#Kiraz Çiçekleri güler tuncer müzik dinle

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşe Karaböcek  Yağmur Ağlıyor 04:53

Neşe Karaböcek Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için, Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin, hayâl oldun şimdi, Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim, Seni nasıl çözemedim Bugün resmini indirdim duvardan, Duvar ağladı ben ağladım ..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Sanat Müziği - Eskimeyen Altın Şarkılar (Kolaj) 1:53:01

Türk Sanat Müziği - Eskimeyen Altın Şarkılar (Kolaj)

Altin Sarkilar Adanin Yesil Camlari Altin Sarkilar Bakmiyor Cesm-i Siyah Altin Sarkilar Bir Dalda İki Kiraz Altin Sarkilar Bir Gece Ansizin Gelebirim Altin S.......

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Safiye Soyman - Sallasana 03:14

Safiye Soyman - Sallasana

Şarkı Sözleri Bir dalda iki kiraz Biri al biri beyaz Eğer beni seversen Mektubunu sıkça yaz Sallasana sallasana mendilini Akşam oldu göndersene sevdiğimi Sallasana sallasana saçlarını Akşam olsun söyleyeyim suçlarını Bi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana 04:09

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana

Adem Gümüşkaya - Sorarım Sana Dinle Sorarım Sana şarkı sözleri ile Unutur muyum o güzel günleri? Mazi kıymetlidir kalbe dokunur Verilen sözlerin hepsi yalan dolan Son defa baktığım gözden okunur Bu işin sonunu düşün..

İşportacı Kız  Filiz Akın 01:15

İşportacı Kız Filiz Akın

Cilveli Kız filminde ise Okşan rolünde oynamaktadır. Hayrullah Bey oğlunun bu kızla evlenmesine izin vermez ancak Aydın çoktan ona aşık olmuştur bile. Bir türlü onu kararından vazgeçiremez babası. Güzel sanatçı Filiz Akı..

Meyveleri Sulu Boyayla Boyayarak Öğreniyoruz 10:22

Meyveleri Sulu Boyayla Boyayarak Öğreniyoruz

Kolay yolla meyveleri çizip, boyayabiliriz...

  • KAPALI SET tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz 04:09

Eğitici Çizgi Film Meyve Salatası Meyveleri Öğreniyoruz

Bugün biz meyve salatası yapacağız. Onun için muz, karpuz, üzüm, kivi, armut, portakal ve kiraz kullanacağız. Bizim salatımızın tadına bakmak ister misiniz? Afiyet olsun!..

Kirazı Vücudunun Her Yeriyle Yiyen Bebe 00:40

Kirazı Vücudunun Her Yeriyle Yiyen Bebe

Zavallı bebenin yüzüne kirazı boca eden vicdansız anayı ve bebenin masumiyetini izliyoruz arkadaşlar. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli Nikah Öncesi Kocaeli’nde Coşturdu 04:01

Mustafa Ceceli Nikah Öncesi Kocaeli’nde Coşturdu

Altın Kiraz Festivali’nin ikinci gününde sahne alan Mustafa Ceceli, binlerce hayranını coşturdu. Havai fişeklerin altında, nikah öncesi konserini veren Ceceli’nin neşeli hali dikkat çekti...

  • ANKA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İki Aşk Arasında Kalsanız Ne Yapardınız 03:39

İki Aşk Arasında Kalsanız Ne Yapardınız

Beyaz, konuklara Kiraz Mevsimi dizisindeki gibi İki aşk arasında kalsanız ne yapardınız? diye sordu ve samimi cevaplar aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk -Kim Cıbıl Cıbıl Dedi 02:26

Ver Elini Aşk -Kim Cıbıl Cıbıl Dedi

Oyuncular: Sevda Erginci (Ayperi), Ali İl (Kaan), Gülsün Sare Fil (Su), Köksal Engür (Eminağa), Asuman Dabak (Mine), Hakan Pişkin (Fedai), Ceren Koç (Lalin), Büşra Çam (Kiraz), Mesut Yılmaz (Mesut), Gamze Demirbilek (Ayt..

  • ANKA tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 4. Bölüm 2.Fragmanı 00:59

Ver Elini Aşk 4. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kiraz, tüm bildikleriyle sırları ifşa mı edecek? Emin Ağa'nın oyunu Kaan'ı kandırmaya devam edecek mi?..

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar! 02:37

Ver Elini Aşk - Ah O Bakışlar!

Ayperi'nin, Kaan ile olan duygusal yakınlıkları, Lalin ve Oğuz'un eğlenceli karşılaşmaları, Mesut'un ilk görüşte aşık olduğu Kiraz ile olan anları, Emin Ağa'nın yumuşak kalbi ile baktığı anlar... İşte, Ver Elini Aşk kara..

  • ANKA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Züğürt Ağa - Şener Şen Film İzle 1:34:21

Züğürt Ağa - Şener Şen Film İzle

Haraptar adlı köyün haşmetli ağası (Şener Şen), her gün yeni bir karı isteyen babası Abdo'yla yaşadığı yörede egemenliğini sürdürürken her şey tersine gelişir. Yanaşmalarının küçük kızıyla gerdeğe giren baba, yaşamını yi..

  • PengoTV tarafından
  • 8.756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banana Split Milkshake Nasıl Yapılır 04:48

Banana Split Milkshake Nasıl Yapılır

Banana Split Milkshake için Malzemeler: 1 dondurulmuş Muz 1 çay kaşığı Kakao 1 yemek kaşığı Hindistan Cevizi Yağı 1/4 bardak Badem Sütü Vanilya Özütü Muz Kiraz..

Banana Split Nasıl Yapılır 03:46

Banana Split Nasıl Yapılır

1 Muz 3 top dondurma Kiraz 100 gram çikolata 100 ml krema Kremşanti..

Sashimi Nasıl Yapılır 09:57

Sashimi Nasıl Yapılır

50 gram Levrek 50 gram Somon 2 adet Kiraz 2 adet Cherry Domates Nane Sos için: 1 yemek kaşığı Soya Sos 3 yemek kaşığı Sirke 1 yemek kaşığı Su 1/2 yemek kaşığı Şeker Tuz..

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan 05:21

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan

geçtim evin başından hem geçtim hem seslendim hepisinden ziyade yarimi göreslendim evin dibi bahçeluk kırmadum pazisini allahım boyle yazdi alnumun yazisini yar evunuz var midur dört yani duvar midur ben seni seveyir..

Kan sulandırıcı kullananlar dikkat! 01:15

Kan sulandırıcı kullananlar dikkat!

Kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Nuri Kurtoğlu’ndan kan sulandırıcı ilaç kullananlar için önemli uyarı. Bazı meyveleri yerken çok dikkatli olunmalı...

Elektrikli müzikli korkuluk! 01:07

Elektrikli müzikli korkuluk!

BURSALI ÇİFTÇİ DAĞDAKİ BAHÇESİNE KİRAZ AĞAÇLARI EKMİŞTİ. BAHÇESİNE YABAN HAYVANLARI MUSALLAT OLUNCA AĞAÇLARA PİLLİ RADYO ASTI. BULDUĞU FORMÜL İŞE YARADI...

Barış Manço - Ayı 04:40

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Evim Lokanta- Pastane Pizzası 04:24

Evim Lokanta- Pastane Pizzası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 20. Bölüm'de Pastane Pizzası tarifi verdi! Pastane Pizzası MALZEMELER Hamuru için: 6 Su Bardağı Un 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Tatlı Kaşığı Şeker 2,5 Tatlı Kaşığı Maya 1 Su Bardağı Süt 1 S..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aşk oyunları başlıyor! Ayperi'nin babası Hayri, Kaan'a son sözünü söylüyor! Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..