#Kolay alt Üst böreği tarifi

 Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası 12:51

Sadece 2 Bezeyle Oklavasız Ay Baklavası Bayram Baklavası

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Kullandığım tepsi ölçüsü 40 cm 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Görmediniz / Kat Kat Baklava Tarifi Şerbeti için 1 lt su 1 kilo toz şeker Yarim limon suyu 2 adet yum..

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç Dilimi Baklava 12:45

Bu Tarif ve Açma Yöntemiyle Muhteşem Baklavalar Yapabilirsiniz- Havuç

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Bu ölçüden 2 yuvarlak borcam Havuç dilimi Baklava çıkıyor isteyen hamur ve şerbet ölçüsünü yarım ölçü yaparak 1 borcam yapabilir. 4 beze ile Oklavasız Bu Kadar KOLAY BAKLAVA Hiç Gör..

Patates Köftesi Kıymalı Tarif 02:23

Patates Köftesi Kıymalı Tarif

Patates Köftesi Kıymalı Tarif..

Böylesine Çok Az Rastlanır! Kamyon Şoförüne Yol Soran Helikopter Pilotu 02:12

Böylesine Çok Az Rastlanır! Kamyon Şoförüne Yol Soran Helikopter Pilot

Türkiye'de olsa muhtemelen taksiciye sorulacak olayda, yolunu bulamayan helikopter pilotu kamyon şoföründen yol tarifi istiyor. :D..

  • JokerS tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle 14:20

Rafadan Tayfa 19.Bölüm İzle

Rüstem ağabey köfte tarifinin yazılı olduğu kağıdı kaybetmiştir. Fatma ninesini arayıp tarifi ister. Nine her seferinde söylüyorum daha öğrenemedin mi diye kızar. Telefonda bir sürü söylenip yüzüne kapatır. Bu sırada Akı..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Çok lezzetli bir ana yemek akşam yemeklerinizde yeni lezzetler arıyorsanız bu tarifi denemenizi öneririm . Patatesleri ve köfteleri ile çok doyurucu bir sulu köfte tarifi . Lezzeti ile beğeni alacak bir tarif . Köftesi ..

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba 01:34

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba

Tam bir kış çorbası olan sıcacık, şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bugün sizler için paylaşıyoruz. İçinizi ısıtacak şehriyeli tavuk suyu çorba tarifini bizler çok beğendik. Çocuklarınıza bile hazırlayabileceğiniz lezz..

Dondurma ile Harikalar Yaratan Taylandlı Kadın 09:05

Dondurma ile Harikalar Yaratan Taylandlı Kadın

aylandlı kız lezzetli dondurmalarını yapmaya devam ediyor. Taylandlı kızın yapmış olduğu Tayland dondurması ülkemizde tava dondurma ve rulo dondurma olarak da geçmekte. Bu dondurma yapımı oldukça basit aslında. Tava dond..

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi 09:03

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi

Diyarbakır Usulü Kibe Bumbar Tarifi İçin Malzemeler 2 tane kibe 5 tane bumbar (sucuk) İçinin malzemesi 250 gr kuzu kıyma Biraz kuyruk yağ Yarım kilo karacadağ pirinç 2 tane büyük kuru soğan rengi kırmızı olana kadar Bib..

Sebzeli Çorba Yapımı 02:13

Sebzeli Çorba Yapımı

Kar yağışı ile birlikte soğuyan havalar akıllara sıcacık bir çorba fikrini sık sık getirmeye başladı bile. Klasik çorbalardan sıkılıp farklı çorba tarifi arayanlara harika bir önerimiz var. Kış mevsiminin sebzelerinden h..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

5 Dakika Poğaçası 01:32

5 Dakika Poğaçası

5 Dakika Poğaçası Tarifi İçin Malzemeler 125 gr terayağ veya margarin (Eritilmiş) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1. 5 paket kabartma tozu 2 adet yumurta (Birinin sarısı üzerine) 2 dolu yemek kaşığı yoğurt 3 su..

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı 02:23

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı

Bugün mutfağımızda miss gibi dışı çıtır, içi yumuşacık tam buğday ekmeği bizlere eşlik etti. İki ekmek arasında tostu ve sandviç ile lezzetine doyamayacağınız bir tost ekmeği. Sağlıklı ve besleyici ve evlerinizde rahatlı..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

ÖLÇÜLÜ KIVAMINDA SÜTLÜ ŞERBETLİ İRMİK HELVASI | İRMİK HELVASI NASIL YAPILIR ? 02:41

ÖLÇÜLÜ KIVAMINDA SÜTLÜ ŞERBETLİ İRMİK HELVASI | İRMİK HELVASI NASIL YA

Kanalıma hoş geldiniz arkadaşlar.nKanalımda sütlü tatlı tarifleri , şerbetli tatlı tarifleri , kurabiye tarifleri , kek tarifleri , çorba tarifleri ve yemek tarifleri gibi bir çok nefis yemek tariflerine ulaşabilirsiniz...

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

 Maşa ile Koca Ayı 28. Bölüm - Mawa Kawa 06:53

Maşa ile Koca Ayı 28. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter minik Mawa Kawa yine yaramlık peşindedir. Ayı yakın arkadaşı kaplan ile satranç oynamaktadır. Kaplanın yerini alan küçük kız bu oyunda zaferi ele alır. Bu zaferi sinderemeyen ayı ve kaplan çocuğu alt e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Dünyanın En Küçük Geyiği Chevrotain 01:08

Dünyanın En Küçük Geyiği Chevrotain

Cüce geyikgiller (Tragulidae), Afrika'nın ve Asya'nın tropik ormanlarında rastlanılan bir çift toynaklı familyası. Sadece 10 türden oluşan bu familyanın mensupları ancak tavşan büyüklüğündedirler ve geviş getirenler alt ..

  • Cowboy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arabaya Saldıran Bizon 00:29

Arabaya Saldıran Bizon

Bizon, boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasında yer alan Bison cinsine dahil 6 tür canlının ortak adıdır. Bu türlerden yalnızca Amerika bizonu (Bison bison) ile Avrupa bizonu (Bison bonas..

3 Dakika İçerisinde Hamburger Yeme Rekoru 04:36

3 Dakika İçerisinde Hamburger Yeme Rekoru

Takeru Kobayashi, İtalya'da konuk olduğu programda rakibini alt ederek 3 dakika içerisinde 12 hamburgeri yiyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanatçı Mary Stephenson Kilden Yaptığı Eserler 04:54

Sanatçı Mary Stephenson Kilden Yaptığı Eserler

Yalnız Bir Kadın (Sanatçı Mary Stephenson)tek başına Hayal ettiği Erkeklerin Resmini Kil(Çamur)den yaptı.Bu eserlerine değerli olmasın diye isim vermedi. ayrıca Mary bu işe Londra da bir düğünden sonra yapmaya başlar. B..

Niloya - Süt 06:45

Niloya - Süt

Niloya, okul öncesi yaş grubu için, özel olarak tasarlanmış, Yumurcak TV'nin yerli çizgi film projesidir. 2008 yılında ilk yapımına başlanmıştır. Şu an TRT Çocuk'ta yayınlanmaktadır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Her hafta the walking dead turkce alt yazı fragmanları yayınlanacaktır Türkçe altyazı , yabancı diziler izle..

The Walking Dead 7. Sezon 5. Bölüm İzle 43:46

The Walking Dead 7. Sezon 5. Bölüm İzle

The Walking Dead 7. Sezon 5. Bölüm Türkçe Alt Yazılı..

Vikings 1. Sezon 5. Bölüm 43:36

Vikings 1. Sezon 5. Bölüm

Vikings 1. Sezon 5. Bölüm türkçe altyazı, yabancı diziler izle..

Poker'de 701.000 Dolar Blöf Çekmek 05:16

Poker'de 701.000 Dolar Blöf Çekmek

Poker Oyuncusu Sara, inanılmaz bir blöf çekerek rakibini dumur ediyor. Alt yazı yok ama, site ahalisi olarak bu kadarcık ingilizceyi anlayabilecek durumdayız pampalar...

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce