondan 10 Enfes Fitness

Yanı başınızda bir denizin olduğunu bilip spor yapmak ne güzel olurdu değil mi? Onlarca ağırlığı kaldırdıktan sonra 2 dakika suya girmek... Düşüncesi bile güzel. Meksika'nın Quintana Roo eyaletindeki Tulum Jungle Gym'de ..

  • JET TV tarafından
  • 1.430 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Disney/Pixar's UP - Official Trailer #2 01:46

Disney/Pixar's UP - Official Trailer #2

New and latest full length trailer for UP - Disney/Pixar's latest, taking off in UK cinemas now! Carl Fredricksen spent his entire life dreaming of exploring the globe and experiencing life to its fullest. But at age 78..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Survivalists Will Be Partnered With Divas - Season 1 - KICKING & SCREAMING 00:30

Survivalists Will Be Partnered With Divas - Season 1 - KICKING & SCREA

KICKING & SCREAMING is a new competition series that teams 10 expert survivalists with pampered partners to face the toughest challenges of their lives. From executive producer Matt Kunitz (“Wipeout,” “Fear Factor”), in ..

Jidenna - Bambi 04:32

Jidenna - Bambi

Bambi Oh Mmm Mmm Mmm Bambi, Bambi My dear, my dear, my dear My dear I want you here Don't get too near for there's lions beware Oh Bambi I won't lie If I weren't in this spider web of mine If grandfather never had se..

Trey Songz - Animal 04:23

Trey Songz - Animal

Trey Songz - Animal Şarkı Sözleri [Intro] I like it [Chorus] I ain't gonna lie but baby, you get pretty wild, girl When you take it off, take it off When days turn to night, that's when you show your other side With all..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

DNCE Kissing Strangers Lyrics 03:23

DNCE Kissing Strangers Lyrics

[Intro: Nicki Minaj & Joe Jonas] Young Money Kissing strangers [Verse 1: Joe Jonas] Aye, I'm just trying to make my way on through the concrete jungle Who walks with me? Aye, oh yeah, tryna find connection in two-thousa..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:59:03

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle

1995 yapımı olan jumanji filminin devamı filmi jumanji vahşi orman filminde okulda yaptıkları yüzünden ceza alan 4 öğrenci okulun eski bir odasını temizlemekle cezalandırılacaklardır. Eski eşyalar arasında değişik bir oy..

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle 1:59:03

Jumanji - Vahşi Orman Türkçe Dublaj İzle

1995 yılında yapılmı olan jumanji filminin günümüze uyarlaması ile bir arkadaş grubunun karşılaştığı daha önce hiç görmemiş olduğu bir oyun konsolundaki oyunun aslında gerçek olduğunu farketmeleri çok da uzun bir zaman a..

Buju Banton - Steppa 04:29

Buju Banton - Steppa

Buju Banton - Steppa SÖZLERİ LYRICS: You a hear me selecta A more music and less talk I would a talk to the youth them world wide But let me start from east And forward on to the west side Up top jungle all bout Zim..

Wish Upon (2017) Fragman 01:19

Wish Upon (2017) Fragman

2017 yapımı Wish Upon filminin fragmanı. Filmde Sherilyn Fenn, Joey King ve Ryan Phillippe rol alıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 8 yıl önce
80'li ve 90'lı Yılların Yabancı Hit Parçaları 04:35

80'li ve 90'lı Yılların Yabancı Hit Parçaları

0.0:0.21 All My Life 0.21:0.42 Berlin Take My Breath 0.43:1.02 Some Body Else's Sover 1.03:1.16 What Is Lave 1.17:1.34 The Final Count Down 1.37:1.49 Ace Of Base The Ultimate Collection 1.50:2.24 Boneym. 2.25:2.42 Ola Is..

Kırmızı Kral Yengeci Pişirme - Tayvan Sokak Lezzetleri 08:37

Kırmızı Kral Yengeci Pişirme - Tayvan Sokak Lezzetleri

Kırmızı Kral (Red King) olarak bilinen yengecin 2 farklı şekilde hazırlanışını izliyoruz. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirvedekiler 96.Bölüm 30:00

Zirvedekiler 96.Bölüm

Topluma mal olmuş, kendini milyonlara sevdirmiş siyasetçi, sanatçı, sporcu ve iş adamı olmak üzere ünlülerimizin bilinmeyen yüzlerini ortaya çıkarmak, başarı öykülerini dinlemek, aile hayatını biraz daha yakından tanımak..

Lego Hulk Gym Fail 02:45

Lego Hulk Gym Fail

Lego Hulk Gym Fail is a Funny Lego Stop Motion Animation About Superheroes. Lego Hulk Goes to Gym. There is Lego Ironman and Lego Spiderman. Superheroes in Real Life. Created By Stop Motion King...

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leonard Cohen - Hallelujah 07:19

Leonard Cohen - Hallelujah

Leonard Cohen's official video for his live performance of Hallelujah. Lyrics: HALLELUJAH I've heard there was a secret chord That David played and it pleased the lord But you don't really care for music do you? It go..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Dev Robotların Savaşı 01:21

Dev Robotların Savaşı

ABD ile Japonya’nın ardından Çin de dev robotların savaşına hazırlanıyor. “Monkey King” adlı gladyatör robot 14 milyon dolara mal oldu...

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasar Film İzle 1:46:13

Hasar Film İzle

Hasar - Damage İzle Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça İzle Filmin Özeti:Steve hapisten şartlı tahliyeyle çıkar ve kızını kurtarmak için gereken parayı, kafes dövüşlerine geri dönerek bulmaya çalışır.iyi seyirler Filmin Di..

  • Tv Series tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce