#Kolay alt Üst böreği tarifi

Nurselle Evin Tadı 10.Bölüm Fragmanı 00:35

Nurselle Evin Tadı 10.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 10. Bölüm Fragmanı yayında! Nursel, kızıyla birlikte mutfağa giriyor; Şambali tatlısı, etli karnıyarık ve Boşnak böreği yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği' 01:11

Mehmetçik'e Yılın Son Akşamında 'Anne Yemeği'

Jandarma Genel Komutanlığı ve Konya'nın Meram Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan Ana Kucağından Peygamber Ocağına Projesi kapsamında, Konyalı anneler tarafından yapılan yaprak sarması, içli köfte, su böreği gibi yemek..

Survivor 2018 - 14. Bölüm - Kazanan Takım Ödülün Tadını Çıkardı 01:15

Survivor 2018 - 14. Bölüm - Kazanan Takım Ödülün Tadını Çıkardı

Survivor 2018'de ödül oyununun kazananı olan All Star takımı su böreği ödülünün tadını çıkardı.....

  • BETA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eylül Öztürk  Her Kadının Duası 01:00

Eylül Öztürk Her Kadının Duası

Allahım nolur yarabbim yiyeyim yiyeyim doymayayım Gömeyim baklava böreği de kati suretle kilo almayayım Yağlarım erisin yok olsun amiin Baklava verenim çok olsun amiin Fil gibi şişsin elalem ben tığ gibi kalayım oh olsun..

  • JET TV tarafından
  • 2.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri 04:14

Yoğurtlu Sultan Kebabı İftar Yemekleri

Sultan Kebabı icin Malzemeler 3 adet taze yufka İç malzemesi için 1 adet büyükk tavuk göğsü ( eğer çok küçükse 2 adet kullanabilirsiniz ) Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 adet yeşil biber (yoksa 1 adet soğan kullanın ) 1 ..

SONY Vegas Pro 13 Kurulum + Crack Yapımı 03:45

SONY Vegas Pro 13 Kurulum + Crack Yapımı

SONY Vegas Pro Kurulum + Crack Yapımı.NOT: Program Sadece 64 Bit İşletim Sistemlerde Çalışmaktadır... Windows 10 İle Uyumludur... Dosyayı Hızlı Linkten İndirdikten Sonra ''Setup'' Dosyasını Sağ Tıklayıp ''Yönetici Olarak..

Sony Vegas Pro 13 Kullanımı (Montage Yapımı) 06:00

Sony Vegas Pro 13 Kullanımı (Montage Yapımı)

Montage Yapmak İçin , Video Yapmak İçin Seyredelim.com Alt Yapısı Gayet İyi Olan Sony Vegas Pro 13 Kullanımını Gösterdik Kolay Video Yapımı İçin , Temel Şeyler , İşinize Yaradıysa Beğenmeyi Ve Abone Olmayı Unutmayın Teşe..

Çocuklarının Altını Temizlerken Kusan Babalar 09:45

Çocuklarının Altını Temizlerken Kusan Babalar

İşte anne olmak kolay değil babalar bir alt değiştirmede kusuyorlar . İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi Film İzle 1:12:07

Batman Two Face'e Karşı - Batman Vs Two-Face Yabancı Animasyon Çizgi F

Batman ve Robin bu defa hiç de kolay olmayan bir maceraya sürüklenmek zorundalar. Bu sefer Batman yani Bruce Wayne sevgili arkadaşı Harley ve onun ikinci kişiliği Two-Face arasında kalacaktır. Ancak işler bu kadarla da b..

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle 2:20:53

Diriliş Ertuğrul 92.Bölüm İzle

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşu..

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMI 19:59

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMI

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERn2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMInYENİ MÜFREDATnKÜME,KÜMENİN GÖSTERİMİ,LİSTE YÖNTEMİ,VENN ŞEMASI,ORTAK ÖZELLİK YÖNTEMİ,KÜME ÇEŞİTLERİ,BOŞ KÜME,EŞİT,DENK ,AYRIKSONLU ,S..

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMI 19:59

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMI

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERn2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER KONU ANLATIMInYENİ MÜFREDATnKÜME,KÜMENİN GÖSTERİMİ,LİSTE YÖNTEMİ,VENN ŞEMASI,ORTAK ÖZELLİK YÖNTEMİ,KÜME ÇEŞİTLERİ,BOŞ KÜME,EŞİT,DENK ,AYRIKSONLU ,S..

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER SORU ÇÖZÜMLERİ 09:59

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK KÜMELER SORU ÇÖZÜMLERİ

YENİ MÜFREDAT KÜME,KÜMENİN GÖSTERİMİ,LİSTE YÖNTEMİ,VENN ŞEMASI,ORTAK ÖZELLİK YÖNTEMİ,KÜME ÇEŞİTLERİ,BOŞ KÜME,EŞİT,DENK ,AYRIKSONLU ,SONSUZ KÜME,EVRENSEL KÜME,ALT KÜME,ÖZALT KÜME,KÜMELERDE İŞLEMLER,KESİŞİM,BİRLEŞİM KÜMESİ..

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK 1.DÖNEM SINAVLAR İÇİN HAZIRLIK.GENEL TEKRAR SORU ÇÖZÜMÜ 10:49

2018-2019 6.SINIF MATEMATİK 1.DÖNEM SINAVLAR İÇİN HAZIRLIK.GENEL TEKRA

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n6. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye ye..

Ev Yapımı Portakallı Lokum 08:42

Ev Yapımı Portakallı Lokum

Ev Yapımı Portakallı lokum Tarifi nasıl yapılır? Portakallı Lokum Tarifi İçin Malzemeler Bir lokum sever olarak ileride daha farklı çeşitleri yapıp yayınlamayı düşünüyorum...

  • Kadınca tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tavuklu Mısır Unu Çorbası 01:27

Tavuklu Mısır Unu Çorbası

Bugün sizlere doyurucu ve lezzetli bir çorba tarifi hazırladık. Tavuklu, mısır unu çorba tarifini bizler çok beğendik oldukça lezzetli çorba tarifini yapımı da pratik tavuklu mısır unu çorbası tarifini sizlerinde denemen..

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır 02:55

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır

Chai Tea Latte Tarifi. Serin havalarda içinizi ısıtacak Chai Tea Latte tarifi. Chai Tea Latte için Malzemeler: Malzemeler: 2 bardak Su 3 adet Kakule 2 adet Karanfil Muskat Rendesi 1 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Ze..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Sülün Katilleri Film İzle 1:59:40

Sülün Katilleri Film İzle

Bir lisede, ikiz kardeşler cinayetini işleyen katil hedef saptırmaya çalışmaktadır. Üst sınıftan bir grup gencin üzerine bu suçu atmaya haince çalışırken, işler düşündüğü kadar kolay olmaz. Başladığı yere geri dönen adi ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bazal Hücre Cilt Kanseri Nedir 01:20

Bazal Hücre Cilt Kanseri Nedir

En üst tabakada yer alan kanser türü bazal hücreli cilt kanseri. Bazal hücreler kanserden en çok etkilenen hücre olduğundan bazal hücre cilt kanseri sık görülür. Bazal hücreli kanser tipi yalnızca bulunduğu yeri tahrip ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Bild'in Analizi_ 03:19

Alman Bild'in Analizi_ "Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın"

Alman Bild'in Analizi_ Mesaj Açık: Türkler Çok Kızgın Steinmeier'ın Dışişleri Bakanı Mevlit Çavuşoğlu ile görüşmesini, Çok kolay bir görüşme olmadı diye yorumlamasını aktaran Bild, soğukluğun Steinmeier'in hava lima..

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti 02:09

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti

THY Euroleague çeyrek final serisi 4.maçında Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid İstanbul’da karşılaştı. Mücadeleyi 78-89 kazanan Real Madrid seriyi 3-1’e getirerek Fenerbahçe ve CSKA Moskova’dan sonra adını Final Four’a ..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle 1:50:50

Çalgı Çengi İkimiz 2 Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..