#Koca kafa

Ebru Cündübeyoğlu Çalışmayınca Tatilin Anlamı Yok 02:02

Ebru Cündübeyoğlu Çalışmayınca Tatilin Anlamı Yok

Ebru Cündübeyoğlu Kafa Dergisi'nin 5. Yıl Etkinliğine Katıldı. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
SOKAK KAVGALARI 2018 #1 09:46

SOKAK KAVGALARI 2018 #1

???? ⭐????Açıklama???? ⭐????n▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬n ⭐Discord`a Gelmeyi Unutma !n ????https://discord.gg/TXZPPxwn ⭐İnstagram Hesabım :n ???? https://www.kisa.link/LlyR n ⭐Diğer Kavga Videoları Derleme ..

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet 04:29

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet

Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin vuruldun tomurcuğundan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne aslında Girip boyumuzdan büyük günahlara Şu yar..

Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

Ayıyı yendi keneye yenildi! 01:25

Ayıyı yendi keneye yenildi!

TOKAT'TA ÇİFTÇİLİK YAPAN ŞENEL YILDIZ KARŞILAŞTIĞI AYIDAN GÜRTEŞEREK KURTULMUŞ, TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU, KOCA AYIYA KAFA TUTAN ADAM KENE ISIRIĞI YÜZÜNDEN HASTANELİK OLDU.....

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takınca Maymuna Dönen Maymun 00:31

Sanal Gerçeklik Gözlüğü Takınca Maymuna Dönen Maymun

Koca koca insanların birer çocuğa dönüştüren, kendilerini kaybedip yerlerde yuvarlanmasına neden olan VR gözlüklerden birisi şimdi de bu maymunun gözünde. Daha önce birçok insanda farklı etkiler yaratan gözlük bakalım ma..

  • Cowboy tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lösemi Hastası Küçük Kahramandan Anlamlı Konuşma 00:27

Lösemi Hastası Küçük Kahramandan Anlamlı Konuşma

Helal sana be çocuk! Koca koca abilerinin yapamadığını 30 saniyede yapan ufak kahramandan etkileyici mesaj.Mustafa Eren Can'ı Youtube'dan takip etmeyi unutmayın! Asla mutlu olmazsak biz bu hastalığı yenemeyiz ama mutlu ..

  • Cowboy tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma 03:58

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma

DIRDIR Ferman Akgül Feat. Pascal Nouma quel est ton problem a jour de cette mechancete haklısın anlamıyorum ben de les yeux dans les yeux tu trınques a ma santé e oldu o kalkan kadehlere pour le lendemaın mıeux me poıg..

Oto Galeride Beyin Yakan Kavga 00:54

Oto Galeride Beyin Yakan Kavga

Oto galerinin güvenlik kamerasına yansıyan tuhaf tartışma beyinleri yaktı. Koca koca adamlarsınız yakışıyor mu ayol?..

  • Cowboy tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

Sodyum'un Göle Atılması 00:15

Sodyum'un Göle Atılması

Sodyumun su dolu beherler de nasıl bir tepkime verdiğini çok gördük. Peki koca göle büyük bir sodyum parçası atılırsa ne olur? İzliyoruz arkadaşlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Gel Beni Al Remix 00:05

Gel Beni Al Remix

Koca istiyorum gel beni al videosunun remiksini yapmışlar seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tom Mu Jerry Mi? 01:38

Tom Mu Jerry Mi?

Sarı Mikrofon sordu : Tom mu Jerry mi? Bakın koca koca adamlar nasıl fikir ayrılıklarına düştü...

  • JET TV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ensest Ne Demek? 05:52

Ensest Ne Demek?

Ensest konusu bugünlerde her yerde. Magazinde, koca koca gazetelerde, televizyonda,tarihin tüm dönemlerindeki hanedanlarda,bayıla bayıla izlediğimiz dizilerde, hatta kimilerinin iddiasına göre halkın yüzde 40’ında. Enses..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Pencereden Görünce Teslim Oldu 00:28

Pencereden Görünce Teslim Oldu

Antalya'da eşinden uzaklaştırması bulunan şahıs, eve gelerek eşini ve çocuğunu eve kilitledi. Bölgeye çok sayıda polis ve özel harekat timi sevk edildi. Kapıları kilitleyen öfkeli koca, pencereden özel harekat timinin ge..

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Karanlık Vapurda Saklambaç Oynamak 11:22

Karanlık Vapurda Saklambaç Oynamak

Karanlık Vapurda Saklambaç Oynayan Koca Koca Adamlar seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kozan Dağı Kaşık Oyunu 03:33

Kozan Dağı Kaşık Oyunu

Koça kadınlar ile adamlar kaşık oyunu oynuyor..

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce