#Kiracı olanların Çok İyi bildiği 7 Şey

TSK'da 01:48

TSK'da "İhtiyat Pilot" Dönemi Başlıyor

TSK'da İhtiyat Pilot Dönemi Başlıyor 15 Temmuz gecesi şehit olanların çocukları askerlikten muaf olacak, silah altında olanlar ise terhis edilecek. Hava Kuvvetleri'nde pilot ihtiyacı için de yeni bir uygulama başladı...

Sivilcelerimden Nasıl Kurtuldum  Cilt Bakım Rutinim 10:41

Sivilcelerimden Nasıl Kurtuldum Cilt Bakım Rutinim

Özellikle yaglı ciltlere sahip olanların ,sivilcelerinden kurtulmak isteyenlerin nelere dikkat edilmesi gerekli hususları içeren video.....

  • Kadınca tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vücut Artıkları ile Yapılan Şeyler - Hassas Mideliler İzlemesin 03:04

Vücut Artıkları ile Yapılan Şeyler - Hassas Mideliler İzlemesin

Bu videoda idrar, kulak kiri, kesilmiş tırnaklar gibi insan vücudu artıklarının en ilginç ve en iğrenç kullanımlarını derledik. Ancak baştan uyaralım: Midesi hassas olanların bu videoyu izlemesini kesinlikle önermiyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısa Boyun Avantajı 00:05

Kısa Boyun Avantajı

Boyu kısa olanların avantajı Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dunning Kruger Sendromu Nedir 03:15

Dunning Kruger Sendromu Nedir

Daha az bilgi sahibi olanların, daha fazla bilgi sahibi olanlardan daha fazla bilgi sahibi olmalarını zannetmeleri durumu. Yani cahil cesareti...

Meryem 22. Bölüm Fragmanı 00:40

Meryem 22. Bölüm Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı yayında! Oktay'ın annesi, Meryem ile yüzleşiyor! Savaş, ortadan kaybolan Meryem'i bulabilecek mi? Oktay'ın annesi ve Derin, yüzleşmek için Meryem'in karşısına çıkar. Oktay'a olanların tüm sorum..

IQ Testi 05:37

IQ Testi

Sadece IQ'su 150'den Fazla Olanların Geçebileceği Videoyu İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böbrek Taşı Olanlar Böbrek Sağlığı İçin Nelere Dikkat Edilmelidir 00:35

Böbrek Taşı Olanlar Böbrek Sağlığı İçin Nelere Dikkat Edilmelidir

Op.Dr.Mert Altınel Türkiye'de böbrek taşı olanların böbrek sağlığı için nelere dikkat etmelere gerektiğini anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu İnsanlar Çıldırmış Spor Hastalığı 04:55

Bu İnsanlar Çıldırmış Spor Hastalığı

Normal spor ile yetinemeyen üst seviye antrenman metodları geliştiren ve aşırı kaslı, esnek vücuda sahip olanların hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı 01:05

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma'nın böbrekleri iflas ediyor, kızlar için zor bir sınav daha başlıyor! Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanında, Hüma'nın sağlık sorunu herkesi tedirgin ediyor. Öte yandan Sumr..

Börü 1. Bölüm Teaser 00:43

Börü 1. Bölüm Teaser

Bazen Canavarlar Kazanır isimli bölüm, 28 Şubat Çarşamba, Saat 20:00'de Star TV'de! Türküm demekten mutlu olanların hikayesi, bizim için ve bizden kahramanların destanı!..

Börü Official Trailer 02:32

Börü Official Trailer

Bazen Canavarlar Kazanır isimli bölüm, 28 Şubat Çarşamba, Saat 20:00'de Star TV'de! Türküm demekten mutlu olanların hikayesi, bizim için ve bizden kahramanların destanı!..

Yeni Evleneceklere Öneriler 01:37

Yeni Evleneceklere Öneriler

Evlilik bilindiği üzere kutsal bir mecra. Karşılıklı anlayış ve saygıyla süren bu sürece daha yeni başlayacak olanların tavsiyelere ihtiyacı oluyor. Duguntrendy de bu yolda uzun zamandır birlikte yürüyen evlilerden yeni ..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boğaz Manzaralı Boş Mezar Yeri 18 Bin Lira 02:03

Boğaz Manzaralı Boş Mezar Yeri 18 Bin Lira

Boğaz manzaralı boş Mezar yeri 18 Bin lira İstanbul Ulus'ta gelir düzeyi yüksek olanların yaşadığı yerde 2011 yılında yapılan mezarlıkta bir mezar yeri 18 bin liraya satılıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 6 yıl önce
12 Maddede İlkokulda Aşık Olmak Nedir 03:29

12 Maddede İlkokulda Aşık Olmak Nedir

Bu Hayat Okulu videosunda ilkokulda aşık olanların yaşadığı 12 klasik durum var. Sevgisini şiddet ile göstermek, harçlıkları biriktirip aşık olunan kişiye hediye almak, sürekli kendini göstermeye çalışmak, günlüğüne iler..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif 04:58

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif

İftara ne pişirsem? diye düşünüp karar verememiş olanların imdadına koşacak birbirinden pratik 4 tarifimiz var: Tel şehriyeli patates köfte, fırında patates mücveri, patates röşti ve patates paçası! Üstelik hepsi her ha..

Çocuğuna Wasabi Yediren Baba 00:18

Çocuğuna Wasabi Yediren Baba

Uzakdoğu mutfağına ilgisi olanların çokça duyduğu wasabi dünyanın en acı besinlerinden biri. Bu hain babada bunu bilmesine rağmen çocuğunu yakan bir şaka yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 285 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan'ın Kuzeni 250 Bin TL Kefaletle Serbest Kaldı 09:27

Tarkan'ın Kuzeni 250 Bin TL Kefaletle Serbest Kaldı

2017'de Ercan Gönülkırmaz'ı kendi dükkanında yaraladıktan sonra dükkanı ateşe vererek feci şekilde ölümüne neden olanların yargılandığı davada, ünlü popçu Tarkan'ın kuzeni Servet Tevetoğlu'nun 250 bin lira kefaletle serb..

  • BETA tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gibiydi 01:46

Wuhan'da virüse yakalanıp iyileşen İngiliz anlattı- Kamyon çarpmış gib

Dünya çapında 5 binden fazla kişinin ölümüne yol açan Coronavirüs salgınında ölümler toplam vakaların sadece küçük bir kesitini oluşturuyor. Şimdiye kadar hastalığı atlatan ve taburcu olanların sayısı da 69 bini geçmiş d..

Gelecek güzel haberi bekliyorlar 01:13

Gelecek güzel haberi bekliyorlar

İzmir’de depremde yıkılan apartman enkazında arama ve kurtarma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Enkaz altında olanların yakınları ise ekiplerden gelecek güzel bir haber bekliyor...

15 Ocak'a Kadar HES Kodu İstanbulkart ile Eşleşmiş Olmalı 01:48

15 Ocak'a Kadar HES Kodu İstanbulkart ile Eşleşmiş Olmalı

15 Ocak'tan itibaren HES kodu eşleşmesi yapılmamış İstanbulkart'lar toplu taşımada kullanılamayacak. Koronavirüs taşıyıcılarının veya bu kişilerle temasta olanların kişiselleştirilmiş İstanbul kartları askıya alınacak...

Vaka sayısında korkutan artış 01:52

Vaka sayısında korkutan artış

MUTASYONLU VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. GÜNCELLENEN FİLYASYON REHBERİNDE, MUTANT VİRÜSLE ENFEKTE OLANLARIN KARANTİNA SÜRESİ UZATILDI. VAKA SAYILARINDAKİ ARTIŞ SÜRERKEN, MUTASYONUN GÖRÜLDÜĞÜ İL..

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti 02:21

“Misafir kabul etmeyin” uyarısı yapan polisi çaya davet etti

Korona virüs vaka haritasında kırmızı renkteki Amasya’da polisler evleri dolaşıp rastgele ayakkabı sayısı fazla olanların ziline bastı. Vatandaşlardan önlem amacıyla misafir kabul etmemelerini istedi. 66 yaşındaki bir va..

Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı 02:01

Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı

Türkiye'de aşılananların sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle üniversiteye başlayacak ve askere gidecek olanların aşılanması önem taşıyor. Uzmanlara göre, Delta varyantının artmaması da aşılamaya bağlı...

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay'ın annesi, Meryem'i ölümle tehdit ediyor! Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak Meryem'i sebep görür. Meryem'i getirdiği uçurum kenarında ölümle tehdit eder. Me..

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor 01:17

AB Saatlerin İleri Geri Alınmasını Tartışıyor

Avrupa Parlamentosu, yaz saati uygulamasının gözden geçirilmesini içeren karar tasarısının kabul etti. Mevcut sistemi eleştirenler, saatlerin altı ayda bir ileri veya geri alınmasının uzun vadede sağlık sorunları yaratt..