#Kiracı olanların Çok İyi bildiği 7 Şey

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017 04:08

Sana Dönmeyeceğim - Toprak ft. Berkay (Official Video) #2017

Toprak ve Berkay’ın birlikte yaptığı düet şarkı “Sana Dönmeyeceğim” isimli yeni şarkısını dinleme sayfasındasınız. Toprak (Ft.Berkay) – Sana Dönmeyeceğim Şarkı Sözleri; Benim sana verdiğim değerin Önemin sadece yarısın..

  • Aykut AKSU tarafından
  • 2.530 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah 07:23

2 Dünya Savaşında Kullanılan 5 Fantastik Silah

Bu videomuzda ise yukarıda bahsettiğimiz videonun ikincisinde ise şu silahları anlatıyoruz: 1- Enigma Öncelikle Enigma Makineleri rotor mekinazması sayesinde olaslılık üreten bir yapıya sahiptir ve 2. dünya savaşı sır..

Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

Demir Demirkan - Ask Var Ya 04:01

Demir Demirkan - Ask Var Ya

Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Geçen yılların ardından değ..

Göksel - Tam Da Şuan 03:45

Göksel - Tam Da Şuan

Hep bir şey eksik her şey yarım Bu mudur hayatım Dolmuyor boşluğu kalbin yarım Dilimde dolanmış hevesler yarım Keşke şu an yanımda olsan İşte tam da tam da şu an Keşke şu an aklına düşsem İşte tam da tam da şu an Bilir..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turbo Hd İzle ( Animasyon ) 1:36:19

Turbo Hd İzle ( Animasyon )

Hayalperest bir sümüklü böceğin en büyük hayali dünyanın en hızlı sümüklü böceği olmaktır. Kendisini diğer arkadaşlarından daha yavaş gören ve bu nedenle dışlanmış hisseden sevimli hayvanın başına sıradışı bir kaza gelir..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak'' 01:45

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak''

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) referandum konusunda Barzani'nin ısrarından geri adım atacağını savunarak, Evet' oyu diye bir şey yok, çünkü z..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Murat Kursun  Sevenler Gece Ölür 04:42

Murat Kursun Sevenler Gece Ölür

Durur zaman durur dünya Sevenlerin çıkmazında Yaşananlar olur rüya Her gecenin sabahında Bir an küser bir yıldız Ben kalırım hep yalnız Sanki senin yokluğunda Dem tutuyor insafsız Sevenler gece ölür bunu yalnız..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 05:24

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Malzemeler 2-3 adet kereviz 1-2 adet patates Yarım ayva Taze kereviz sapı 1 adet soğan 1 adet limon Yarım portakalın suyu 1 tatlı kaşığı un İçme suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı İlk olarak kerevizleri doğradıktan sonra ..

Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

Neden Kötü Yorum Yaparız 03:55

Neden Kötü Yorum Yaparız

Bilgisayarı açınca ya da o telefonu eline alınca ekranın karşısında sadece sen yoksun. Arkanda bi’ de kocaman önyargı duruyor. işte o yüzden yapıyorsun o kötü yorumları. O arkandakinden kurtulmazsan iyiyi güzeli hayatta ..

Üzerinden Otomobil Geçen Çocuk Sapasağlam Kalkıp Yürümeye Devam Etti 00:36

Üzerinden Otomobil Geçen Çocuk Sapasağlam Kalkıp Yürümeye Devam Etti

Evlerinin bahçe kapısından koşarak dışarı çıkan küçük çocuk, hızla gelen otomobilin altında kaldı. Üzerinden otomobil geçen çocuk, hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıp yürümeye devam etti. Hindistan'dan çekilen bir vide..

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu 00:30

Ata Demirel Alara Bozbey Sorularından Rahatsız Mı Oldu

Alara Bozbey’le yeni bir aşka başlayan Ata Demirer, önceki akşam BKM Mutfak Uniq çıkışında objektiflere yansıdı. Demirer, karşısında gazetecileri görünce, “Yeni bir şey yok bizde, boşuna duruyorsunuz.” diyerek espri yapt..

  • BETA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti 05:44

Barış Murat Yağcı'dan Olay Açıklama İrem Derici'den Vazgeçti

Son olarak İrem Derici ile adı aşk iddialarına karışan Murat Yağcı önceki gün yakın dostlarının katılımıyla doğum gününü kutladı. Sadece yakın dostlarını çağıran yakışıklı oyuncu, İrem Derici ile aşk iddialarına da son ..

  • BETA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Yurtçu Ve Deniz Baysal Aşkı Doludizgin Devam Ediyor 03:31

Barış Yurtçu Ve Deniz Baysal Aşkı Doludizgin Devam Ediyor

Barış Yurtçu Deniz Baysal aşkının detayları ortaya çıktı beni klip vaadiyle kandırdı Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ve “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde rol alan Deniz Baysal, önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı ..

  • BETA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce