#Kiracı olanların Çok İyi bildiği 7 Şey

Adele - Send My Love (To Your New Lover) 03:45

Adele - Send My Love (To Your New Lover)

Send My Love (To Your New Lover) [Intro] Just the guitar pick [Verse 1] This was all you, none of it me You put your hands all over my body and told me You told me you were ready For the big one, for the big jump I be..

  • PengoTV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Onur Tuna Olumsuz Yorumlar Bana Mutluluk Veriyor 02:37

Onur Tuna Olumsuz Yorumlar Bana Mutluluk Veriyor

Mucize Doktor'da, Doktor Ferman'ı Canlandıran Onur Tuna, Fox TV Yeni Sezona Merhaba Partisinde UçanKuş TV Objektiflerine Açıklamalarda Bulundu. Onur Tuna, Gecenin Anlam Ve Önemi Hakkında “Bu Gece Kanalımıza Destek Vermey..

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Mark Ronson - Uptown Funk 04:30

Mark Ronson - Uptown Funk

Uptown Funk Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do Do, do, do, do, do, do, do, do, do This hit, that ice cold Michelle Pfeiffer, that white gold This one, for them hood girls Them good gi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

8 Sinema Salonu Sırrı 05:55

8 Sinema Salonu Sırrı

Sadece Çalışanlarının Bildiği Ve Sizin Asla Hayal Edemeyeceğiniz 8 Sinema Salonu Sırrı..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor 01:18

Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor

Adıyaman’da 7 dil bilen Mehmet Yaşar Yörük, evlenmek için bildiği her dilde kısmet arıyor. Üç çocuğu olan ilk eşinden ayrılan Mehmet Yaşar Yörük, Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca, Romanca, Latince ve Kürtçe biliyor. M..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar #nostaljimüzik #hayalperest 02:25

Hayalperest - Zehirli hançer (2012 Kayıt) #nostalji #nostaljişarkılar

Piyasadan kaldırılmış eski bir kayıtım en güzel yıllarımı yaşadığım zamanlarda okuyup kayıtını almıştım sevenleriminde dinlemesini istedim eskilere doğru baya gittim ilk dinleğimde umarım beğenirsiniz iyi dinlemeler.! AB..

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkılar #mixtapemüzik  #hayalperest 02:50

Hayalperest - Mixtape P1 (Official Music New) #mixtape #mixtapeşarkıla

Mixtape Listesi Orjinal Müzikleri 0:00 Hayalperest - Kendine İyi Bak https://youtu.be/6brcZ6HemU4 0:16 Hayalperest - Makale https://youtu.be/0eZCbUU_lx0 0:33 Hayalperest - Göçüp Gitmek Kapı da https://youtu.be/bXAZhZA..

Sezen Aksu ve Seda Sayan Arasında Buzlar Eriyormu!! 06:23

Sezen Aksu ve Seda Sayan Arasında Buzlar Eriyormu!!

Seda Sayanın kiracı polemiği yüzünden başlayan aradaki yanlış anlaşılmalar yerini iltifatlara bıraktı.Konuyla ilgili detaylarımız haberimizde.....

  • ANKA tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Hangi Ünlünün Evine Taşındı!! 01:42

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Hangi Ünlünün Evine Taşındı!!

Uzun zamandır oturmak için hayallerindeki evi arayan ünlü çift,sonunda Murat Boz'un boğaz manzaralı muhteşem viilasına taşınıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 8 yıl önce