#Kişisel bakımdan aşırı haz alan keçi

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor 01:17

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor

15 Haz 2017 tarihinde yayınlandı Avrupa Birliği'nde seyahat edenler bundan böyle cep telefonları ile konuştuklarında, mesajlaştıklarında veya veri hizmetlerini kullandıklarında roaming ücreti ödemeyecek. Konu 10 yıl tart..

Bilinçaltı Karıştırıcı Resim Çizen Adam 01:05

Bilinçaltı Karıştırıcı Resim Çizen Adam

Görüntüde değişik şekillde resim çizen adamı izlicez.Yani adam resim çizerken çıplak kadın haz almış onu kafanıza çakıcak hayretle izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
On Çeşit Çiçekli Çörek Yapımı 02:30

On Çeşit Çiçekli Çörek Yapımı

Çeşitli şekillerde çörek yapım tekniği öğrenelim.yapması ve seyretmesi keyifle haz alacağınız çok iyi bir video...

  • Cowboy tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Soral ile 15 Soru 01:56

Hande Soral ile 15 Soru

Hande Soral gerçek bir kedi insanı ve dondurmadan haz etmiyor. Daha fazlası için videomuzu izleyin...

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüz Yüze  2. Bölüm   Önizleme 07:22

Yüz Yüze 2. Bölüm Önizleme

Yapımcılığını TIMS&B’nin üstleniği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı, Show Tv’de yayın hayatına başlayacak olan; merakla beklenen yeni dizi ‘Yüz Yüze’ 2. Bölümü ile seyirc..

  • ANKA tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğündeki Köpeklere Dalan Kedi 01:22

Düğündeki Köpeklere Dalan Kedi

Düğün çekimine aile sakinlerinden olan kediyi de dahil etmişler ama düğüne gelen davetlilerin köpeklerinden pek haz alamamış olmalı ki köpeklere daldı...

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Kandil Artık Uzak Hedef Değil' 03:13

'Kandil Artık Uzak Hedef Değil'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yeni Şafak'ın sosyal medya canlı yayında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu Kandil operasyonuyla ilgili 'Kandil hiç gündemimizden çıkmadı. Kim Türkiye'ye karşı haz etmiyorsa e..

Akıllı Telefonları Kapatın! 06:05

Akıllı Telefonları Kapatın!

Dijital faşizmin sahiplerinin resmi gazetesi olan The Economist’in kapaklarına güle oynaya bakılmaz!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Salih Yılmaz-Lusnika 03:29

Salih Yılmaz-Lusnika

Salih Yılmaz - Lusnika - Dolunay Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Hemşince Meg ağçikme hazai Kiçme darin bidziga Arçiu haz ağadzes Himi marğan onuşa Lusnikan lusazcuni Lerine oğnuknive Baç enelu ge..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sagopa Kajmer - 366.Gün 03:57

Sagopa Kajmer - 366.Gün

---366.GÜN--- 1.RAP Kurulu bir makinayım ,ya arıza yaparsam? İstemediğim halde ya devrelerimi yakarsam ? Dik durmam gerek,ya yere yıkılırsam? Ya bir çuval inciri mahveden ben olursam? Bir daha düşünecek olsam aynı yan..

  • PengoTV tarafından
  • 2.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Aza -Rimel - Official Video 03:15

Aza -Rimel - Official Video

LYRICS INTRO daymn! where am i? who r u? angel ov death *haha* my life itz all fuked up mayn dere ain no ressurrection dere aint no heaven *haha* VERSE 1:RAW RHYMER raised az a teen at karachi buh waz bo..

 İbrahim Sadri   Gülce 03:15

İbrahim Sadri Gülce

Uçurumun kenarındayım hızır Bir dilber kalesinin burcunda Vazgeçilmez belaya nazır Topuklarım boşluğun avucunda Derin yar Adımı çağırır Kaldım parmaklarımın ucunda Uçurumun kenarındayım hızır Bir gamzelik rüzgar yetecek..

  • Candy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Samo - Olamazlar 02:01

Samo - Olamazlar

Olamazlar şarkı sözleri ile Ey Mahlem tehlikeli agacım Heryerde silah sesleri sesiz ol Flow X2 Yok bizde yok Azalıyo Sanırım zamanım azalıyo Gitdikce bu yoldan haz alıyom Ekipler peşimi daraltıyo. H..

The Vanabond - Arabika 04:02

The Vanabond - Arabika

Müzik: Alan Paul Cohen Düzenleme: Alan Paul Cohen Yönetmen: Alan Paul Cohen Prodüktör: Burak Özbilen – Serkan Niyaz Ciner Mix - Mastering: Alan Paul Cohen..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi 02:16

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi

Tamamlandığında 'dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü' unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün bağlantı yoluna tamamen yerli ve geri dönüştürülebilir ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi. Kı..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 8 yıl önce