#Kocası

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi 02:41

Karısı ile tartıştı kadınlar tepki gösterdi

Gaziantep'te sokak ortasında evli oldukları ileri sürülen bir çift tartıştı. Sokaktan geçen kadınlar duruma tepki gösterince kadın, kocası olduğu ileri sürülen şahsın aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Şiddet uygulan..

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ 01:18

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 3 çocuklu karı-koca arasında çıkan tartışmada kan aktı. İki eş arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, iddiaya göre öfkeli kadın, eşini bıçakladı. Olay, dün gece ilçeye..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Uçurumun Kenarında Telefonundan Olan Kadın 00:55

Uçurumun Kenarında Telefonundan Olan Kadın

Kocası ile birlikte uçurumun kenarında manzaranın tadını çıkaran kadın, kocasının ani hareketi yüzünden elindeki telefonu düşürmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü 04:51

Ayrılmak isteyen eşini elektrik süpürgesi sapıyla dövdü

Adana’da 44 yaşındaki Fikriye F., kendisini aldattığı için ayrılmak istediği dini nikahlı eşi tarafından elektrik süpürgesi sapıyla darp edildi. Evdeki eşyalara da bıçakla zarar veren kocası hakkında uzaklaştırma kararı ..

Daha bir ay önce söylemişti! 01:40

Daha bir ay önce söylemişti!

KOCASI KAFASINI ODUNLA YARDI..

DOKTORA 'KARIMA BAKTIN' SALDIRISI! 01:27

DOKTORA 'KARIMA BAKTIN' SALDIRISI!

Doktor teşhis için hastasına bazı sorular sordu ama kadının kocası fazla kıskançtı bir anda odaya girip karıma neden baktın diye tekme tokat saldırdı..

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..