#Kiracı olanların Çok İyi bildiği 7 Şey

Peynirli Poğaça Tarifi 10:36

Peynirli Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Çay bardağı sıvıyağ 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı seker 1 Tatlı kaşığı tuz 1 Paket kuru maya (isteyenler yarım paket yaş maya da kullanabilir) 4 Buçuk 5 su bardağ..

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet) 06:20

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet)

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu 19:59

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu

Meşhurlar gibi mi görünmek istiyorsunuz? Sizi çok iyi anlıyorum! İşte, burada size bütçeniz az olsa bile milyonerler gibi görünmenize yarayan harika ipuçları! Diğer bir deyişle, her kızın bilmesi gereken en iyi güzelli..

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle 1:29:52

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle

Tarım arazilerinin olduğu ağaçların yani insanların kendini iyi hissettiği nefes aldığı bir bölgede oluşturulan rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu batağına saplanmış ve ordan kurtulmak isteyen insanların bir araya geld..

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi 02:24

Karasal İklimde Cennet Hurması Yetiştirdi

Bir subtropik iklim meyvesi olan ve Trabzon Hurması olarak da bilinen Cennet Hurması, karasal iklimin hüküm sürdüğü Gümüşhane'de yetiştirildi. Torul ilçesine bağlı Tufaniye mahallesi sakinlerinden Selim Ertürk, Türkiye’d..

VELETKEN OYNADIĞIMIZ OYUNLAR !! - Gta Vice City 11:59

VELETKEN OYNADIĞIMIZ OYUNLAR !! - Gta Vice City

Herkese merhaba bu videomda veletken çok severek oynadığımız oyunlardan birisi olan gta vice city'i tekrardan oynadım ama farklılık olarak kural ihlali yapmadan oynamaya çalıştım umarım izlerken en az benim kadar keyif a..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin 04:17

Oruç Tutun Bağışıklığınız Güçlensin

Oruç tutmanın bağışıklık sistemine iyi gelip kuvvetlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, basit şeker ve karbonhidratlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekerek, sebze, meyve gibi bol lifli ve p..

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

Geleneksel Yöntemlerle Karamel Nasıl Yapılır 12:18

Geleneksel Yöntemlerle Karamel Nasıl Yapılır

Pastalarda, tatlılarda, kurabiyelerde kısacası bütün tatlılar arasında en çok tercih edilenler arasında birinci sıradadır, karamel. Peki bu kadar çok tercih edilen bir şey nasıl yapılıyor? Bu videoda geleneksel yöntemler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Son Mektup 04:48

Kutsi - Son Mektup

Aşıkların mahvolduğu bir şehirde Kendi payıma düşeni yaşıyorum Sensizliğin dünden büyük gücüyle Adım adım bu engeli aşıyorum Bugün senden vazgeçiyorum Gözyaşlarıyla gidiyorum İkimizden biri acı çekecekse Kendimi ..

Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika) 1:35:17

Kara Şimşek - Golyat'ın Dönüşü (95 Dakika)

1982-1986 yılları arasında NBC de yayınlanan ve tum dunyada populer olan Kara Şimşek (Knight Rider) dizisinin en çok aksiyon içeren bölümlerinden birini sizin için seçtim ve düzenledim.Michael Knight ve KITT için bu defa..

  • Tv Series tarafından
  • 23.665 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı 02:18

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı

Çekilen videodan gördüğümüz kadarıyla, normal şartlarda hiç kimsenin kurtulamayacağı bir kaza olmasına rağmen, herkesin kurtulması çok büyük bir şans oldu. Eski Hava Kuvvetleri Ambulans şoförü Tom Bond, kazaya tanık oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çoğu Kişinin Güldüğü Ama Bazılarının İçini Derinden Acıtan Viral Köpek 00:50

Çoğu Kişinin Güldüğü Ama Bazılarının İçini Derinden Acıtan Viral Köpek

İlk başta sanki ufak bir kız çocuğuymuş gibi görünse de o bir köpek. Doğası gereği dört bacağının üzerinde olması gerekiyor, ancak iki bacağı üzerindeyken sırtındaki çantayla minik minik koşan bir çocuğu andırıyor. Hemen..

  • JET TV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Krizi ABD'yi Zor Duruma Soktu 02:04

Katar Krizi ABD'yi Zor Duruma Soktu

Çok sayıda ülke terörizme destek olduğu gerekçesiyle Körfez’in bu küçük ülkesiyle ilişkilerini kesti. Amerika tartışmanın daha fazla içine girerse çok şey kaybedebilir..

Köpekleri̇n Sahi̇pleri̇ İle İlk Tanıştıkları Anlar 01:23

Köpekleri̇n Sahi̇pleri̇ İle İlk Tanıştıkları Anlar

KÖPEKLERİ HERKEZ SEVER KİMİLERİ ONLARI EVİNDE BAKMAK İÇİN SAHİPLENİR BU ÇOK GÜZEL BİR ŞEY AMA PEK ÇOK KİMSE ONLARINDA BİRER CAN TAŞIDIĞINI DUYGULARI OLDUĞUNU UNUTUP BİR SÜRE BAKTIKTAN SONRA SOKAĞA YADA HİÇ BİLMEDİĞİ GÖRM..

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener'den Demet Akalın'ı Kızdıracak Sözler 1 Aralık 2017 02:15

Hande Yener'den Demet Akalın'ı Kızdıracak Sözler 1 Aralık 2017

Aylin Coşkun ile birlikte gittiği bir kutlamadan çıkarken konuşan Hande Yener'in ''Biz ABD ile Kuzey Kore Gibiyiz'' ve ''Bir İnsanın Konseri Yerine Çanta Konuşulması Çok Üzücü Bir Şey'' şeklindeki sözleri Demet Akalın'ı ..

  • BETA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Esmiyor 02:39

Neden Esmiyor

Son zamanlarda havalar normal değerlerin oldukça üzerinde! Hele mevsim yaz olunca, ne kadar ince giyinirsen giyin ya da ne kadar bulunduğun ortamlarda ne kadar klima, vantilatör gibi soğutucular olursa olsun, sıcaklara d..

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir 01:48

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir

Çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivitenin en belirgin iki belirtisi; herhangi bir konuya dikkat verememe durumu ve aşırı hareketliliktir. Dikkat eksikliği olan çocuklar, sadece sevdikleri şeylere rahatlıkla odaklan..

  • NABIZ tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir 01:48

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir

Çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivitenin en belirgin iki belirtisi; herhangi bir konuya dikkat verememe durumu ve aşırı hareketliliktir. Dikkat eksikliği olan çocuklar, sadece sevdikleri şeylere rahatlıkla odaklan..

  • NABIZ tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Seneler 05:32

Müslüm Gürses - Seneler

Müslüm Gürses Seneler Dinle Şarkı Sözleri : Nasıl gelip geçti bunca seneler Farkına varmadan bir rüya gibi Bazen mutlu oldum bazen dert küpü Akıp akıp gittim deryalar gibi Nasıl gelip geçti bunca seneler Çok şeyle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzlemesi Pek Bir Zevkli Araç Parkı (Edep İçerir) 04:37

İzlemesi Pek Bir Zevkli Araç Parkı (Edep İçerir)

Keşkem ilk video daha uzun olsaymış diyorum. ayrıntı izlemesi çok zevkli bir şey. İkinci videodaki adap da çok hoşuma gitti...

  • JET TV tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülden - Mendil 03:54

Gülden - Mendil

Mendil şarkı sözleri ile Kör bir sızı vuruyor inceden inceden Merhem getirme yaram içerden Kaç yıl oldu özledim söylemeden ölmem Azına tutkunum çok bi’şey istemem Gözyaşını sildiğin mendilin olayım Koy beni gömleğinin..

Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel 04:27

Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel

Reynmen’in youtube’daki rekoru hakkında yorumu istenen sanatçı “Herkes barıştı. Popüler kültür böyle bir şey. Reynmen’in tıklanma olayı bence gerçek. Sosyal medyada çok tıklanan, merak edilen biri. Normal olabilir. Milyo..

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne 03:47

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne Müzik Dinle Şarkı Sözleri Burаdа oturup böyle konuşurken, içime bir şey dert oluyor Sorun değil isteksiz olmаn, hаngi dаlı tutunsаm kuruyor Düşünmeden konuşmаk fаydаsız Amа biliyorum sen..