#Kocasından boşanan kadın lokum dağıtıp kutlama yaptı

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi 01:40

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi

Arnavutköy'de site içinde gerçekleştirilen davullu zurnalı düğüne polis müdahale ederek durdu. Polis ekipleri, düğün sahipleri hakkında cezai işlem yaptı. Arnavutköy'de bulunan sitede davullu zurnalı düğün yapıldığı v..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Avrupalılar AB’den ne bekliyor 02:22

Avrupalılar AB’den ne bekliyor

2016 yılı Avrupa Birliği için son derece zorlu geçti. Birçokları da Birliğin bu haliyle daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor. AB, Noel zamanı yeni merkez binasına kavuştu. Peki bu, kutlama için bir sebep olabilir m..

Köln yeni yıla hazırlanıyor 02:34

Köln yeni yıla hazırlanıyor

Köln'de geçen yıl Ana Tren İstasyonu etrafındaki yeni yıl kutlamaları sırasında çok sayıda cinsel taciz vakası yaşanmıştı. Bu yıl benzer olayların meydana gelmemesi için Köln polisi ve yönetimi geniş güvenlik önlemleri a..

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra'da Muhteşem Yeni Yıl Kutlaması 12:21

Londra'da Muhteşem Yeni Yıl Kutlaması

Londra 2017'ye her yıl olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir havai fişek gösterisi ile girdi. Avrupa'da yaşanan terör olayları nedeniyle 3 bin polisin görev yaptığı etkinlikte 100 bin insan havai fişek gösterilerini izlemek..

  • PengoTV tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yılbaşı Gecesi Bir Grup Gölcük'te Bara Girmek İstedi 02:23

Yılbaşı Gecesi Bir Grup Gölcük'te Bara Girmek İstedi

Birgün'de yer alan habere göre, Gölcük'ün gece hayatı hareketli semtlerinden Değirmendere'de yılbaşı gecesi bir grup mekana girmek istedi. Başları sarıklı grup mekana girerek yılbaşı kutlamalarının yapıldığı sırada kutla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iPhone 10 yaşında! 01:40

iPhone 10 yaşında!

Dünya iPhone ile 2007'de tanıştı. Apple kurucusu Steve Jobs bugün telefonu yeniden icat ediyoruz diyerek ilk iPhone'u tanıttı. Şirket haziran 2016'da 1 milyarıncı iPhone'unu sattı. AppStore'da bugün itibariyle 2 milyon..

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu 00:30

İngiltere Kraliçesi Tahtta 65. Yılını Doldurdu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tahtta 65. yılını doldurdu. İngiltere Kraliyet tahtında ilk kez bu kadar uzun süre kalma ünvanını alan Elizabeth, ‘Safir Jübilesi’ olarak adlandırılan yıldönümü için kutlama istemedi. Bug..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Avrupa′dan ilginç yılbaşı adetleri 04:46

Avrupa′dan ilginç yılbaşı adetleri

Yılbaşı kutlamaları ve adetleri ülkeden ülkeye farklılık gösterebiliyor. Örneğin Avrupa'da birbirinden ilginç yılbaşı gelenekleri var...

Brezilya′da Afrika geleneği 01:04

Brezilya′da Afrika geleneği

Rio de Janeiro'nun Copacabana plajında geleneksel bir kutlama vardı...

Çin Horoz yılını karşıladı 00:59

Çin Horoz yılını karşıladı

Çin'de geleneksel takvime göre horoz yılı başladı. Her yıl olduğu gibi bu sene de büyük kentler itina ile süslenerek ışıklandırıldı. Çinliler horoz yılının iyimserlik, bilimsel gelişme ve daha fazla girişim getireceğine,..

  • Umut Tv tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
100. yaş dileği gerçek oldu 01:08

100. yaş dileği gerçek oldu

İkinci Dünya Savaşı gazisinin 100. doğum gününü 100 kadınla kutlama dileği gerçek oldu. Yaşadığı Avustralya’nın Newcastle kenti halkı Doug Cunnignham’a unutamayacağı sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı...

  • Umut Tv tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbie Prenses Deniz Kızı 1:12:25

Barbie Prenses Deniz Kızı

Dönüştürülmüş güzel küçük denizkızı, Barbie içine denizin derinliği fethetmek için. Magic ışığında Deniz kral kızı ve arkadaşları hazır müzik ve dans ile büyük bir kutlama, ama getting lavabolar aydınlatma büyülü kaynağı..

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları 02:38

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları

İsrail’de polis Başbakan Binyamin Netanyahu’yu hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak dün Kudüs’teki resmi konutunda sorguya aldı. Netanyahu’nun üç saat süren ifadesinde ‘iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı..

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü 01:06

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü

Aziz Patrick Günü dünyanın birçok ülkesinde renkli etkinliklerle kutlandı. Çin Seddi, başkent Roma'daki Kolezyum, dünya harikaları arasında gösterilen Niagara Şelaleleri, Aziz Patrick Günü nedeniyle yeşile bürünen yerler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin Oyuncularından Muhteşem Sahne Performansları! 04:24

Vatanım Sensin Oyuncularından Muhteşem Sahne Performansları!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin oyuncuları, başarılarını kutlamak için yemekte bir araya geldiler. Yıldız oyuncular, seslendirdikleri parçalarla geceye renk kattılar...

  • ANKA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Tayland Yeni Yılı Fillerle Kutladı 01:09

Tayland Yeni Yılı Fillerle Kutladı

Tayland kültüründe yeni yıl festivali olan 'Songkran', ülkenin antik kenti Ayutthaya'da kutlandı. Kutlamalar esnasındaki su savaşına filler de hortumlarıyla katıldı...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özge Gürel ve Murat Yıldırım’lı  İlk Öpücük Filminin Basın Toplantısı 03:31

Özge Gürel ve Murat Yıldırım’lı İlk Öpücük Filminin Basın Toplantısı

İlk Öpücük filmi kutlama yemeğinde Murat Yıldırım filmde çok eğlendik umarım altından kalkabilmişimdir dedi. Özge Gürel çok keyifli bir çalışma süreci geçirdik ifadesini kullandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkentte Ankaragücü Coşkusu 02:04

Başkentte Ankaragücü Coşkusu

TFF 1. lige yükselen başkent temsilcisi dev kutlama töreniyle coştu...

Şahin K'nın Dünya Kaykay Gününü Kutlaması 00:22

Şahin K'nın Dünya Kaykay Gününü Kutlaması

21 Haziran, yılın en uzun günü. Aynı zamanda dünya üzerinde milyonlarca kaykaycının sokaklara döküldüğü ve hava kararıncaya kadar parklarda doyasıya kutlama Dünya Kaykay Günü. Şahin K'da bu günü unutmayıp kaykaycı arkada..

  • JET TV tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 7 yıl önce