#Kirk hammett

Kalben - Ömür Geçmez 03:16

Kalben - Ömür Geçmez

Düşer yüzün Yüzünde bir hüzün kalır Tebessümün bana küser Hikayenin içinde kırk tilki döner Değmez sana kuyrukları Bana değer Gençlik biter Alışkanlıklar düşmana keser Evler, otobüsler, bankalar ve ofisler En bildiğin y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Söyleyen Dayıya Eşek Şakası 00:44

Türkü Söyleyen Dayıya Eşek Şakası

Dayının içinden gelmiş kırk yılda bir türkü söyleyeyim demiş onunda içine etmişler. Dayı tam keyfe..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gdo Karakedi Kediyi Bırak Kediyi 01:17

Gdo Karakedi Kediyi Bırak Kediyi

Kırk Tane Elması Pilav Tenceresinin İçine Mi Koydun Komik Sahne İzle..

Hakan Taşıyan - Sensiz İki Gün 05:13

Hakan Taşıyan - Sensiz İki Gün

Nere gizlendimse aşikar oldum Hedefte gördüler sensiz iki gün Dertler avcı oldu ben şikar oldum İnsafsız vurdular sensiz iki gün Ayağıma prangalar taktılar Gözlerimi dağladılar yaktılar İki koldan bir alnımdan çak..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello) 02:01

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello)

Ötme bülbül ötme şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryaya yönelmiş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küll..

Yabancı Gelinler En İyi Türk Kahvesini Yapmak İçin Yarıştı 01:17

Yabancı Gelinler En İyi Türk Kahvesini Yapmak İçin Yarıştı

Antalya'da, Manavgat Yaşam ve Kültür Derneği (MAYDER) tarafından düzenlenen Kırk Yılın Hatırına Yarışsana adlı Türk kahvesi pişirme yarışmasında, yabancı gelinler en iyi Türk kahvesini yapmak için yarıştı...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Popüler Oyuncaklarından Olan LEGO'nun 60 Yıllık Hikayesi 02:11

Dünyanın En Popüler Oyuncaklarından Olan LEGO'nun 60 Yıllık Hikayesi

Dünyanın en popüler oyuncaklarından olan LEGO, 60 yaşında. 2. Dünya Savaşı sonrası Danimarka'dan çıkan küçük plastik tuğlaların hikayesini yaratıcısının torunu ve şu anki sahibi Kjeld Kirk Kristiansen anlatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Konseyi 48.Bölüm Survivor 2018 21:38

Ada Konseyi 48.Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'in kırk sekizinci bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında elenen isim belli oldu.....

  • BETA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
12 Monkeys 4. Sezon Teaser 00:13

12 Monkeys 4. Sezon Teaser

12 Monkeys 4. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 15 Haziran Cuma Günü Syfy'de » Oyuncular: Aaron Stanford, Amanda Schull, Emily Hampshire, Kirk Acevedo..

Uruguay'da Erik Dalı Oynanan Düğün 04:00

Uruguay'da Erik Dalı Oynanan Düğün

Uruguay'ın başkenti Montevideo'da, Türk gelin İlayda ile Uruguaylı damat Carlos'un düğününde Burdur yöresinin Erik Dalı oynandı.Damat ve arkadaşları kırk yıllık Burdur'lu gibi,gayet güzel ve yaratıcı figürlerle dansın ha..

  • JET TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 6 yıl önce
12 Monkeys 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:30

12 Monkeys 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

12 Monkeys 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Temmuz Cuma Günü Syfy'de 12 Monkeys 4x10 The Beginning Part 1 & 4x11 The Beginning Part 2 Promo/Preview (Series Finale) 12 Monkeys Season 4 Episode 10 ..

Gideon Rants At His Party - Season 1 Ep. 3 - APB 01:12

Gideon Rants At His Party - Season 1 Ep. 3 - APB

Police work isn’t rocket science. It’s harder. Inspired by true events, APB is a new police drama with a high-tech twist from executive producer/director Len Wiseman (LUCIFER, “Underworld”) and executive producer/writer ..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Alamatra - Çaykara Horonu 04:20

Alamatra - Çaykara Horonu

Elif dedum be dedum Yar ben sana ne dedum Yar senun hatiruna Anana ana dedum İpekli has peştemal Kırk taraftan paklidur Bilsenuz yureğume Nasi sirlar saklidur Bu dağlarun başi bir Beş parmağun beşi bir Oyle bir sevda ..

İngiltere' deki Hint Düğününde Çıkan Kavga 01:43

İngiltere' deki Hint Düğününde Çıkan Kavga

İngiltere Wolverhampton Ramada Otel'de gerçekleşen bir Hint düğününde yaşanan kavganın görüntüleridir. Mekan sahipleri ''kırk yıldır bu işi yapıyoruz, ilk kez bir kavga yaşandı' demiş. Bu bir tesadüf mü?..

  • JET TV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişler 01:42

Tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişler

Biz olsak kırk defa müdahale eder, 100 defa yardım ederdik. Çocuk harika anne babası daha da harika..

  • PengoTV tarafından
  • 207 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ferdane Kurt neden öldürüldü- 02:16

Ferdane Kurt neden öldürüldü-

FERDANE KURT, KOCA ŞİDDETİNDEN KAÇARAK MALATYADAN İSTANBULA GELMİŞ, KALDIĞI OTEL ODASINDA BİR CANİ TARAFINDAN HUNHARCA KATLEDİLMİŞTİ... KILI KIRK YARAN POLİS KATİL ZANLISINI, ALTINŞEHİR'DE YAKALADI..

Aşık Veysel  Uzun Ince Bir Yoldayım 04:41

Aşık Veysel Uzun Ince Bir Yoldayım

Uzun İnce Bir Yoldayım Gidiyorum Gündüz Gece Bilmiyorum Ne Haldeyim Gidiyorum Gündüz Gece Dünyaya Geldiğim Anda Yürüdüm Aynı Zamanda İki Kapılı Bir Handa Gidiyorum Gündüz Gece Uykuda Dahi Yürüyom Kalmaya Sebep Arı..

Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salim Dündar Aynalar 03:35

Salim Dündar Aynalar

Harmanım ben harmanım Kırk satırlık fermanım Yok dizinde dermanım Eyletmen beni Söyletmen beni Ağlatman beni Aynalar aynalar İster anam darılsın İster babam darılsın Vuran elim kırılsın Hüznüm sizde görünür Saçım beya..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak 05:03

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak

Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle 2:12:05

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle

Star Trek: Bilinmeze Doğru izleStar Trek Into Darkness izle 1960larda başlayan Uzay Yolu macerası 12. filmiyle birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor.Star Trek Film olarak 7 bölüm yine 7.filmden başlayarak 4 bölüm Y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..