#Kocatepe

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Samanyolu 1.Bölüm İzle 1:01:43

Samanyolu 1.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Fecri Ebcioğlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Samanyolu 2.Bölüm İzle 37:26

Samanyolu 2.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Erdoğan Berker ve Bekir Mutlu ile yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmekted..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Samanyolu 5.Bölüm İzle 38:59

Samanyolu 5.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Samanyolu 6.Bölüm İzle 39:50

Samanyolu 6.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Samanyolu 7.Bölüm İzle 1:29:30

Samanyolu 7.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Celal Tutant, Fecri Ebcioğlu ve Alpay ile yapılan röportajlar yer almaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer ..

Samanyolu 8.Bölüm İzle 1:31:12

Samanyolu 8.Bölüm İzle

Ali Kocatepe ve Cansu Akbel'in sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Protokolü Beklemeden Kurdeleyi Kesen Minik Öğrenci Herkesi Güldürdü 01:07

Protokolü Beklemeden Kurdeleyi Kesen Minik Öğrenci Herkesi Güldürdü

Artvin'de “Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı” etkinliği kapsamında açılacak serginin kurdelesini Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe minik öğrencilerle kesmek istedi. Bir öğrencinin makası alır almaz proto..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görme Engelli Öğrencilerin Bisiklet ile Tanışması 01:42

Görme Engelli Öğrencilerin Bisiklet ile Tanışması

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde görme engelli öğrencilerin bisiklete binme hayalini fark eden öğretmen Taha Kocatepe, onları mutlu edecek bir etkinlik düzenledi...

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi 00:58

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği açılış töreninde görev yapan yaklaşık 60 polis gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polislerin durumların..

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Samsunlu öğrencilerden Azerbaycan askerlerine moral mektubu 02:21

Samsunlu öğrencilerden Azerbaycan askerlerine moral mektubu

Samsun'un Canik ilçesindeki Kocatepe İlkokulu öğrencileri, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerdeki Azerbaycan askerlerine moral mektubu ve hediyeler gönderdi...

Sezgin Can - Can Kırığım 02:52

Sezgin Can - Can Kırığım

Söz : Cumhur Çiğci Müzik : Ömer İgan Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix / Mastering: Özer Yener Yaylılar: İstanbul Strings Gitar: Caner Güneysu Vokaller : Seda Taş Yönetmen : H.Mücahit PEHLİVAN Görüntü Yönetmeni: Adem Akçora..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..