#KiŞ

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Sibel Can'ın Harbiye Açıkhava Konserine Ünlü Akını 07:24

Sibel Can'ın Harbiye Açıkhava Konserine Ünlü Akını

Turkcell Yıldızlı Geceler etkinliği kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Sibel Can, konsere “Seyyah” şarkısıyla başladı. “5 Dakika” ve “Üşüyorum” şarkılarıyla geceyi ısıtan sanatçıya “Kış..

  • BETA tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cup Cup Kaplumbağa - Okul Öncesi Anaokulu Çocuk Ve Bebek Şarkıları 02:07

Cup Cup Kaplumbağa - Okul Öncesi Anaokulu Çocuk Ve Bebek Şarkıları

Şarkının Sözleri: Küçük tatlı kaplumbağa Nereye gidersin sen Minicik ayakların ve Sırtında evin ile Benim güzel kaplumbağam Haydi atla denize Minik tatlı kaplumbağa Haydi yüz cup cup diye Minik tatlı kaplumbağa K..

  • ÇocukTV tarafından
  • 365 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karda sıcak bir bulmak... 00:08

Karda sıcak bir bulmak...

Bu kulübenin içinde ısınalım, gönüllüler :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı 05:13

Gastronomi kenti Gaziantep kırmızıya boyandı

Gaziantep’te haftalardır etkili olan yüksek sıcaklık, kış sofralarının vazgeçilmezi haline gelen kurutmalıklarla yaradı. Sıcak havalarla birlikte kurutulmaya başlanan biber ve patlıcan gibi sebzeler, kenti kırmızıya boya..

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor 01:39

Avrupa Yeniden Eve Kapanıyor

Koronada ikinci dalganın yaşandığı Avrupa'da yeniden sıkı tedbirler alınıyor. Avusturya'da genel karatina ilan edildi. Almanya Şansölyesi Merkel ise Önümüzdeki kış hepimizden çok şey isteyecek dedi...

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi 00:42

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi

Vişne mevsiminin en büyük zorluğudur vişne çekirdeklerini ayıklamak. Çünkü reçel de yapsanız, konserve de yapsanız, dondurucuya da atsanız en fazla vakit alan kısmı çekirdeklerini ayıklamaktır. Ben de kendimce en pratik ..

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece 40:18

Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser 01:44

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

Game of Thrones Final Sezonu İle 14 Nisan Pazar Günü Seyredelim.com'da Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yo..

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi 04:07

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi Dinle Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda..

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Şahin Kendirci - Adana'ya Gel Gidek 04:04

Şahin Kendirci - Adana'ya Gel Gidek

Şahin Kendirci - Adana'ya Gel Gidek Dinle Söz - Müzik: Halim Limoncu Düzenleme: Suat Sakarya Yönetmen: Ahmet Duran Şarkı Sözleri: Adana’ya gidek mi? Şalvarından giyek mi? Kebabından yiyek mi? He ya gardaş gel gidek Gi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.757 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin 04:59

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin

Beklediğim Ne Varsa Sensin şarkı sözleri ile Tünemiş kuşlar gibiyim enkaz gemilerde Bırakıp gitmişsin beni bomboş şehirlerde Kış ısırır zorlu geçer ıssız sahillerde Tek parçayken de eksiktim malum nedenlerle Önümde ku..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti 01:43

Sera domatesini sıkıp, suyunu içti

SON ZAMANLARDA UZMANLAR HEM KORONAVİRÜSTEN KORUNMAK İÇİN HEM DE SAĞLIKLI KALABİLMEK İÇİN SÜREKLİ UYARIYOR... KIŞIN KIŞ YAZIN YAZ MEYVE SEBZELERİNİ TÜKETİN DİYE... ANTALYA'DA YILLARINI SERA SEBZECİLİĞİNE VEREN BİR ÇİFTÇİ ..

Geceden sabaha balık hali 02:14

Geceden sabaha balık hali

Kış aylarının gelmesiyle deniz ürünlerine ilgi artarken, İstanbul Su Ürünleri Hali’nde her gece balıkçıların sabaha kadar sürecek hareketli mesaisi başlıyor...

Koronavirüse karşı hamsi! 02:22

Koronavirüse karşı hamsi!

HAFTADA 3 GÜN HAMSİ TÜKETMEK, KORONAVİRÜSE KARŞI DİRENCİ ARTTIRIYOR... NASIL DERSENİZ, KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ÖNEMLİ YER TUTAN D VİTAMİNİNİ, GÜNEŞİ NADİR GÖRDÜĞÜMÜZ BU KIŞ AYLARINDA EN ÇOK HAMSİDEN ALABİLİYORUZ... AMA PİŞ..

Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu başladı 02:48

Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu başladı

Doğu Anadolu'nun en büyük ikinci gölü olan ve kış aylarında yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde, buz üstünde atlı kızakla gezinti keyfi yaklaşık bir ay gecikmeli başladı...

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi 01:45

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE İÇİNİZİ ISITACAK BİR HABERLE DEVAM EDELİM..YALOVA'DA YAŞIYOR ZELİHA NİNE, VE TAM 117 YAŞINDA..BU YAŞINDA ELİNDE ŞİŞLERİ YÜNÜ, HİÇ DURMANAN ÇORAP ÖRÜYOR. ÖRDÜĞÜ O BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇORAPLARI DA SOĞUK ..

'Askıda yemek var' 02:40

'Askıda yemek var'

BİR YEMEK ŞİRKETİ İLE EVSİZLERE DESTEK VEREN BİR DERNEK GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ... TAM DA BU SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE, İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 'ASKIDA YEMEK' PROJESİ BAŞLATTI... ŞİMDİ GELİN ONLARA KONUK OLALIM... MUTFAK AŞAMASI..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm 2:17:27

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm

Ömer Zafer’in PeşindenCan dostu Arif’in ettiği intikam yeminini sürdüren Ömer, Zafer Erbay’ı kıstırmak için yeni yollar aramaktadır. Ömer, Solaklı’nın Zafer’in adama olduğunu ve Zafer’e ulaşmanın yolunun Solaklı’ya yakı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi 02:47

İşte Sağlık Bakanlığı'nın -Hava Hastanesi

Ambulans uçaklar, dağ taş, kar kış demeden her türlü koşullarında vakalara anında müdahale edebiliyor. Ambulans uçaklar, gerektiği zamanlarda adeta bir ‘hava hastanesine’ dönüşebiliyor. Vatandaşların ihtiyaçlarına göre h..