#Kocasından boşanan kadın lokum dağıtıp kutlama yaptı

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Payitaht Abdülhamid  Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi 01:46

Payitaht Abdülhamid Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi

Fatıma Naime Sultan), Sultan II. Abdülhamid'in ve Bidâr Kadınefendi'nin kızı. Doğumundan 26 gün sonra babası II. Abdülhamid tahta çıktı. İlk talibi olan Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa siyasi sebeplerden dolayı reddedildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alex De Souza'ya Nusret'ten Özel Servis 04:10

Alex De Souza'ya Nusret'ten Özel Servis

Kitap etkinlikleri ve derbi için Türkiye'ye gelen Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza, soluğu Nusret'te alarak yemek ziyafeti yaptı. Alex de Souza lokum, küşleme, dana kaburga olmak üzere 4 kilo et yedi...

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy'un Ayakları Yere Değmiyor 04:29

Burcu Esmersoy'un Ayakları Yere Değmiyor

Bir süre önce eşi Berk Suyabatmaz'dan boşanan Burcu Esmersoy, hosteslere taş çıkarıyor! Son aylarda sürekli uçan Esmersoy, dinlendiğimde yaşlandığımı ve yorgunluğumu hissediyorum açıklaması yaptı!..

  • BETA tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Sarı Bıyığın Nuri Alçoya Özenmesi 05:06

Sarı Bıyığın Nuri Alçoya Özenmesi

Selma isimli kadın en yakın Selime ile kocasından para koparmaya çalışırken Selime kocası ile Sema'yı daha beter bir tuzağın içne sokar...

Kocasının Horlaması İle Başı Belada Olan Abla 00:51

Kocasının Horlaması İle Başı Belada Olan Abla

Uyku kaçıracak düzeyde horlayan kocasından rahatsız olan kadın..

  • JET TV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle 1:44:50

Aşk ve Laleler - Tulip Fever Türkçe Dublaj İzle

Sophia 19.yüzyılda yaşamış çok güzel bir kadındır mutlu bir evlilik yapmamıştır eşiyle arasında çok mesafe olan kadın bir gün eşinin onun resmini yapması için eve bir ressam göndermesi ile hayatına yeni birşeyler girecek..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

Küstük Diye Beni İki Ay Aramayan Adamı Ben Boşarım! 02:12

Küstük Diye Beni İki Ay Aramayan Adamı Ben Boşarım!

Çok küçük bahaneyle tartışan Songül Karlı ve eşi aldığı kararla, tek celsede boşandı.En yeni magazin haberlerinden haberdar olmak istiyorsanız, Kanalımıza abone olmayı unutmayın.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ruheşim Film İzle 2:00:38

Ruheşim Film İzle

RUH EŞİM – CAFE DE FLORE 2011 TÜRKÇE DUBLAJ İZLE Bir adamla bir kadın arasındaki aşkı, bir anneyle oğlu arasındaki sevgiyi anlatan Ruh Eşim, sevgiye dair fantastik bir macera, aşk hakkında mistik ve doğaüstü bir yolculuk..

  • Tv Series tarafından
  • 7.643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı 00:26

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı Fenerbahçe kafilesini İngiltere’ye götüren uçak, ön camının çatlaması sonucu Budapeşte’ye zorunlu iniş yaptı. Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Esk..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma 00:51

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma

Yılda 1 Milyon Çinli Turistin Türkiye'ye Gelmesi İçin Tarihi Anlaşma Türkiye ve Çin arasındaki ticari ve turizm ilişkilerini ilerletmek için Çin'e çıkarma yapan 18 kişilik Türk heyeti, yılda en az 1 milyon Çinli turisti..

Medipol Başakşehirli Futbolcular Finali Böyle Kutladı 00:32

Medipol Başakşehirli Futbolcular Finali Böyle Kutladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi penaltılarla eleyerek adını finale yazdıran Medipol Başakşehir'de futbolcular soyunma odasında böyle kutlama yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beren Saat Kusursuz Fiziğiyle Yine Yürek Hoplattı  Magazin Turu 10:15

Beren Saat Kusursuz Fiziğiyle Yine Yürek Hoplattı Magazin Turu

Güzel oyuncu Beren Saat tatilde verdiği bikinili görüntüleri ile ve kusursuz fiziği ile yürek hoplattı. Elçin Sangu Geri Dönüyor. Esra Erol Beşiktaş'ın kutlama gününde sunuculuk yaptı..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filistin, Erdoğan'ın Başkanlığını Böyle Kutladı 01:26

Filistin, Erdoğan'ın Başkanlığını Böyle Kutladı

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı zafer Filistin'de de coşkuyla karşılandı. Minarelerden Ezanlar okunurken Filistinli halk havai fişeklerle kutlama yaptı...

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü 00:50

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü

Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson 288 günlük görevinin ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan’a iniş yaptı. 57 yaşındaki Amerikalı astronot atmosfer dışında topl..

Ebru Yaşar'a Eşinden 300 Bin Liralık Doğum Hediyesi!! 05:31

Ebru Yaşar'a Eşinden 300 Bin Liralık Doğum Hediyesi!!

İkiz bebek dünyaya getiren Ebru Yaşar'a kocasından 300.000.00 Tl.lik doğum hediyesi duyanları şaşırttı...

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'da Kış 1967 01:45

İstanbul'da Kış 1967

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ 00:39

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Ben Bu Eve Layık Değilim Artık 00:44

Ben Bu Eve Layık Değilim Artık

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla(Sevda Ferdağ), yasak ilişki kuran evli bir avukatın(Sadri Alışık) öyküsünü konu alan Ağır Suç filminden bir kesit...