#Koca kafa

Manitasının Evinde Basılan Adamın Dramı 00:16

Manitasının Evinde Basılan Adamın Dramı

Manitası ile evde aşk yaşarken , beklenmedik bir zamanda eve dönen koca çapkın genci zor duruma sokmuş. Genç pencere sarkıtında saklanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı... 00:53

Minibüste üst üste yolculuk! Sosyal mesafe hiçe sayıldı...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın coronavirüs vakalarındaki artışın en fazla olduğu illerden biri olarak açıkladığı Bursa’da, doğu yönünde çalışan minibüslerde sosyal mesafeye uyulmaması halkı tedirgin ediyor...

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak 00:12

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak

Hepimizin korkulu rüyasıdır misafir çocuğu bilgisayarımıza oyuncaklarımıza yemeğimize hatta sevgilimize bile sulanabilirler Allah bütün evlerden uzak etsin pislikleri buradada ufak bir çocuk gelmiş kardeşimizin evine hıa..

  • PengoTV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:53

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Yayında! Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Yağmur şarkı sözleri ile; Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiy..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı 03:12

Zerrin Özer & Bohem - Arap Kızı

Arap Kızı şarkı sözleri ile Ayrılığın a`sını bile aklımdan geçirmezdim Sanırdım ki koca dünyada Sadece bir sen bir bendim Gözüm görmez Dilim dönmez Tenim sensiz uyumazdı Yağmur yağıyor mu Seller akıyor mu Yağmur yağı..

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak 00:12

Küfür Eden Misafir Çocuğu Tavana Yapıştırmak

Hepimizin korkulu rüyasıdır misafir çocuğu bilgisayarımıza oyuncaklarımıza yemeğimize hatta sevgilimize bile sulanabilirler Allah bütün evlerden uzak etsin pislikleri buradada ufak bir çocuk gelmiş kardeşimizin evine hıa..

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Evlilik Teklifi Reddedilince Teselliyi Taraftarlarda Bulan Genç 00:57

Evlilik Teklifi Reddedilince Teselliyi Taraftarlarda Bulan Genç

Onlarca taraftarın önünde kız arkadaşına evlenme teklifi eden adam, taraftarların coşkulu Evet desene tezahüratı ile karşılaşıyor. O tezahürat ve kalabalık altında teklifi reddeden kadın, alandan uzaklaşınca arkasında ko..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! 02:10

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi!

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! / A Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen son dakika açıklamasına göre; ilk aşamada diğer aşı adaylarına oranla daha güvenli olduğu düşünülen Çin menşeili CoronaVac isimli co..

Hasta sayısında artış sürüyor 02:05

Hasta sayısında artış sürüyor

KORONAVİRÜS SALGININDA İSE TÜM TÜRKİYE'DE ALARMIN RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ. SAĞLIK ÇALIŞANLARINLARINA BİR KEZ DAHA İSTİFA YASAĞI GETİRİLDİ, YILLIK İZİNLER İPTAL EDİLDİ. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA BİLİM KURULU'NU VAKA SAY..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Artık daha kolay bulaşıyor! 02:15

Artık daha kolay bulaşıyor!

İSTANBUL'DA SON 1 HAFTA'DA VAKA SAYISI b ARTTI, SAĞLIK BAKANI SALGININ MERKEZİNDEN MEGAKENTTEN VERDİ MESAJLARINI. İSTANBUL'DAKİ EN RİSKLİ İLÇELERİ TEK TEK AÇIKLAYAN BAKAN FAHRETTİN KOCA, YENİ BİR KISITLAMA KARARI AÇIKLAM..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Damattan şeytani plan! 03:02

Damattan şeytani plan!

MERSİN'DE EŞİNDEN ŞİDDET GÖREN KADIN, İSTANBUL'DAKİ BABA OCAĞINA SIĞINDI.... AMA GÖZÜ DÖNMÜŞ KOCA ADRES DEĞİŞTİREN KADININ EVİNİ BULDU... KARISINI DÖVDÜ KAYINVALİDESİNİ DE BIÇAKLADI..SHOW HABER'E KONUŞAN AİLE 'ÖLMEK İSTE..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

Vaka sayısı 30 bin sınırına dayandı 02:13

Vaka sayısı 30 bin sınırına dayandı

VİRÜSLE MÜCADELEDE VAKA SAYISI 30 BİN SINIRINA DAYANDI, ENDİŞELER KATLANDI. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA POZİTİF VAKALARA İLAÇ KULLANIMIYLA İLGİLİ UYARILAR YAPARKEN, YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA DA DİKKAT ÇEKEN GELİŞMELER Y..

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı 02:41

Türkiye'nin 4 Aşamalı Aşı Planı

Yurt dışından alınan koronavirüs aşıları 11 Aralık'tan sonra Türkiye'ye getirilecek. Peki, aşılamada kimler öncelikli olacak? Bilim Kurulu bu soruya cevap bulabilmek amacıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında bi..

İstanbul değil ''Sistanbul!'' 01:41

İstanbul değil ''Sistanbul!''

BU SABAH SİSTEN BİR ÖRTÜ VARDI SANKİ İSTANBUL'UN ÜZERİNDE ... KARADA, HAVADA VE DENİZDE... KOCA ŞEHİRDE GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYORDU... MASAL ŞEHİR SİSTANBUL DAN ŞAHANE MANZARALARI SİZİN İÇİN DERLEDİK.....

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Deve ile Markete Giren Adam 00:30

Deve ile Markete Giren Adam

ABD'de devesi ile marketine giren şahıs, görenleri güldürdü. Adam koca deveyi evcil hayvan kabul etmiş herhalde.....

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı? 02:55

Koronavirüste Çin Aşısı Mı, Alman Aşısı Mı?

Çin aşısı yolda, Alman aşısı için anlaşma tamam. Peki, hangi aşıyı yaptıracağız? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki aşıyı değerlendirdi. Risklerini ortaya koydu...

Lastik düşmanları! 01:38

Lastik düşmanları!

İSTANBUL KAĞITHANE'DE KOCA BİR MAHALLENİN YILBAŞI GECESİ ADETA ZEHİR OLDU... YENİ YILA DAKİKALAR KALA ORTAYA ÇIKAN İKİ MAGANDA, MAHALLEDEKİ ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ KESTİ...

Bu da ''evlilik çetesi'' 01:28

Bu da ''evlilik çetesi''

DAMAT ADAYLARI EVLİLİK HAYALİ KURARKEN,, KIZ TARAFI SANDIKLARI KOCA BİR ÇETE ONLARI SOYUP SOĞANA ÇEVİRMENİN DERDİNDEYDİ. VAN'DA DA 3 KİŞİYİ YİNE AYNI YALANLA DOLANDIRAN ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ...

Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettiklerini anlattı 03:30

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettikle

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte Covid-19 aşısı oldu. Aşı sonrası hissettiklerini anlatan Kayıpmaz, “Öncelikl..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..