#Klasik hareket

Türker Otcu - Zaman Zaman 03:56

Türker Otcu - Zaman Zaman

Zaman Zaman şarkı sözleri ile Bir gün olsun unutunca Dışımda kalıyorsun Oysa seni düşününce İçime sığmıyorsun Zaman zaman o zaman Zaman zaman o zaman Gözlerimi kapatınca Yanımda oluyorsun Seni öpsem,seni okşasam Fa..

Mertcan Ünal - Güneş Ana 03:35

Mertcan Ünal - Güneş Ana

Güneş Ana şarkı sözleri ile Soru sordum kendime Cevap bulamadım bıraktım umudu mavilerde eski bir taş iskelede Bir de sen kıyıda yalnız ben Beklemenin sonu yok Biliyorum Vakit geldi doğur aydınlığı güneş ana Sabır ..

YaDa - Çok Güzelsin 04:45

YaDa - Çok Güzelsin

Çok Güzelsin şarkı sözleri ile Severler et kokusunu Karınları hep aç gezerler Ağızlarından akar salyalar İkiyüzlü hayasızlar Bir eliyle sırtını sıvazlar Öteki eli de boş durmaz Çok güzelsin Hislerin hiç kimsenin um..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Baturalp – O Kız Beni Sevemez 04:48

Baturalp – O Kız Beni Sevemez

Uzaklarda bir kız bana benden daha yakın Tutunamıyorum ona tadı saklı yasak elma Gözleri safir üstü kırık kiremitli Uyuyamıyorum yanında rüyası bile haram bana O kız beni sevemez, o kız beni sevemez O kız bana günah, be..

Hakan Kenarda - Tutku 03:44

Hakan Kenarda - Tutku

Hakan Kenarda Tutku Müzik Dinle..

Emre Bulut - Parça 04:04

Emre Bulut - Parça

Parça şarkı sözleri ile Kan gibi midir, sevgin-kutsal anılar Ve umulardan gelen sessizlik. Ya da nereden geldi bu yalnızlığa, O kısalan yolumuzda bizsizlik. Daha çok-var-gibi-sonsuzlu sanılan yol bitti mi? O da gelecek..

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk 03:48

Yol Boyunca - Ayazda Kalmış Aşk

Ayazda Kalmış Aşk Şarkı Sözleri İle Hep tırmandım Çok yoruldum Son bahar gelince ben de soldum En sona gittim, kendimi buldum Yaşım gereği bin dert buldum Elveda de tüm güzel anlara Uyurken kaybettiğin zamanlara Ayazda ..

Standart Sapma  Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var 04:18

Standart Sapma Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var

Bilmediğin Çok Şey Var Şarkı Sözleri İle Doğruyu buldun sandın, yanlışın oldum Yaşamına anlam kattım, nefesin oldum Sessizlik istedin, karanlığın oldum Ne istersen yaptım yine ben yanlışın oldum Son defa gidişini izled..

Mert Gider - Şenol Abi 04:44

Mert Gider - Şenol Abi

Şenol Abi şarkı sözleri ile Deli gibi atıyor zaten hep kalbim Yüzüm şiş inmez, kalmamış halim Her fikre açık şu mecalim Ha bire borç yazıyor Şenol abim Evler değişir nakliye pahalı Zor iş ama dersin, adam haklı ..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Karanlık Günler şarkı sözleri ile Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana ina..

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi 03:48

Güney Marlen - Önce Seni Sonra Kendimi

Önce Seni Sonra Kendimi şarkı sözleri ile Islandı gözlerimiz, sanki her şey bitti Sol omzumda kalmış o andan bir rimel izi Kaç kere yıkandı o gömlek, çıkmadı bi’ türlü Kolay kolay geçer mi zaten yılların tüm hüznü Kim ..

Flört - Rasta Baba II 03:53

Flört - Rasta Baba II

Rasta Baba II (2019) şarkı sözleri ile Baba herkes seni çok özlemiş Konu komşu yolunu gözlemiş Son mevzuyu ötelim istersen Haber alsın el alem senden! Baba iyiydi, artık tertemizdi Yaş yetmiş ama iş bitmemişti Kafayı b..

Golatkin - Bira 04:26

Golatkin - Bira

Golatkin Bira Müzik Dinle..

Can Algeç - Bu Kalpte 04:05

Can Algeç - Bu Kalpte

Bu Kalpte şarkı sözleri ile Ölümsüz aşklar var ya O bende, ah bu kalpte Güneşsiz denizler var ya O bende, bu kalpte Her şey biter mi? Anlamak yeter mi? Herkes sonunda bu hale düşer mi? Her şey biter mi? Sonunda dönmez..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime 04:49

Emre Gerçekoğlu - Vay Halime

Vay Halime şarkı sözleri ile Kaderim eğer buysa, Yapacak bir şey yok! Sitem etme hayata! Seni tutan yok bu dünyada! Yok mu çaresi Allah’ım? Yapacak bir şey yok mu? Vay halime vay vay benim! Vay halime!..

Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Baturalp – Ufak ve Uzak 04:10

Baturalp – Ufak ve Uzak

Ellerim sana bağımlı gittin, bir daha da tutmadı Gözlerimin de kalmadı hayrı Kendimi terk ettim geriye de dönmedim Yıkıldı köprülerim sana uzanan Sen mi beni görmezsin yoksa ben mi çok ufak Ben mi çok ufak? Sen mi beni ..

İpucu - Omark 03:45

İpucu - Omark

Şarkı Sözü: İpucu vermem istesen de yok söylemem İçindesin geçer göremezsin var demem Onu öldürmeyi bırak katil olmanı istemem Boşa harcamaya hiç doyamadın ayıl yeter Yanımda kalmanı ne çok isterdim Daha da artık geri ..

Sabaha Karşı - Kördüğüm 03:56

Sabaha Karşı - Kördüğüm

Sen benim içimdeki kördüğüm Çözemedikçe içimde büyüdün Hayalimdin gerçeğe çok yakın sandım Olamadın hayaldin kördüğüm [x2] Kördüğüm O an seni gördüğüm Rüyamda dolaştın sokaklarımda Sessizce.. [x2] Kolay değil düşlemek..

Angona - Mental Breakdown 02:56

Angona - Mental Breakdown

Angona Mental Breakdown Müzik Dinle..

Yaraband - Mavi Mavi 03:45

Yaraband - Mavi Mavi

Yaraband Mavi Mavi Müzik Dinle..

Ünal Vanii - Yoruldum 04:30

Ünal Vanii - Yoruldum

Ünal Vanii Yoruldum Müzik Dinle..

Kolega - Geliyorum 02:33

Kolega - Geliyorum

Kolega Geliyorum Müzik Dinle..

Baturalp – Herkese Eyvallah 05:07

Baturalp – Herkese Eyvallah

İçimdeki çocuk deli, deli oğlan çekip gitti Gidene dur demek olmaz, aldı gözümden feri Eyvallah Yarım kalan serüvenler mezarından bana inler Yüreğim düştü elime beni söyler beni bekler Eyvallah, eyvallah Kimine üç ki..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Ölü Balık 03:31

Baturalp – Ölü Balık

Yürüyorum ellerim ceplerimde düşünüyorum Üstümde zamansız ve yıpranmış paltom Göğsümün üstünde iç cebi yutuyordu kalbimi Soluyor rengim biraz uzay gibi derindi Bu şehir yapıyor beni bir zombi Bakışlarım ölü balık gibi, ..