#Klasik hareket

Eski Ekonomi Bakanı Söylemez uyardı- Hükümetin talimatıyla hareket etmek ekonomik suçtur 17:26

Eski Ekonomi Bakanı Söylemez uyardı- Hükümetin talimatıyla hareket etm

Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu Anında Manşet'in bu akşamki konukları; Eski CHP Mv. Berhan Şimşek, Eski Ekonomi Bakanı Ufuk Söylemez, CHP Mv. Levent Gök ve Av. Hüseyin Özbek oldu...

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi 01:57

Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi

Paslı kedi (Prionailurus rubiginosus) küçük bir yaban kedisi. Bengal kedisi ile yakın akrabadır. Paslı kedi 40 cm'lik gövde boyu ve 20 cm kuyruk uzunluğu ile en küçük kedilerdendir. Adını boz sarı kürkü üzerindeki paslı..

  • JET TV tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir 00:59

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir

Temmuz ayında Paris'te açık arttırmaya çıkarılacak olan Aston Martin klasik yarış aracının tarihte satılmış en pahallı İngiliz otomobili olması öngörülüyor. Son derece nadir olarak bulunan ve koleksiyoncular için paha b..

Bulut Pankek Tarifi 04:06

Bulut Pankek Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Chia Tohumlu Kraker Tarifi 02:46

Chia Tohumlu Kraker Tarifi

Bulut pankek tarifini blogta ilk paylaştığımda söylemiştim, bu tarifi denediğim günden bu yana klasik pankek tarifini bir kenara bıraktım. Gerek dokusu, gerekse lezzetiyle bulut pankek klasik pankekin bir tık ötesinde bi..

Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bodrum Masalı 39.Bölüm - Boranın İntikam Planı 05:14

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Boranın İntikam Planı

Gözde ile Evren'in arkasından iş çevirdiklerini öğrenen Bora, Faryalı ile iş birliği yapıyor; Evren'i köşeye sıkıştırıyor! Gözde'nin hamile olduğunu öğrenmesi üzerine Bodrum'a gelen Bora, herkesin hayatını düzene sokmak ..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Adım Adım Kelebek Örgü Yapılışı 05:31

Adım Adım Kelebek Örgü Yapılışı

Saç örgüsünden vazgeçemeyen ama klasik modellerden sıkılanlar için çok farklı ve özel bir saç örgüsü modelini videomuzda izleyebilirsiniz.Çıkan model bir kelebek deseninden farksız.Ayrıntılar ve püf noktalar videomuzda.i..

  • Kadınca tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Trendin Öncüsü Bayan Bot Modelleri 10:02

Yeni Trendin Öncüsü Bayan Bot Modelleri

2017 Bayan Bot Modelleri klasik deri den modern deri tasarımlara ve değişik modellere kadar birbirinden güzel seçenekler sunuyor .Belki ilerleyen zamanlarda botları belki de her mevsim görebiliriz. Yine de 2017 kış sezon..

  • Kadınca tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çok Şık Portföy  Modelleri 01:23

Çok Şık Portföy Modelleri

Portföy çanta modelleri, artık sadece gece kıyafetlerine göre değil, günlük kıyafetlere göre spor, spor-şık ya da klasik tarzda da tasarlanıyor.Bu sezonun en gösterişli portföy ve abiye çanta modelleri videosunu izlediği..

  • Kadınca tarafından
  • 1.481 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

500 Yıllık Koro, Unesco Dünya Kültürü Mirası Listesinde 06:24

500 Yıllık Koro, Unesco Dünya Kültürü Mirası Listesinde

500 yıllık Viyana Çocuk Korosu, UNESCO tarafından Somut Olmayan Kültürel Miraslar Listesi ne eklendi. Klasik müzikte dünyanın sayılı kurumlarıundan olarak gösterilen Viyana Çocuk Korosu, erkek çocuklara küçük yaştan iti..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Mercedes Benz X Sınıfı TV Spot 2017 01:16

Yeni Mercedes Benz X Sınıfı TV Spot 2017

Mercedes-Benz X-Class, gerçek bir Mercedes-Benz'in klasik özellikleriyle - sağlamlık, işlevsellik, güç ve arazi yetenekleri - bir tasarımın, konforun, sürüş dinamikleri ile güvenliğin tipik özelliklerini bir araya getiri..

  • BETA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce