#Kiracı olanların Çok İyi bildiği 7 Şey

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanmadan ilerliyor 05:46

Üniversite öğrencilerinin geliştirdiği sürücüsüz araç arazide zorlanma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması na katılan üniversite öğrencileri, sürücüsüz gidebilen arazi aracı geliştirdi. Aracın daha da geliştirilmesi ile bi..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Atiye - Abrakadabra 03:34

Atiye - Abrakadabra

Beni böyle kabul et Olduğum gibi Tanımaya çalış bir müddet Çöz, hadi.. Aklım haylaz Farksız çocuktan Kalbim doyumsuz Mevzu aşksa, Sev seveceksen şartsız koşulsuz… Seni severim ama kendimi daha çok Benimle iyi geçin havay..

Tarık Pabuççuoğlu Günümüz Oyuncularını Değerlendirdi! 07:01

Tarık Pabuççuoğlu Günümüz Oyuncularını Değerlendirdi!

Duymayan Kalmasın magazin programına katılan usta oyuncu Tarık Pabuççuoğlu en iyi jön sorusuna bakın neler söylemiş.Günümüzde çok başarılı oyuncularında yetiştiğini söyleyen usta birbiirnden ilginç açıklamalarda bulunmuş..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm 01:26

Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm

Dağhan, Selvi’yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi’nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi’nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir. Amacına ulaşmak..

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meyhane Şarkıları 2 - Analog Plak Kaydı - Fasl-ı Muhabbet 49:16

Meyhane Şarkıları 2 - Analog Plak Kaydı - Fasl-ı Muhabbet

Türk Sanat Müziği Ziyafeti size çok iyi gelecek...

Zula Oynuyoruz M4A1 07:00

Zula Oynuyoruz M4A1

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli zula oynadım iyi seyirler dilerim bu gün m4a1 ile çok eğlenceli oynadım bence iyi seyirler...

Muzlu Dondurma Yaptık 06:08

Muzlu Dondurma Yaptık

Hacıı Abi Kanalına Hoş Geldiniz Bu Videomuzda Muzlu Dondurma Yaptık. Tadı Çok Güzel Oldu Yapım Aşamasında Çok Eğlendik Umarım Sizde İzlerken Eğlenirsiniz. Daha iyi videolar izlemek için kanalımıza abone olun. Videomuzu b..

Tudor Tepkili Taraftarın Reaksiyonu Yersiz 03:20

Tudor Tepkili Taraftarın Reaksiyonu Yersiz

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, farklı Kayserispor galibiyetini beIN SPORTS'a değerlendirdi. Oyuncularnı tebrik ederek sözlerine başlayan Tudor, İyi başlamak çok, çok önemliydi. Gerçekten sahada iyi bir ruh o..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show  Brezilyalı Jessica May De Bağdat  Dedi 01:47

Beyaz Show Brezilyalı Jessica May De Bağdat Dedi

Türkiye'de çok sevilen oyuncu Jessica May’in çok iyi Türkçe konuşması dikkatlerden kaçmadı. Güzel Türkçe'nin yanında Bağdat şarkısını da oldukça iyi söyledi. Beyaz da şarkıya eşlik ederek Jessica May’le düet yaptı!..

  • BETA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Ve Boyun Fıtıklarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır 02:00

Bel Ve Boyun Fıtıklarında Manuel Tedavi Nasıl Uygulanır

Manuel tedavi yöntemi hasta iyi bir şekilde muayene edildikten sonra uygulanır. Manuel tedavi, hafif ve orta seviyeli boyun ve bel fıtıklarında çok yararlı bir tedavi yöntemi. Fakat çok ilerlemiş boyun veya bel fıtığında..

  • NABIZ tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saç Kestirirken Şarkı Yapmak 04:11

Saç Kestirirken Şarkı Yapmak

Saç kestirirken şarkı yapmak nasıl olur diye merak ettim ve denemeye karar verdim. Daha önce Türkiyede Yorumlarla Şarkı diye bir akım başlatmıştım şimdi de böyle bir konsept yapmaya ve bir çok iş yaparken aynı anda şarkı..

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Giden Araba Üstünde Köprüden Atlamak - Deli Mi Ne 10:14

Giden Araba Üstünde Köprüden Atlamak - Deli Mi Ne

Arkadaşlar bugün giden arabanın üzerinden köprüden geçerken nehre atlamayı denedim sizce başarılı oldum mu? Çok eğlenceli ve çok çılgın bir video oldu. Gerçek hayatta survivor nasıl yaşanılır bunu herkese göstereceğim. T..

  • JET TV tarafından
  • 224 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor  Star Wars: Episode VII - The Force Awakens 2:18:06

Yıldız Savaşları: Bölüm 7 Güç Uyanıyor Star Wars: Episode VII - The F

32 yıl önce sinema dünyasına damgasını vuran seri kaldığı yerden devam ediyor. Serinin 7. filmde bir çok yeni karakter filme dahil oluyor. Bunların başına Rey ve Finn karakterleri ön plana çıkmakta. Karanlık Taraf olan İ..

  • Film İzle tarafından
  • 3.861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Kafesteki Kadin Film İzle 1:36:31

Kafesteki Kadin Film İzle

Filmin Konusu Kötü sonuçlanan bir operasyondan sonra başkomiser Carl Morck uzun yıllardır çözümlenemeyen davaların peşinde koşan bir departmana çalışmak için atanır ve bazı davalara hiç bakmaması gerekirdi. Ama başkomise..

  • Tv Series tarafından
  • 1.521 görüntüleme
  • 7 yıl önce
THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Nefes - Dandini Dandini 03:52

Nefes - Dandini Dandini

Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Hangi ruha sahibim, Dünyada daha iyi miyim.? Kendini çok beğenmiş, Gerçekten zor biriyim… Aaaaahhh… Açarım sayfayı alırı..

Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce